Tikai Delfi portāla lasītājiem un tikai dažas stundas 1. jūlija rītā bija iespēja pieteikties uz Ella Bache "Atvērto durvju dienām", kas notiks no 7. līdz 11. jūlijam kosmētikas salonā "Kolonna".
Iespēja izmēģināt procedūru – līdzvērtīga laimestam loterijā!

Pierakstīšanās Ella Bache “Atvērto durvju dienu” procedūrai Sono Care ar utraskaņu beidzās pārsteidzoši un negaidīti ātri.

Zvanītāji vēlējās pierakstīties jau no plkst. 9.00, taču lai saglabātu godīguma principu, lūdzām vēlreiz mēģināt 11.00, kad bijām izsludinājuši akcijas sākumu.

Taisnība portāla komentāru autoriem, ka jau pēc pirmajām piecpadsmit minūtēm divas pirmās akcijas dienas, kurās procedūru veiks trenere no Francijas, bija “aizrakstītas”.

Pirmajā jūlija dienā mūs sazvanīja 568 jaunās procedūras kārotāju, taču visu “Atvērto durvju dienu” laikā kosmētiķes spēj apkalpot tikai 42 klientus. Procedūras veikšana prasa laiku. Akcijās arī veikali dažkārt pievieno īpaši izdevīgam pirkumam tekstu: “Kamēr prece veikalā!” Lielās ieinteresētības dēļ, iespēja izmēģināt procedūru ir līdzvērtīga laimestam izlozē. Pikto komentāru autoriem sirsnīgi iesakām nekad, nekad nepiedalīties loterijās, jo arī tur dažkārt mēdz būt tukšas biļetes!

Toties priecājamies ar tiem, kuriem patiesi laimējās karstā tālruņa laikā pieteikties akcijā!

“Atvērto durvju dienu” norise

“Atvērto durvju dienās” Ella Bache ar ievērojamām atlaidēm prezentēs jauno procedūru ar ultraskaņu Sono Care. 7. un 8. jūlijā procedūras veiks Ella Bache kompānijas starptautisko apmācību trenere no Francijas Claire Le Net - izcila speciāliste, kas līdzīgas “Atvērto durvju dienas” vadījusi visā pasaulē. No 9. līdz 11. jūlijam procedūru prezentēs KOLONNAS kosmētiķes.

Pasākums notiks kosmētikas salonā KOLONNA Brīvības ielā 55, jo tikai te ir šai procedūrai nepieciešamā aparatūra.

Nebēdājiet un neturiet ļaunu prātu, ja nepagūstat izmēģināt jaunumu “Atvērto durvju dienu laikā”, jo arī turpmāk procedūra būs pieejama salonā KOLONNA Brīvības ielā 55. Gan par pilnu cenu!

Viss par procedūru

Kas ir šī neparastā procedūra un kā ultraskaņa var palīdzēt skaistumkopšanā?

Ultraskaņa ir viļņi, smalkas vibrācijas, ko ar ausi nedzirdam. Ar to palīdzību var sasniegt brīnišķīgu kosmētisko efektu. Ultraskaņas iedarbība ir divējāda – mehāniskā (mikromasāža) un termālā (siltuma). Arī procedūras ir divas – sejai un ķermenim. Sejas ādas uzlabošanai izmanto tikai ultraskaņu, bet ķermenim – ultraskaņu apvienojumā ar vakuumu.

Ar ultraskaņas palīdzību kosmētikas līdzekļu aktīvās vielas tiek ievadītas dziļāk ādā. Vienlaikus notiek izcili iedarbīga masāža, ko panāk ar ultraskaņas mikrovibrācijām. Sajūta ir patīkama, sejas procedūras laikā jūtams viegls siltums.

Kādos gadījumos ieteic Ella Bache ar ultraskaņu?

Ultraskaņas iedarbībā tiek stimulēta vielmaiņa un aktīvo produktu uzsūkšanās, aktivizēta šūnu darbība, uzlabojas asinsrite. Pēc procedūru kursa zūd neglītie plankumi, ko atstājušas pinnes un iekaisumi. Procedūra veicina limfas drenāžu un tonizē muskuļus. Uzlabojas ādas elastība, tā kļūst gludāka, krāsa - košāka. Tiek mīkstināti audi, arī rētaudi, pat ļoti vecām rētām. Ultraskaņas procedūra piešķir sejai tūlītēju un neticamu svaigumu. Klientes saka, pārmaiņas esot acīmredzamas un itin bieži skanot jautājums: “Kādēļ tu šodien esi tik starojoša?”

Ella Bache sejas procedūrās tiek izmantotas sešu veidu speciālas želejas. Tās ir caurspīdīgas un dzidras. Želeju procedūrai izvēlas atkarībā no risināmās problēmas: pretgrumbu, kapilāru sieniņu stiprināšanai, mitrinošu, attīrošu, balinošu vai oksiģenējošu.

Želeju sastāvā izmantoti tikai dabiski produkti. Īpaši vēlētos izcelt pretgrumbu želejā esošo selerijas ekstraktu. Franču virtuve nav iedomājama bez šī dārzeņa, bet tieši Ella Bache speciālisti pirmie apzināja selerijas spēju darboties pret šūnu novecošanos. Ella Bache ieguvusi starptautisku patentu, kļūstot par pirmo kosmētikas tirdzniecības zīmi, kas jebkad ir lietojusi šo ekskluzīvo, aktīvo selerijas ekstraktu.

Ķermeņa procedūra paredzēta biežāk sastopamajām problēmām - celulītam un smagām, pietūkušām kājām. Abos gadījumos ir speciālas želejas, kas sniedz tūlītēju efektu un viegluma sajūtu. To sastāvā ir augu valsts produkti, piemēram plūškoka ogas, guarama, zirgkastanis, sarkanvīns u.c. Ar ultraskaņas palīdzību tiek panākta želejas intensīvāka iedarbība, savukārt vakuumam ir formējošas īpašības, tas veicina limfodrenāžu un padara ādu spraigāku. Elastīga āda palīdz veikt limfas drenāžu. Ādai jābūt stingrai, lai palīdzētu šo organisma dabīgo sūkni darbināt! Nepieciešamas intensīvas pastaigas, tādēļ vienmēr iesaku klientēm daudz pārvietoties kājām. Ķermeņa procedūras laikā vēlams ievērot veselīga uztura pamatprincipus. Ādas kopšana jāturpina mājās apstākļos. Piebildīšu, ka veicot procedūru ciklu, arī mājās būtu jālieto Ella Bache kosmētika. Tas izslēgs alerģiju risku un pastiprinās efektu.

Kā visas procedūras, arī Ella Bache ar ultraskaņu iesakāma cikla veidā - 10 reizes. Pirmās trīs - ik pa trim dienām, pēc tam – reizi nedēļā. Taču arī atsevišķa procedūra ir efektīva un rezultāti ir noturīgi. Ja paredzētas viesības, kurās jāizskatās lieliski - Ella Bache ar ultraskaņu noteikti būs pareizā izvēle!

Kaut arī ekskluzīvie un iedarbīgie Ella Bache produkti komentārus neprasa, taču tikai daži zinās, ka tie vairākkārt ieguvuši augstāko novērtējumu kosmētikas līdzekļu tirgū – Les Nouvelles Esthetiques apbalvojumu. Šī balva kosmētikas ražotāju vidū pielīdzināma slavenajam Oskaram, ko saņem kinematogrāfisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!