Foto: Publicitātes foto
Ir ļoti svarīgi, lai jūsu uzņēmuma grāmatvedība būtu drošās rokās, tādēļ uzticama grāmatveža piesaistīšana nebūt nav viegls uzdevums. Tas attiecas gan uz tiem gadījumiem, kad meklējat ārpakalpojumu sniedzēju, gan gadījumiem, kad nepieciešams grāmatvedis-štata darbinieks.

Uzņēmuma "Grāmatvedis24" sniegtie grāmatvedības pakalpojumi ir uzticami ne tikai tādēļ, ka tas ir saņēmis Valsts ieņēmumu dienesta ārpakalpojumu grāmatveža licenci. Galvenais uzticamības rādītājs ir vairāki simti profesionāli apkalpotie klienti un nu jau vairāk nekā 10 gadu pieredze šajā nozarē. Tāpat jāuzsver, ka uzņēmuma darbība ir civiltiesiski apdrošināta.

Plašajā pakalpojumu sortimentā ietilpst pilna cikla grāmatvedības uzskaite, nepieciešamo atskaišu sagatavošana, kompetentas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas, klientu interešu pārstāvība dažādās iestādēs u.tml.

Tāpat "Grāmatvedis24" palīdz ar visu nepieciešamo dokumentu sagatavošanu, piemēram, uzņēmuma dibināšanai vai likvidācijai, dažādām izmaiņām, tostarp, pamatkapitāla palielināšanai, dalībnieku, valdes, nosaukuma vai juridiskās adreses maiņai. Liels bonuss ir arī bezmaksas publikācijas uzņēmuma blogā, kur izstāstīts, kā soli pa solim ir veicama, piemēram, SIA dibināšana, pamatkapitāla palielināšana, uzņēmuma likvidācija un citas aktivitātes, ar kurām varētu sastapties topošie vai esošie Latvijas uzņēmēji.

Ir skaidrs, ka grāmatveža-štata darbinieka pieņemšana darbā var nebūt finansiāli racionāls lēmums, jo sevišķi, ja uzņēmums ir nesen dibināts un tikai pamazām sāk ieskrieties. Tāpat ir skaidrs, ka uzņēmējam primāri vajadzētu fokusēties uz biznesa attīstīšanu, nevis atskaišu, pārskatu un citu dokumentu gatavošanu. Tieši tādēļ "Grāmatvedis24" komanda būs priecīga un labprāt uzņemties šo tik ļoti būtisko jūsu biznesa sastāvdaļu – grāmatvedības kārtošanu.

Lai uzzinātu vairāk par "Grāmatvedis24" sniegtajiem pakalpojumiem un uzdotu sev interesējošos jautājumus, aicinām apmeklēt mājaslapu – https://gramatvedis24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!