Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls

Liepājnieks Viktors Hrustaļovs joprojām ir pārsteigts par sasniegtajiem rezultātiem viņš ātri un bez piepūles zaudēja 16 kilogramus liekā svara. Tā nebija kardināla dzīvesveida maiņa, atteikšanās no dzīves baudām vai nebeidzamas stundas trenažieru zālē. Iepazīsties ar Viktora pieredzi un uzzini, kā arī tu vari ātri atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, ievērojot dažus vienkāršus padomus.

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Nekad nebiju ievērojis nevienu diētu. Esmu "vecā kaluma vīrs", kurš līdz šim neticēja šādām lietām, un tā jau laikam nemaz nedrīkst teikt, bet uzskatīju, ka visa tā diētu ievērošana un sekošana tam, ko ēd, vairāk domāta sievietēm, bet vīriešiem jāēd visu. Ar šādu filozofiju liekie kilogrami mani atrada diezgan viegli.

Pastāsti – kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Ar savu izskatu vēl var iemācītes sadzīvot, jo liekais svars jau neparādās momentā. Pamani to, kad paskaties vecākas fotogrāfijas vai dzirdi, kad to pasaka īsts draugs, kuru pāris gadus neesi saticis. Pēc kāda laika tas vairāk nav tikai izskata jautājums. Pārliecinājos uz savas ādas, ka pavisam drīz klāt ir arī veselības problēmas. Bija problēmas ar asinsspiedienu un aizdomīgi bieži sāka sāpēt galva.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Biju dzirdējis par Stokholmas diētu, arī internetā redzējis virsrakstus, taču nekad nedomāju, ka manas problēmas var atrisināt diēta, tāpēc nepievērsu lielu uzmanību. Tad, man pavisam negaidot, izrādījās, ka Stokholmas diētu sākusi ievērot mana sievasmāte. Viņas rezultātus un atsauksmes nevarēju nepamanīt.

Kas tevi pamudināja iegādāties Stokholmas diētu?

Tikai un vienīgi manas sievasmātes pieredze. Redzēju, kā viņa bija mainījusies katru reizi, kad tikāmies, turklāt viņa bija sajūsmā par savu pašsajūtu un labo veselību. Es neesmu cilvēks, kurš tic reklāmām un uzreiz skrien uz veikalu, bet šajā gadījumā man bija uzticami rezultāti acu priekšā. Laikam jau tā bija arī neliela spītība ja jau mana sievasmāte to var tik viegli izdarīt, vai tad es nevarēšu? Izradījās, ka varu, un kā vēl!

Spied šeit un saņem individuāli tieši Tev radītu notievēšanas plānu

StockholmDiet.com piedāvā – reģistrējies tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams tavā Stokholmas diētas profilā.


Kā notika diētas ievērošana?

Mājaslapā aizpildīju testu un saņēmu rezultātus, un, piesakoties diētai, varēju izvēlēties, kad sākšu. Neko vairāk, kā sekot skaidri uzrakstītiem norādījumiem neviens no manis neprasīja. Nepieciešamos produktus varēju viegli iegadāties jebkurā veikalā un, man par pārsteigumu, ēdot pareizi, sanāca ietaupīt arī naudu. Turklāt, ja gribējās aiziet paēst ārpus mājas, tad, pirms tam apskatot savu vakariņu vai pusdienu ēdienkarti, viegli varēju atrast vietu, kur vai nu ēdienkartē jau bija mans tās dienas ēdiens, vai arī to pavisam viegli varēja pielāgot tā, lai ne viesmīle, ne pavārs nebūtu uz mani dusmīgi.

Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

Ar lielu interesi katru rītu kāpu uz svariem, un rezultāti tiešām bija neiedomājami pirmajā nedēļā zaudēju aptuveni kilogramu katru dienu. Nespēju tam noticēt, jo nebija tā, ka visu dienu bija jāiztiek ar dažiem burkāniem un salātlapām man izveidotajā uztura plānā bija viegli pagatavojamas un garšīgas receptes, es visu laiku jutos paēdis. Ēdiens ir viena no dzīves baudām, nemaz nevajag mēģināt to noliegt, un atzīšos, ka pirms tam tieši tas mani atturēja sākt kādu diētu. Es pat ierosinātu nesaukt Stokholmas diētu par "diētu", jo šis vārds var daudzus atbaidīt, tās vienkārši ir garšīgas receptes, ko pieredzējuši speciālisti pareizi sakombinējuši un tāpēc tās dod rezultātu. Esmu redzējis, kā mani paziņas vēlas nomest liekos kilogramus un svīst sporta zālēs, bet rezultātu nav. Nepārprotiet, es neesmu pret sportu, bet ne jau tur meklējams ātrākais ceļš uz slaidu augumu. Visi ir pārsteigti, kad saku, ka savas pārvērtības es panācu bez trenažieru zāles abonementa.


Kādas kopumā bija/ir pārmaiņas pēc Stokholmas diētas?

Protams, galvenā un pamanāmākā pārmaiņa ir tas, ko redzu spogulī. Labs izskats ļauj būt pārliecinātākam jebkurā ikdienas situācijā, lai cik banāli tas arī neskanētu manos gados. Bet tas, ko neviens no malas nevar pateikt, ir vaselības uzlabošanās man ir lieliska pašsajūta, normalizējies asinsspiediens un galvassāpes, kurām nevarēju atrast skaidrojumu. Jaunāki mēs nekļūstam, bet, ievērojot dažus vienkāršus padomus šajā programmā, man ir sajūta, ka esmu zaudējis ne tikai 16 kilogramus, bet arī kļuvis par 16 gadiem jaunāks. Dienas kļuvušas garākas, un vairs nav sajūta, ka neko nevar paspēt un neko negribas.

Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Notievēt ir iespējams! Jāsaprot tikai, kā to pareizi izdarīt. Paskatoties apkārt, man šķiet, ka liekā svara problēmas šobrīd ir daudziem, tāpēc netrūkst arī to, kuri cenšas uz tā iedzīvoties. Izvēlieties pārbaudītus padomdevējus, lai nonāktu līdz saviem mērķiem. Tas sākumā var izklausīties tik sarēžģīti mainīt savu dzīvesveidu, bet kad sāc ievērot padomus, ko sniedz Stokholmas diētas speciālisti, tad izrādās, ka izmaiņas ir pavisam nelielas, taču ļoti būtiskas. Tieši tāpēc, ka man pašam tas bija tik liels pārsteigums rezultāts, un tas, cik viegli tas nāca arī piekritu dalīties ar savu pieredzi, lai iedvesmotu citus.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

● BEZMAKSAS konsultācijas
● BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos
● Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Stokholmas diētu atbalsta Latvijas Diētas ārstu asociācija.

Visi Stokholmas diētas pieredzes stāstu varoņi ir reāli cilvēki, kuri reģistrējušies Stokholmdiet.com un piekrituši ar saviem sasniegtajiem rezultātiem iedvesmot citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!