Foto: Publicitātes foto
Kritiķu augsti novērtētais un visdārgākais TV seriāls, kas nav uzņemts angļu valodā – "Babilona Berlīne" –, ir atpakaļ, un ekskluzīvā pirmizrāde kanālā "Epic Drama" gaidāma jau ceturtdien, 28. janvārī, pulksten 22.00.

Pārsteidzot kritiķus visā pasaulē, šis ambiciozais seriāls ieguvis neskaitāmas starptautiskas balvas, tostarp "Deutscher Fernsehpreis", "Grimme" balvu, "BAMBI" par labāko vācu TV seriālu, "Bayerischer TV" balvu, Austrijas "Romy", Spānijas televīzijas balvu "Premios Onda", kā arī Magnolijas balvu Šanhajas TV festivālā. Tāpat seriāls apbalvots ar Eiropas Filmu akadēmijas balvu "Eiropas panākumi mākslas seriālos".

Trešā sezona ataino Berlīni 1929. gada septembrī. Metropole satricinājumā. Itin viss piedzīvo radikālas pārmaiņas – ekonomika, kultūra, politika, un arī pagrīde. Spekulācijas un inflācija no iekšienes sāk graut pamatus joprojām jaunajai Veimāras republikai. Augošā nabadzība un bezdarbs kalpo par nepārprotamu kontrastu pilsētas nakts dzīvei un mutuļojošajai radošajai enerģijai.

Ar spekulācijām un politiskajām pārmaiņām nokaitētajā klimatā tiek uzņemta viena no pirmajām tā laika filmām ar skaņu. Tās zvaigzne Betija Vinetra tiek sašauta Babelsbergas studijā, un krītošs prožektors traģiski aprauj jaunās aktrises karjeru. Izmeklētājs Rats un praktikante Šarlote Ritere sāk lietas izmeklēšanu, un citas nāves apstiprina aizdomas par slepkavību. Vainīgais ir spoks melnā apmetnī. Sākotnējā izmeklēšana parāda saikni ar Berlīnes pagrīdes valstību. Jau atkal jaušama saikne ar armēni, taču viņš finansējis filmu, tādēļ visas pazīmes liecina par karu starp pagrīdes varenajiem. Kad viņa biznesa partneris Valters Veintraubs tiek izlaists no cietuma, abi sāk cīņu pret ienaidniekiem, lai saglabātu savu eksistenci.

Pirmizrāde 28. janvārī, kanālā "Epic Drama", pulksten 22.00 "Babilona Berlīne" ir daudzšķautņains un pirmšķirīgi uzņemts seriāls, kurā iesaistījušies neskaitāmi lieliski aktieri, un pavisam jaunajā trešajā sezonā pieaicināti vairāki jauni mākslinieki – Ronalds Cerfelds, Mereta Bekere, Sabins Tambrea un citi!

Seko mums arī "Facebook"!

Kanāls "Epic Drama" ir televīzijas mājvieta labākajiem un aizraujošākajiem drāmas seriāliem no visas pasaules, kas piedāvā kvalitatīvu drāmu 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā, piedāvājot saturu ikkatrai gaumei. Lūdzu sazinieties ar savu TV pakalpojumu sniedzēju, lai uzzinātu par kanāla pieejamību jūsu mājās!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!