Foto: Publicitātes foto
GRAND Hotel Kempinski Riga 2018. gada 25. oktobrī, norisinājās pasaulē pirmā Frederique Constant Hybrid Manufacture 3.0 kolekcijas prezentācija.

Pasākums norisinājās GRAND Hotel Kempinski Riga ekskluzīvajā "Ballroom" zālē, kur viesi piedzīvoja hibrīda ražošanas inovatīvo brīnumu un īstu izrāvienu pulksteņu tehnoloģijas ražošanas meistarībā.

Foto: Publicitātes foto

Ielūgtos viesus uzņēma vakara vadītājs Aivis Ceriņš. Unikālo Hyrid 3.0 pulksteni prezentēja Frederique Constrant grupas pārstāvis Daan van der Bruggen.

Viesiem bija iespēja aplūkot pulksteņus tuvplānā un uzdot interesējušos jautājumus veikalu tīkla "Laiks" konsultantēm, kuras deva iespēju viesiem vēl vairāk iepazīt jauno 2018. gada pulksteņu pasaules sensāciju no Frederique Constant Hybrid Manufacture 3.0.
Pasākuma laikā viesus izklaidēja dejotājas no deju grupas Riga City Jazz.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Inovācija ir viena no Frederique Constant svarīgākajām īpašībām kopš brīža, kad zīmols tika izveidots - 1988. gadā. Nepārtraukti tiek meklētas jaunas idejas, kas palīdz Frederique Constant uzturēt tā aktualitāti un augstākā līmeņa tehniskos parametrus saviem pulksteņiem. Frederique Constant katru gadu papildina pašu mehānisma kolekciju un šis 2018. gads nav izņēmums. Jaunais Frederique Constant - Hybrid Manufacture3.0 hibrīda manifaktūras pulkstenis, kas izstrādāts atbilstoši klasiskajiem pulksteņu principiem, bet tas ir papildināts ar 21. gs. tehnoloģijām. Pulkstenis apvieno sevī Šveices ražotāja pulksteņu mehāniku ar smart pulksteņa funkcionalitāti.

Pirmo reizi Šveices pulksteņu vēsturē Frederique Constant apvieno vienā pulkstenī trīs unikālas tehnoloģijas, no kura arī radies apzīmējums 3.0. Frederique Constant Hybrid Manufacture.

Modelī apvienoti:

  1. Manufaktūras pulksteņu mehānismu
  2. Smart pulksteņa funkcijas
  3. Mehāniskā kalibrēšanas funckciju analīze

Pulksteņa manifkatūras mehānisms

Hibrīda manifaktūras patentētais kalibrs FC-750 pilnībā tiek izstrādāts un izgatavots Frederique Constant pulksteņu manufaktūrā.

Foto: Publicitātes foto

Viena no svarīgākajām funkcijām ir mehāniskā kalibra parametru analīze.

Funkcija ļauj analizēt mehānisma darbības kvalitāti.

Katru dienu plkst. 4:00 no rīta pulkstenis izpilda automātisko mehānisma veiktspējas analīzi. Rezultāti tiek pārsūtīti hibrīda lietotājprogrammā, izmantojot Bluetooth un tas var tik atspoguļots kā grafiks.

Frederique Constant Hybrid Manufacture 3.0 interaktīvās funkcijas:

Aktivitāšu izsekošana, miega monitorēšana, dinamiskais treneris, pasaules laiks, pogu iestatīšana (24 h displejs), aktivitātes, pulksteņa apstādīšana, snauda, baterijas indikators.

Unikāla kaste ar uzlādes sistēmu

Komplektā kopā ar pulksteni tiek piedāvāta unikāla koka kaste, kas ne tikai uzvelk pulksteņa automātisko kalibru, bet arī uzlādē elektronisko smart moduļa akumulatoru. Kastes noņemo uzlādes sistēmu ir iespējams paņemt līdzi ceļojumā.

www.laikswatches.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!