Foto: Publicitātes foto
"Nesportiskākais cilvēks, kādu vien var iedomāties, un 44. izmēra bikses" - neticami, bet tā sevi pirms dažiem gadiem raksturo fitnesa modele un trenere Paula Freimane. Taču tagad mediji Paulu dēvē par Latvijas fitnesa daiļavu, kura ar savu piemēru ceļā uz skaistu augumu spējusi iedvesmot desmitiem tūkstošu cilvēku.

Lai ikviens, kurš vēlas uzlabot savu augumu, varētu efektīvi un veselīgi sasniegt sev vēlamo rezultātu, Paula izveidojusi fitnesa programmu "MonacoFit.com". Programma, balstoties uz cilvēka mērķi, pielāgo un sagatavo gan vingrojumu, gan uztura plānu. Ar šo programmu cilvēki notievē un sasniedz savu mērķi katru dienu!

Ar ko sākt, lai rezultāts būtu redzams pēc iespējas ātrāk?

Kad Paula pati tikko sāka iet uz sporta zāli, jau drīz kļuva skaidrs, ka sākts ir no nepareizā gala –treniņi bija intensīvi, taču bez rezultāta. Tikai ar sakārtotu ēdienkarti notiek izmaiņas ķermenī un svarā. "Kad profesionālis sakārtoja manu ēdienkarti, uzreiz sākās panākumi. Trīs mēnešu laikā atbrīvojos no deviņiem kilogramiem. Tas ir pats motivējošākais, kas vien var būt, – pārmaiņas, ko var saskatīt spogulī," stāsta Paula.

Svarīgi, ka ēdienkartes sakārtošana nenozīmē to, ka būs jāēd tikai salātlapas. Paula uzreiz nomierina, ka tas tā noteikti nav. "No ēdienkartes izslēdz konkrētus produktus, kuri organismam ir lieki. Tos vienkārši aizstāj ar citiem, kuri ir veselīgi. Man pašai ļoti patīk garšīgi paēst un arī dievinu saldumus. Šo gadu laikā esmu "atkodusi" daudzus ēdienus, kas ir ne tikai neiedomājami garšīgi, bet arī ļauj iegūt un saglabāt ideālu figūru."

"MonacoFit.com": kā darbojas programma?

Tāpat kā dzīvē ar treneri, arī aplikācijā cilvēki atbild uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un vēlajamiem rezultātiem, kādus grib sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt efektīvi un ātri. "Programmā ir iekļauts vingrojumu plāns – ar video, kur rādu, kā pareizi pildīt vingrojumus. Tāpat tajā ir iekļautas arī garšīgas receptes katrai ēdienreizei, kuras sagatavoju kopā ar profesionāliem uztura speciālistiem," stāsta Paula.

Paula ar pārliecību saka, ka "MonacoFit.com" ir pirmais un vienkāršākais solis, lai sāktu ceļu uz skaistu augumu. "Man ir liela fitnesa pieredze un zinu, ka nevajag sevi pārmocīt jau pašā sākumā, jo tad parasti notiek pārdegšana un padošanās. Pamēģinot aplikāciju mājās kaut vai vienu dienu, tad jau redz, ka ir OK un var mierīgi visu izpildīt. Man ir svarīgi, ka cilvēks to visu var darīt ar prieku, reizē sasniedzot arī rezultātu. Tas rezultāts tad arī dod cilvēkiem šo tik ļoti vajadzīgo motivāciju neapstāties pusceļā!"

Nāc uz "MonacoFit.com" un izmēģini bezmaksas vingrojumu plānu, kas paredzēts visām ķermeņa muskuļu grupām.

Ja vēlies sasniegt rezultātus ātrāk un tos noturēt, izvēlies PRO plānu, kurā saņemsi:

  1. ēdienkarte katrai dienai:garšīgas receptes, kas sastāv tikai no ēdieniem, kas tev patiešām garšo
  2. vingrojumi tavām problēmzonām: vingro kopā ar Paulu Freimani
  3. konsultācijas ar fitnesa treneri un uztura speciālistu: konsultants tev sniegs atbalstu un ieteikumus labākam rezulātam

Uzmanību! Tikai šodien "MonacoFit.com" PRO plānam vari pieteikties par iepazīšanās cenu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!