Katrs trešais Latvijā uzsāktais biznesa projekts beidzas ar pilnīgu neveiksmi, kas nes tūkstošu vai pat miljonu lielus zaudējumus. Nevēlaties tādu likteni? Apgūstiet starptautisko kursu "Projektu vadība" mācību centrā "Latvikon"!

Pasaule ap mums strauji mainās. Tas, kas darbojās vakar, šodien vairs neiedarbosies. Šis princips darbojas arī biznesā. Šodien vairs nav iespējams izdevīgi pārdot vienu un to pašu mašīnu 25 gadus, kā to kādreiz darīja Henrijs Fords. Šodien viss virzās no vispārējiem standartiem pie konkrētā klienta vajadzībām. Produktu dzīvotspēja samazinās, un, lai būtu veiksmīgs, vajag mainīt pieeju, produktus, tehnoloģijas, piedāvājumus, citiem vārdiem - realizēt projektus - vienu aiz otra.

Projektu vadība ir viens no pašiem populārākajiem virzieniem biznesa izglītības jomā. Šīs iemaņas nepieciešamas biznesa veikšanai jebkurā jomā - no celtniecības līdz informācijas tehnoloģijām. Projektu vadības metodes ļauj ātri pielāgoties jebkurām tirgus prasībām, piem., saņemt finansējumu no ES fondiem.

Apgūstot mūsu kursu "Projektu vadība", Jūs uzzināsiet:

 

* Kā viegli pārslēgties no viena biznesa uz citu?

* Kā pareizi izvēlēties biznesa jomu un analizēt tirgu?

* Kā darboties komandā un būt  cienījamam līderim?

* Kā pareizi izvirzīt mērķus sev un savai komandai?

* Kādā veidā sistemātiski un plānveidīgi sasniegt izvirzītos mērķus?

* Kā organizēt projektu darbu un deleģēt pilnvaras

* Kā atrisināt konfliktus un motivēt līdzstrādniekus?

* Kā kontrolēt projekta gaitu un novērtēt rezultātus?

 

Kurss "Projektu vadība" izstrādāts sadarbībā ar vadošo Vācijas ekonomikas un vadības Akadēmiju AFW (www.afwbadharzburg.de). AFW diplomus atzīst visā Eiropā un Akadēmijas absolventi ieņem vadošus amatus lielākajās firmās visā pasaulē.

Apbruņojoties ar Eiropas zināšanām un pieredzi, daudz vieglāk samazināt riskus un laikā pabeigt projektus ar plānoto peļņu. Atšķirībā no citiem līdzīgiem kursiem, kursa "Projektu vadība" studenti tiek mācīti atbildēt uz biznesam tiešām pašiem svarīgākajiem jautājumiem. Tie būtu - nevis kā pareizi nodarboties ar biznesu, bet gan - kāds bizness ir pareizākais dotajos apstākļos. Sešu mēnešu laikā Jūs iemācīsieties precīzi veikt risku un iespēju analīzi.

Mūsu apmācības ir piemērotas pat ļoti aizņemtiem cilvēkiem, jo eksāmenu kārtošanas grafiku ar pasniedzēju var saskaņot individuāli.

Mēs piedāvājam iespēju izmantot arī distances apmācību metodi.

Pirms Jūs pieņemat lēmumu uzsākt apmācības - ielūdzam Jūs apmeklēt bezmaksas 3 stundu ilgu ievadsemināru, kura laikā Jūs iepazīsities ar pasniedzēju un mācību kursu.

Tuvākie ievadsemināri:

  • 2. jūnijā, plkst. 18:00 - 21:00 (krievu valodā)
  • 4. jūnijā, plkst. 18:00 - 21:00 (latviešu valodā)
  • 11. jūnijā, plkst. 18:00 - 21:00 (latviešu valodā)
  • 16. jūnijā, plkst. 18:00 - 21:00 (krievu valodā)

Bezmaksas ievadsemināram reģistrējieties šeit.

Jūsu panākumi ir atkarīgi tikai no Jums!

Gaidām Jūs centrā "Latvikon" Ģertrūdes ielā  63. Bezmaksas tālrunis - 80001155.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!