Foto: Publicitātes foto
Visiem ir skaidrs, ka mūsdienu ekoloģiskajā situācijā atliek novēlēt to labāko un pilsētas iedzīvotāji dod priekšroku dzīvei ārpus pilsētas. Pieprasījums, kā ierasts, rada piedāvājumu. Pēdējā modes tendence ir kluba tipa kotedžu ciemata būvēšana, kuru Latvijā uz doto mirkli ir pavisam nedaudz.

Jūs augsti vērtējat komfortu un tuvību ar dabu? Domājat par mājas iegādi?

Atveriet savu sapņu pasauli ar "Green Village'' unikālajā kluba tipa ciematā Babītes novadā, Piņķos, kas atrodas starp Rīgu un kūrorta pilsētu Jūrmalu.

Tas ir ekskluzīvs kluba tipa ciemats, kas atrodas Latvijas galvaspilsētas apkaimē. Tam piemīt elitārs raksturs, kas paslēpts no svešām acīm.

Viena no galvenajām šī ciemata priekšrocībām – kluba izveidošana, kas ietver sevī vienotu sociālo vidi.

Kluba tipa kotedžu ciemata koncepcija ir – noteikts dzīves stils. Tādēļ visas "Green Village" ēkas ir ieturētas vienā arhitektūras stilā. Neizbraucot ārā no "Green Village", var sarīkot ģimenes svētkus, lietišķu pasākumu un atpūsties mājīgā "relax & SPA" zonā. Pievienojiet tam klāt unikālu diennakts apsardzes servisu, kā arī tēlainu apkaimi un svaigu gaisu. Viss šis, pilnā mērā ļauj izbaudīt, augstu ārpilsētas dzīves līmeni.


Slēgtā, apsargājamā un labiekārtotā teritorijā, kuras kopējā platībā ir vairāk kā 2 hektāri, atrodas: 7 divistabu kotedžas vienai ģimenei platībā no 360 kv.m., ar iekļautu zemes gabalu 1500 kv.m., 3 kotedžas divām ģimenēm, katra no 220 kv.m. platībā, ar iekļautu zemes gabalu 750 kv.m, 2 plašas trīssekciju rindu mājas (townhouse) 215 kv.m. platībā, ar iekļautu zemes gabalu no 500 kv.m. Administrācijas ēka – diennakts apsardzes serviss, ar atpūtas zonu (sauna, džakuzi), numuriņu viesiem un atpūtas telpu, basketbola laukums, bērnu spēļu zona, vieta piknikiem.


"Augsta dzīves kvalitāte un komforts" – doma, kas ienāk prāta esot šajā vietā!

Līdz Rīgai – 15 minūtes, līdz Jūrmalai – 7 minūtes.

5 minūšu patīkamas pastaigas līdz skaistajam ezeram, taču jebkuros laikapstākļos Jūs varēsiet iekārtoties uz plašas terases un izbaudīt gaisa vannas, baudot garšīgas pusdienas ģimenes un draugu lokā, laiskojoties varenu priežu skaistumā.

Šajā rajonā nav dzirdami skaļie tūristu pūļi, taču neskatoties uz to, ciematam ir lieliska infrastruktūra un labiekārtota slēgta teritorija.

1 km rādiusā atrodas:

  • Inbox Ledus halle
  • Golfa klubs
  • Jāšanas skola
  • Starptautiska skola ar angļu mācību valodu
  • Starptautiska pirmsskolas izglītības iestāde ar angļu mācību valodu
  • Sporta komplekss ar baseinu
  • Mūsdienīgs skeitošanas parks
  • Futbola laukumi zem klajas debess
  • Mūzikas skola
  • Pašvaldības skolas un pirmsskolas izglītības iestādes
  • Lielveikals

Mājas ir piedāvājumā ar baltu un pilnu apdari.

Cenas no 280 000 EUR.

Sīkāku informāciju par apdari, plānojumu, mēbelēm var atrast oficiālajā mājaslapā www.greenvillage.lv

Ja rodas jautājumi par "Green Village" māju iegādi, aktuālo māju pieejamību, dāvanām un bonusu sistēmu, informācijas iegūšanai lūdzam griezties pārdošanas nodaļā:

+37120562020 (Nellija) un +37127024780 (Anna).

Tieši Jums mēs esam izstrādājuši vairākus īsus video, kurus var apskatīt http://vipdom.lv/greenvillage.

Kā arī, Jūs varat pastaigāties pa visām trīs tipu mājām, izmantojot 3D tūres.

Un, protams, brauciet apskatīt savām acīm: Sīļukalnu 11, Babītes novads, Sēbruciems.

"Durvis pretī Laimei – tās ir durvis uz Jūsu mājām!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!