Statistika liecina, ka gan Eiropas Savienībā, gan ASV līdz pat 80% uzņēmēju jau sen ir sapratuši, ka grāmatvedis nav sekretāre, lietvedis un rēķinu izrakstītājs. Viņiem arī ir skaidrs, ka algojot lētu grāmatvedi nav nekādu garantiju, ka viņš patiešām pārzina likumdošanas nianses un spēj izsekot līdz visām pārmaiņām.
Visi šie 80% uzņemēju uzticas profesionālu grāmatvežu komandām un izvēlas risināt grāmatvedības jautājumu, pērkot pakalpojumu no ārpuses.

Profesionālu grāmatvežu komandas pēc definīcijas strādā efektīvāk, jo tehniskos darbus izpilda mazāk kvalificēti speciālisti, bet sarežģītas lietas risina pieredzējuši grāmatvedības vilki. Šādas komandas ir daudz kompetentākas, jo neviens individuālais grāmatvedis nespēj pārzināt visas likumdošanas nianses un apslēptās iespējas.

Uzņēmējs saņem augstāku kvalitāti par zemāku cenu. Nav jāraizējas par darba vietas iekārtošanu, datora uzturēšanu, slimībām un atvaļinājumiem. Atšķirībā no individuālā grāmatveža kompānijas atbildība ir civiltiesiski apdrošināta.

Ir neticami, cik daudz uzņēmumu Latvijā pārmaksā par grāmatvedību, algojot labu grāmatvedi (grāmatvežu komanda to pašu darbu izdarīs daudz lētāk) jeb staigā pa naža asmeni, algojot cilvēku, kurš no grāmatvedības neko daudz nesaprot. Sia Investors pieredze liecina, ka uzņēmums, kurš grāmatveža algošanai tērē 500-800 latus mēnesī var savus izdevumus samazināt par 30-40%, izlemjot pirkt grāmatvedības pakalpojumus no ārpuses.

Atsakieties no pašreizējās situācijas. Atzīstiet, ka jūsu grāmatvedības procesus var uzlabot un optimizēt. Izvēlieties Eiropas standartus grāmatvedības apkalpošanā.

Sia Investors darba kvalitātes un pakalpojuma vērtības labākais apliecinājums ir gandarītie un lojālie klienti. Jūs varat būt nākamais.

www.investors.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!