Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
"Man izdevās nomest 14 kilogramus un esmu sakārtojusi veselību. Turklāt esmu iemācījusies ēst veselīgi," stāsta Ventspils Tehnikuma biroja vadītāja Sandra Kalnkaziņa (46). Lasi interviju ar Sandru un uzzini, kā arī tu vari iegūt sev sastādītu uztura plānu un uztura speciālista bezmaksas konsultāciju!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?
- Iepriekš nekad nebiju uz sevi tā kritiski paskatījusies. Nešķita, ka biju resna. Par savu figūru īpaši nerūpējos, jo likās, ka ir labi tāpat. Iespējams, vienkārši nebiju atradusi nevienu diētu, kuru gribētos pamēģināt!

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?
- Es gribēju būt laba draudzene un diētai pieteicos, lai atbalstītu savu draugu. Viņam liekā svara dēļ bija radušās veselības problēmas.

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?
- Internetā biju manījusi vairākus veiksmes stāstus. Priecājos par citu labajiem rezultātiem, bet nekad nedomāju, ka reiz tas būs stāsts arī par mani. Mani iedvesmoja arī paziņa, kurš ar Stokholmas diētu bija nometis 32 kilogramus un izskatījās nu ļoti labi! Sapratu, ka arī gribu pamēģināt!

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?
- Aizpildīju bezmaksas testu un tūlīt e-pastā saņēmu savu uztura plānu. Ievēroju visus norādījumus un uzreiz uzlabojās pašsajūta, noregulējās asinsspiediens. Nebija vairs aizdusa, kāpjot uz ceturto stāvu! Man izdevās zaudēt 14 kilogramus un esmu sakārtojusi veselību, turklāt esmu iemācījusies ēst veselīgi!

– Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?
- Esmu ļoti priecīga, ka pamēģināju Stokholmas diētu. Pamēģiniet un jums noteikti izdosies! Jo man taču izdevās!

Sāc Jauno gadu skaisti! StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Turklāt tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmHealth.com mājas lapā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!