Jūs esat profesionāls grāmatvedis? Jums ir darba pieredze un zināšanas, vēlme strādāt un attīstīt savu grāmatveža karjeru? Taču Jums nav nopietna dokumenta, kas var pierādīt darba devējam Jūsu augsto profesionalitāti?
Ja tas tā ir, tad britu grāmatvežu apmācības organizāciju IAB un IFA programmas būs Jums īpaši noderīgas. Jūs iegūsiet ne tikai aktuālas zināšanas, bet arī sertifikātu IAB vai diplomu IFA, kas apliecinās Jūsu darba devējam Jūsu augsto kvalifikāciju.

Izvēlieties, kura no programmām Jums ir aktuālāka:

-Starptautiskās grāmatvežu asociācijas sertifikācijas programma (IAB - Lielbritānija). Pēc sekmīgas programmas apguves un eksāmena nokārtošanas – IAB sertifikāts no Lielbritānijas. Apmācības maksa – 290 LS + PVN. Ilgums – 80 akad. st.

-Starptautisko finanšu pārskatu standartu kurss, kuru piedāvā Finanšu analītiķu institūts (IFA – Lielbritānija). Pēc sekmīgas programmas apguves un kontroldarbu nokārtošanas – IFA (SFPS) diploms. Apmācības maksa – 390 Ls + PVN. Ilgums – 80 akad. st.

Apmācības notiek akreditētā izglītības centrā "Latvikon". Nodarbību sākums: pēc IAB programmas – februāra beigās; pēc IFA programmas– martā. Nodarbības notiek latviešu un krievu valodās vienu reizi nedēļā Jums ērtā laikā – no rīta, vakarā vai sestdienās.

Apmācības ilgst no 3 līdz 5 mēnešiem. Uzsākot apmācības tagad, Jūs saņemsiet starptautisku sertifikātu IAB vai diplomu IFA no Lielbritānijas jau vasarā.

Vairāk nekā 2000 grāmatvežu jau izgāja apmācību pēc programmām IAB un IFA centrā "Latvikon".

Mūsu absolventu vidū – daudzu pazīstamu uzņēmumu speciālisti: Baltic International Bank, Drogas, Hansabanka, LIDO, Latio, Lattelekom, Latvenergo, Lion & Ко, Mantess, Nordea, Parex banka, Philips Latvija, Preses nams, RD Electronics, RIMI Latvija, RSEBAA, SCANIA, SWH grupa, Universālveikals CENTRS,VP Market, Whirpool, kā arī valsts iestāžu grāmatveži – Latvijas Banka, LIAA, LR Ekonomikas ministrija.

IAB un IFA programmas LATVIKON centrā ir licenzētas LR Izglītības un zinātnes ministrijā. Licences numuri: IAB – PP 538; IFA – PP 539.

Jūs varat uzdot jebkurus jautājumus pa "Latvikon" bezmaksas tālruni – 8001155. Papildus informācija par programmām IAB un IFA, un ātra reģistrācija mājas lapā www.latvikon.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!