Foto: Publicitātes foto
Augsts pieprasījums pēc ārpilsētas kotedžas tipa mājām – tā ir ne tikai moderna tendence, bet arī neslēpta vēlme dzīvot ekoloģiski tīrā vietā un mierīgā gaisotnē. Dzīve lielpilsētā ir ļoti trauksmaina: darbs atņem ārkārtīgi daudz enerģijas, pilsētas putekļi un izplūdes gāzes indē organismu, no satiksmes trokšņiem nav iespējams paslēpties.

Bet tagad iedomājieties – ir brīvdiena, možs agrs rīts, tīrs gaiss, putnu dziesmas, privātā terase, gardas kafijas tasīte.

Šaubāties, ka tas ir iespējams? Ir! Un tas viss sniedz jums neticamu iekšējās harmonijas sajūtu, mundrumu un mierīgu sirdi par savas ģimenes veselību. Tā ir lieliska iespēja noņemt no sevis visas maskas un būt īstam un patiesam!

Saņemiet absolūtā īpašumā komfortablu kotedžu, kas atrodas pasakainā vietā starp burvīgo Rīgu un kūrorta pilsētu Jūrmalu Babītes novadā, Piņķos.

Kluba tipa kotedžu ciemats "Green Village" – tā ir paralēlā pasaule, caurausta ar dzīvās dabas estētiku, apvienojumā ar visiem iedomājamiem dzīves labumiem, kas ir nepieciešami mūsdienīgam cilvēkam.

Ārpilsētas ciemata "Green Village" pārdomātās celtniecības koncepcijas aisberga virsotne ir vienotais arhitektūras stils un viendabīga sociālā vide, kas paredz noteiktu dzīves veidu.

Taču atstāsim nu liriku un ieskatīsimies patiesībai acīs – ko mēs iegūstam?

Kotedžu ciemats "Green Village" – tā ir slēgta, apsargāta teritorija 14 hektāru platībā, kurā ir divstāvu kotedžas, kas domātas vienai vai divām ģimenēm. Kotedžu platība no 220 līdz 360 kv.m, ar klāt nākošiem zemes gabaliem; kā arī, plašas trīs sekciju rindu mājas, platībā no 215 kv.m. Mājas lieliski iederas apkārtējā vidē.

Ciemata teritorijā atrodas administratīvā apsardzes servisa ēka – jūsu uzdevumu un vēlmju profesionālais izpildes dienests.

Komplekss ir aprīkots ar lielisku basketbola laukumu ar augstas kvalitātes pārklājumu, kas noteikti apmierinās iedzīvotāju sportiskās vajadzības. Bērni vienmēr varēs jautri pavadīt laiku kopā, spēlējot un attīstoties bērnu spēļu zonā.

Tikai dažas minūtes pastaigas un jūs jau esat pasakaina ezera krastā, kuru ieskauj staltas priedes.

Lai aizbrauktu līdz Rīgai, nepieciešamas vien 15 minūtes, bet ceļš līdz Jūrmalai aizņems 7 minūtes brauciena pa lielisku trasi.

Brīvība un komforts – galvenais darbības un augstā statusa stimuls. Esiet brīvi tieksmē uz absolūtu harmoniju un nebeidzamu mājīgumu!

Sīkāku informāciju par apdari, plānojumu, mēbelēm var atrast ciemata mājaslapā www.greenvillage.lv

"Green Village" māju iegādes jautājums, kā arī aktuālās informācijas par māju esamību, dāvanām un bonusiem pirkuma laikā saņemšanu, lūdzu, vērsieties pārdošanas nodaļā pa telefonu: +371 20562020 (Nellija) un +371 27024780 (Anna).

Esam izveidojuši dažas īsfilmas par ciematu, kuras var apskatīties, apmeklējot - http://vipdom.lv/greenvillage.

Kā arī varat pastaigāties pa visiem trim māju tipiem, izmantojot 3D tūres.
Un, protams, atbrauciet un ieraugiet visu savām acīm: Sīļukalnu 11, Babītes novads, Sēbruciems.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!