Foto: Publicitātes foto
Sievietes jebkurā vecumā sapņo par to, ka 8. martā saņems atmiņā paliekošu un neatkārtojamu dāvanu. Ko uzdāvināt gan meitai, gan sievai, gan sievasmātei? Īpaši šajā drūmajā ziemā, kad ir spēkā ierobežojumi, visi strādā no mājām un vairāk laika pavada kopā ar ģimeni? Nav jālauza galva, meklējot fenomenālu dāvanu Sieviešu dienai – tie ir datori!

Datori šodien sievietēm ir tikpat nepieciešami kā, piemēram, kosmētika. Bez kosmētikas sieviete nespēs rūpēties par savu skaistumu, bet bez datora – strādāt, mācīties, attīstīties un nodarboties ar iecienīto vaļasprieku (piemēram, rēbusiem vai ēst gatavošanu). Turklāt datori un internets ārkārtas situācijas laikā jebkura vecuma sievietēm paver neierobežotas iespējas. Sievasmātei tā būs piedalīšanās tiešsaistes pasākumos, meitai – izglītojošas lekcijas, sievai – videokonferences un meistarklases.

Lielākā daļa sieviešu ir ļoti radošas, bet datori ļauj attīstīt un pastāstīt citiem par savu talantu. Jauna sieviete var iemācīties profesionāli apstrādāt fotogrāfijas, sievasmāte – uzrakstīt romānu, bet sieva – apgūt 3D modelēšanu. Turklāt viņu radošā aizraušanās pakāpeniski var kļūt par pastāvīgu un ienesīgu darbu.

Dators dāvanā sievietei ir līdzvērtīgs juvelierizstrādājumiem, tiesa, ir būtiska atšķirība. Datori ir daudz noderīgāki nekā rotaslietas. Jāņem vērā, ka dažiem modeļiem ir drūms izskats. Sievietēm, kurām patīk izsmalcināta datortehnika, internetveikalā MDATA var izvēlēties krāsainus modeļus ar dažādiem ieliktņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!