Foto: LadyDays
2020. gadā Latvijā parādījās SIA "Lady Days", kas piedāvā 100% organiskās Jaunzēlandes zīmola BON higiēnas paketes un tamponus.

Neskatoties uz videi draudzīgu produktus modi, Latvijas veikalos ir grūti atrast ekoloģiskus sieviešu higiēnas produktus. Šie produkti ne tikai palīdz saudzēt mūsu planētu, bet arī droši aizsargā pret noplūdi, niezi, kairinājumu un diskomfortu.

Kādas ir "Lady Days" organisko higiēnas paketes un tamponu priekšrocības?

- Nav alerģiju izraisoši

Izgatavoti no sertificētas organiskās kokvilnas bez krāsvielām, smaržvielām, pesticīdiem, ķimikālijām un citām kaitīgām vielām.

- Droša lietošana

100% kokvilna aizsargā pret niezi, sausumu un kairinājumu. Šādi simptomi parasti rodas, kad jutīga āda nonāk saskarē ar mākslīgiem materiāliem un līmvielām.

- Mazāka ietekme uz vidi

"Lady Days" tamponi un higiēnas paketes sadalās aptuveni 3 gadu laikā, savukārt parasto sieviešu higiēnas līdzekļu sadalīšanās prasa apmēram 500 gadus. Vai varat iedomāties, cik daudz katra meitene/sieviete var dot videi?

- Stilīgs iepakojums

Ērtas mazās kastītes ir izgatavotas no pārstrādāta kartona, tāpēc cilvēki pat nenojautīs, ka tās ir iekšā. Tās lieliski iederas pat vismodernākajā vannas istabā.

"Lady Days" piedāvā 3 veidu higiēniskās paketes no organiskās kokvilnas ‒ dienas, nakts un ikdienas. Ir arī dažādas absorbcijas spējas un izmēru tamponi ar un bez aplikatora. Produktus var iegādāties iepakojumos, kā arī abonējot uz 2 vai 3 mēnešiem.

Abonēšana nozīmē, ka meitenēm/sievietēm katru mēnesi nav jākontrolē krājumi un nav kaut kas jāpiesaka vai jādodas uz veikalu - kurjers atvedīs produktus mājās bez atgādinājumiem.

"Lady Days" ne tikai palīdz meitenēm/sievietēm rūpēties par savu veselību videi draudzīgā un drošā veidā, bet arī veic izglītojošas aktivitātes vietnē Instagram. Viņi atklāti diskutē par menstruācijām, sieviešu veselību un atbalsta sievietes mēnešreižu laikā. Katru uzņēmuma darbinieku vajā ideja, ka menstruācijas nemaz nav kauns un mūsdienās nevienai meitenei nevajadzētu justies necienīgai.

Ekoloģisks, drošs un par pieņemamu cenu ‒ tas ir viss par "Lady Days"!

Lai palīdzētu sievietēm, uzņēmums ir izstrādājis lietotni ar viedo kalendāru, kas ļauj sekot līdzi menstruāciju ciklam un atgādinājumiem 5 dienas pirms mēnešreižu sākuma. Šeit varat arī abonēt vai pasūtīt videi draudzīgus tamponus un higiēnas paketes.

Viss sortiments ir pieejams oficiālajā vietnē www.ladydays.com, "Lady Days" lietotnē (pieejama "App Store" & "Google Play") un "azeta.lv".

Sāciet rūpēties par savu veselību un dabu kopā ar "Lady Days"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!