Foto: Publicitātes foto
Daudzi higiēnas līdzekļi joprojām neatbilst mūsdienu sievietes prasībām un satur sintētiskus materiālus, kas rada diskomfortu, niezi un kairinājumu. Tie nav nedz komfortabli, nedz saudzīgi apkārtējai videi, jo neorganisku tamponu un pakešu sadalīšanās no to izmešanas brīža ilgst pat 500 gadu. Savukārt katra no mums dzīves laikā izmanto vidēji 13 tūkstošus tamponu un pakešu.

Situācija mainās (uz labo pusi) ar BON tamponiem un paketēm, ko piedāvā serviss "LadyDays"

"LadyDays" piedāvātās BON paketes un tamponi ir izgatavoti no sertificētas100% kokvilnas – tie nesatur krāsvielas, aromatizētājus un citas kaitīgas vielas. Tie nerada niezi un kairinājumu un ir droši lietošanā (noplūdes risks ir minimāls), bet līpošā spārniņu pamatne neatstāj pēdas uz apģērba. Savukārt pēc izmešanas tie sadalās dažu mēnešu līdz pāris gadu laikā (atšķirībā no gadsimtiem, kas nepieciešami, lai sadalītos tradicionālās higiēnas preces).

Ideāli jums, saudzīgi videi

"LadyDays" piedāvāto BON tamponu un pakešu izgatavošanā tiek ņemti vērā vairāki faktori – gan ar menstruācijām saistītas ķermeņa īpatnības, gan mūsdienu dzīves ritms, gan apzinīga patēriņa pieaugošā nozīme. Paši higiēnas produkti un to iepakojums izgatavoti no dabiskiem un bioloģiski noārdāmiem materiāliem, kas ļauj jums kvalitatīvi rūpēties ne tikai par sevi, bet arī par mūsu planētu.

Iepakojums, par kuru nav kauns

"LadyDays" produktu iepakojums ir izgatavots rūpīgi un pārdomāti – tas tiek ražots no pārstrādāta kartona, ir pievilcīgi noformēts, kompakts un ērts lietošanā un uzglabāšanā. Savus higiēnas piederumus jūs varat uzglabāt skapītī, bet varat arī atstāt redzamā vietā – akurātais iepakojums iekļausies jebkurā interjerā, bet produkti regulāri "nebēgs" no kastītes (kā tas parasti mēdz notikt ar izplatītāko zīmolu pakešu iepakojumiem).

Pasūtiet dabiskos tamponus un paketes ar piegādi un saņemiet 25% atlaidi

"LadyDays" piedāvā visu veidu higiēnas preces, pie kurām esam tik ļoti pieradušas, – trīs variantu dabiskās paketes: dienas, nakts un ikdienas. Piedāvājumā ir arī dažādu izmēru tamponi ar atšķirīgu uzsūktspēju – gan ar aplikatoru, gan bez. Pieejami divu veidu aplikatori – izgatavoti no nekaitīgas (bez BPA) plastmasas vai no ūdenī šķīstoša kartona.

Lai pārliecinātos par "LadyDays" higiēnas izstrādājumu nemainīgi augsto kvalitāti, jūs varat tīmekļa vietnē veikt vienreizēju pasūtījumu ar ekonomisku piegādi uz pakomātu vai ar kurjeru. Labas ziņas – pirmajam pasūtījumam, izmantojot kuponu LD25, patlaban piemērojam 25% atlaidi. Pēc tam jūs varēsiet izvēlēties abonēšanu ar bezmaksas piegādi – tad visi jūsu izvēlētie produkti jums nepieciešamajā daudzumā tiks piegādāti regulāri.

Mēs esam par saudzīgu izturēšanos pret sevi un apkārtējo vidi

"LadyDays" "Instagram" kontā iespējams ne tikai tuvāk iepazīt uzņēmumu un piedāvātos produktus, bet arī iegūt noderīgu informāciju par menstruācijām un higiēnas izstrādājumiem.

"LadyDays" tamponus un paketes iespējams pasūtīt oficiālajā tīmekļa vietnē www.ladydays.com un vietnē www.azeta.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!