Foto: Publicitātes foto

Par gadskārtu Jānīts nāca
Savus bērnus apraudzīt:
Kam dot sieru, kam dot alu,
Kam tos Lāču grauzdiņus.

Tūlīt, tūlīt jau klāt sengaidītā Jāņu diena – nu tik jārauga, vai viss sagādāts, lai godam sagaidītu Jāņu tēvu un pamielotu visus brašos līgotājus! Ar gada īsāko nakti nav nemaz tik vienkārši - štengram līgotājam vajadzīgs makten liels spēks un izturība, skaņa balss un viegls solis visas nakts garumā.

Mums, Lāču bērniem, ir tāds ticējums - ja pa rokai būs sātīgā rudzu maize, gardais ķimeņu siers, putojošs miežu alutiņš un kraukšķīgie Lāču grauzdiņi - tad arī būs varena līgošana, dancošana un noslēpumainais papardes zieds arīdzan būs atrasts!

Par citiem Jāņu nakts gardumiem tā kā būtu skaidrs, bet kurus grauzdiņus izvēlēties uzkodām?

Lāčiem, kā jau īstiem kārumniekiem, ir ļoooti plašs grauzdiņu piedāvājums, un, pats galvenais -visi tie ir bezgala gardi - gatavoti no īstā maizes krāsnī ceptas maizes, izmantojot tikai dabīgas izejvielas, ar elegantu iepakojuma dizainu. Grauzdiņu radīšanā, protams, izmantota augstākās kvalitātes maize.

Atliek vien izvēlēties savu mīļāko garšu un apetītei atbilstošu pareizo iepakojumu!

NERĀTNIE grauzdiņi elegantā koferītī ( Jaunums!)

Jāņu naktī, protams, neiztikt bez nerātnām domām, dainām un...nerātniem grauzdiņiem. Tad nu lūk, mīļie Jāņabērni – mums ir divi jauni grauzdiņu veidi:

*ar sieru, sēklām un spinātiem – veselīgo produktu cienītājiem

*ar bekonu – izteiksmīgas garšas piekritējiem

Visi šie grauzdiņi būs ideāla uzkoda: gan mājās, gan dodoties pie dabas - pie ugunskura vai piknikā.

PIKNIKA grauzdiņi spainītī vai elegantā kartona iepakojumā

Tā nu reiz ir pārbaudīta vērtība, ko droši var pirkt lielākā tilpumā, ja līgotāju daudz un saullēkts jāsagaida godam, tad 550g spainīšos iepakoti populārākie Lāču piknika grauzdiņi:

*ar kaltētiem tomātiem;

*ar ķiplokiem

PIKNIKA grauzdiņu IZLASE

Visu laiku iemīļotāko grauzdiņu izlase – lielākā iepakojumā! Šogad esam padomājuši par tiem "Lāču" piknika grauzdiņu cienītājiem, kuriem ar vienu paciņu parasti ir par maz. Šajā izlasē apvienoti 3 veidu "Lāču" grauzdiņi, lai nevienam vairs nav jābēdājas, ka ar vienu paciņu nav gana.

Izlasē ietilpst:

*piknika grauzdiņi ar ķiplokiem;

*piknika grauzdiņi ar kaltētiem tomātiem;

*piknika grauzdiņi ar sieru.

Ar tiem var droši doties ciemos, jo Līgo iepakojumā tā būs arī lieliska dāvana!

ĶIPLOKU grauzdiņi ar MĒRCĪTI

Šie grauzdiņi domāti gardēžiem, kuri vēlas baudīt kopā ar īpaši grauzdiņiem radītu mērcīti. Tas būs brīnumgards našķis, jo šo izcilo grauzdiņu pamatā ir leģendārā Lāču rupjmaize, kas joprojām tiek cepta ar malku kurināmās krāsnīs pēc sentēvu metodēm. Lieliska kā dāvana un gards našķis elegantā iepakojumā!

Lai labi garšo un veseli ēduši!

Visiem priecīgus un skanīgus Līgo svētkus, viskrāšņākos papardes ziedus un skaistākos saullēktus!

Populārākie Lāču grauzdiņi ir atrodami visos lielākajos tirdzniecības tīklos, savukārt visplašākā izvēle Jūs sagaidīs Lāču veikalos.

Veikalu adreses

Rīgā:

Kaļķu ielā 28, Tērbatas ielā 34, t/c "Spice" Lielirbes ielā 29, t/c "Arcada", Nometņu iela 61,

t/c "Mellene" Mazajā Nometņu ielā 27, t/c "RIMI" Imantas 15.līnijā 7, t/c "Riga Plaza" Mūkusalas ielā 71, t/p "Alfa" Brīvības gatvē 372, Rīgas Centrāltirgū Nēģu ielā 7, ''Imantas tirgū'' Kurzemes prospektā 3, "Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā" Hipokrāta ielā 2.

Mārupē: t/c "RIMI" Daugavas ielā 31

Jelgavā: t/c "RAF" Rīgas ielā 48

Siguldā: ''Jāņa tirgū'' Kr.Valdemāra ielā 2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!