Foto: Publicitātes foto
"Jau drīz redzēju vizuālas pārmaiņas - apģērbs sāka kļūt brīvāks, izskats kļuva veselīgāks un pati smaidīgāka, jo jutos neaprakstāmi labāk. Vēl patīkamāk bija, kad rezultātus pamanīja arī apkārtējie - tas cēla manu pašapziņu," stāsta grāmatvede Līga Stradiņa, kura nometusi 11 kg liekā svara un iedvesmo citus skaistām pārmaiņām!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Ik pa laikam mēģināju zaudēt svaru pašas spēkiem - vairāk tieši ar sportiskām aktivitātēm (skriešanu, treniņu zāli). Diētu ievērošana man nekad nav izdevusies, jo patīk garšīgi paēst un nepatīk sevi ierobežot. Esmu mēģinājusi sekot līdzi savai ēdienkartei vai ēšanas laikiem (neēst īsi pirms gulētiešanas), bet tas mani padarīja stresainu un vēl vairāk lika domāt par ēšanu.

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Pēc dēliņa piedzimšanas nekādi nevarēju atgūt formu. Attapos, ka vēl joprojām tīri labi der grūtniecības laikā nēsātais apģērbs. Pat nācās nomainīt apģērbu uz lielākiem izmēriem.

Ikdienā vispār nesanāca veltīt laiku sava izskata uzlabošanai, jo visu laiku rūpējos par mazuli. Sāku sev nepatikt un bieži bija slikts garastāvoklis. Es nevarēju pieļaut, ka šādi izskatos savā kāzu dienā. Es gribēju izskatīties un justies labāk nekā jebkad. Sapratu, ka man ir nepieciešama metode, kas mani ātri dabūs formā.
Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Stokholmas diētas mājas lapā aizpildīju vienkāršu bezmaksas testu un jau drīz saņēmu sev sagatavotu uztura plānu. Diētu sāku ievērot dažas dienas vēlāk. Ēdieni bija ļoti garšīgi, veselīgi, interesanti un pats galvenais - viegli pagatavojami. Ļoti patika, ka receptēs bija iekļauti sezonālie produkti, kas viegli pieejami jebkurā veikalā.

Sākumā bija jāpiedomā, lai visu ievērotu pēc norādēm, taču jau drīz viss notika automātiski un nesagādāja nekādas grūtības. Katru rītu bija patīkami pamosties un vērot, ka svars atkal ir samazinājies. Jau pirmajā nedēļā biju zaudējusi 4 kilogramus. Diētas ievērošana kļuva par manu azartu, jo jutu, ka vēlamo rezultātu sasniegšu stipri ātrāk nekā plānoju.

Jau drīz redzēju arī vizuālas pārmaiņas - apģērbs sāka kļūt brīvāks, izskats kļuva veselīgāks un pati smaidīgāka, jo jutos neaprakstāmi labāk. Vēl patīkamāk bija, kad rezultātus pamanīja arī apkārtējie - tas uzlaboja manu pašapziņu.

Kopumā zaudēju 11 kg un atguvu dzīvesprieku! Tagad svara problēmas un izskats vairs nav mans mūždien nepadarītais darbs, kuram nekad neatlika laika.

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Ja gribi notievēt un ar garantiju, ka sasniegsi vēlamo rezultātu ātrāk un vieglāk nekā cerēts, noteikti izmēģini Stokholmas diētu! Galvenais neatliec un piesakies savam uzturam plānam jau tagad!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Piesakies diētai šodien un iegūsti lielāko iespējamo atlaidi savam individuālajam tievēšanas plānam!

Svarīgi: izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams Tavā Stokholmas diētas profilā.

Pārvērtības ar Stokholmas diētu: Frizūra, stils: Elvisa Šulca; grimms: Daiga Ulmane; Apģērbs: VAIDE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!