Foto: Publicitātes foto
Ziemassvētku laiks ir būtisks ne tikai tirdzniecības uzņēmumiem, bet galvenokārt laiks, kad lielākā daļa cilvēku steidz sarūpet dāvanas sev un saviem tuvajiem. Ņemot vērā jaunākos valdības noteikumus attiecībā uz tirdzniecības organizēšanu valstī, universālveikals "Elkor Plaza" strādā zaļajā režīmā un šobrīd darba laiks ir no pulksten 10 līdz 22 darbadienās, brīvdienās un svētku dienās.

Universālveikalā "Elkor Plaza" vienuviet atradīsiet pasaules labāko modes zīmolu jaunākās kolekcijas, visdažādākajām gaumēm – dizaineru apģērbus, somas, apavus, aksesuārus, rotaslietas un mājas preces. Amerikāņu modes lepnumu, vienmēr eleganto "Michael Kors", leģendāro "Karl Lagerfeld", augstvērtīgu un mūsdienīgu "casual" kolekciju ražotāju "Marc O'Polo", ekskluzīvu sieviešu apģērbu zīmolu "Betty Barclay", itāļu luksusa modes preču namu "Furla", mūsdienīga dzīvesstila atspoguļotāju "JOOP", itāļu dizaina tradīcijās bāzēto komfortablo un pārlaicīgo sieviešu apģērba zīmolu "Loriata", inteliģentā "casual" stila vīriešu zīmolu "Storgio", "EA7 Emporio Armani", "Calvin Klein", "Guess" un desmitiem citu slavenu zīmolu jaunākās kolekcijas.

Plaši parstāvēta ir sadzīves tehnikas un elektronikas nodaļa ar tehniku no vadošajiem tehnikas zīmoliem "Sony", LG, "Miele", "Apple", "Samsung", "Philips" un citiem ražotājiem.

Pārtikas veikalā "Food&Wine" varat iegādāties ēdienus ikdienas vajadzībām, kā arī izmeklētas un īpaši atlasītas Latvijas un ārvalstu ražotāju preces, ka arī atradīsiet gatavus dāvanu komplektus sadarbības partneriem vai saviem tuvajiem, ir iespēja nokomplektēt sev tīkamas dāvanas uz vietas. Vienlaicīgi visas preces ir pieejamas arī internetveikalā www.elkor.lv.

Universalveikalā "Elkor Plaza" darbojas restorāns "Storano", kurā var ēdienu baudīt uz vietas, ka arī pasūtīt līdzņemšanai. Restorāns "Storano" ir sagatavojis īpašu svētku banketu ēdienkarti.

"Mums kā tirdzniecības uzņēmumam ir svarīgi, lai klienti spēj atrast nepieciešamās dāvanas un darba laiks maksimāli atbilstu pircēju vajadzībām, ka arī nodrošinātu atbilstību visām valstī noteiktajām prasībām. Šobrīd saviem pircējiem piedāvājam Ziemassvētku izpārdošanu ar atlaidēm līdz 50% tieši apģērbiem un apaviem, pateicoties kuriem iespējams būt modes avangardā, un akcijas cenas elektronikai un sadzīves tehnikai. Šis ir izdevīgākais laiks iegādāties dāvanas un vienlaicīgi ietaupīt budžetu nepieciešamām lietām, turklāt universālveikala "Elkor Plaza" sortiments tiek papildināts katru dienu, ka arī svētku laikā ir iespēja izmantot dāvanu saiņošanas pakalpojumu," stāsta "Elkor" tirdzniecības un mārketinga vadītājs R. Feldmanis.

Tapat kā citos tirdzniecības centros, arī universālveikala "Elkor Plaza" telpās apmeklētājiem pie ieejas būs jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu vai ID karti.

Rūpējoties par mūsu apmeklētāju un darbinieku veselību, "Elkor Plaza" telpās ventilācijas sistēmas darbojas svaiga gaisa režīmā. Tāpat arī regulāri tiek veikta saskarsmes virsmu un telpu dezinfekcija, kā arī citi drošības pasākumi, lai iepirkšanās visiem būtu droša. Aicinām apmeklētājus ievērot valstī izsludinātos noteikumus un telpās lietot mutes un deguna aizsegus.

Universālveikala darba laiks ir katru dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Par uzņēmumu

"Elkor" ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989. gadā Rīgā. "Elkor" mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, mājas preces un mēbeles. "Elkor" mazumtirdzniecības veikali ir universālveikals "Elkor Plaza", "Podium", "Podium Outlet", "Elkor Outlet", "Elkor Gift Shop".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!