Jau divus gadus Latvijā darbojas neatkarīgs bezmaksas preču un pakalpojumu cenu salīdzināšanas portāls Gudriem.lv.

Gudriem.lv  neko nepārdod. Šis resurss sniedz iespēju salīdzināt preces un pakalpojumus, lai vari atrast tieši Tev izdevīgākos cenu piedāvājumus!

Ar Gudriem.lv palīdzību Tu vari uzzināt:

Kuros lielveikalos šobrīd iespējams izdevīgi iegādāties dažādas pārtikas un saimniecības preces?

Sadaļā «Akcijas lielveikalos» Tu atradīsi informāciju par vairāk nekā 1 000 akcijas precēm no kopskaitā 11 lielveikalu tīklu (tostarp Rimi, Maxima, Supernetto un Aibe) piedāvājuma.

Izmēģini - iespējams, Tavi ikmēneša tēriņi samazināsies

Kurš mobilo sakaru tarifs šobrīd ir Tavam maciņam visdraudzīgākais?

Gudriem.lv mobilo tarifu kalkulators ļauj ātri un ērti salīdzināt visus trīs Latvijas mobilo sakaru operatoru - Bite, LMT un Tele2 - aktuālos piedāvājumus. Ievadi kalkulatorā visu nepieciešamo informāciju, kas atspoguļo Tavus mobilo sakaru lietošanas paradumus, un saņemsi tieši Tev izstrādātu mobilo tarifu reitingu.


Starp citu - vai zināji, ka Bite ir veikusi būtiskas izmaiņas savā mobilo tarifu piedāvājumā. Portālā Gudriem.lv Tu vari iepazīties ar visiem jauninājumiem!

Kur izdevīgi iegādāties aviobiļetes un rezervēt viesnīcas internetā?


Pirms iegādāties internetā aviobiļeti vai elektroniski rezervēt viesnīcu, pārbaudi, vai tirgū nav pieejami izdevīgāki piedāvājumi, izmantojot mūsu efektīvos meklēšanas pakalpojumus:

Kur ātri un ērti uzzināt par kolektīvās iepirkšanās vietņu izdevīgajiem piedāvājumiem?

Latvijā darbojas aptuveni 20 kolektīvās iepirkšanās vietnes, kuras katru dienu piedāvā dažādas preces un pakalpojumus skaistumkopšanai, izklaidei, mācībām u.tml. ar 50 līdz 90% atlaidi.

Portālā Gudriem.lv pieejams serviss, ar kura palīdzību Tu vari iepazīties ar visiem aktuālajiem kolektīvās iepirkšanās piedāvājumiem vienuviet. Tā ir unikāla iespēja nepalaist garām izdevīgus kuponus un ietaupīt laiku, kas citkārt tiktu veltīts patstāvīgai šo vietņu piedāvājumu izpētei.

Pie kura apdrošinātāja iegādāties izdevīgāko OCTA polisi?

Atšķirībā no citiem OCTA cenu salīdzināšanas portāliem, Gudriem.lv šīs polises nepārdod. Mēs tikai piedāvājam dažādu apdrošināšanas kompāniju OCTA cenu aprēķinus Tavai automašīnai, ņemot vērā visas atlaides, tostarp - atlaides, kas tiek piemērotas, iegādājoties OCTA polisi internetā. Tādējādi tikai portālā Gudriem.lv Tu vari uzzināt, kura no 9 Latvijas apdrošināšanas kompānijām piedāvā Tavai automašīnai OCTA polisi vislētāk.

Izmēģini mūsu OCTA izdevīgāko piedāvājumu meklēšanas pakalpojumu un salīdzini cenas ar citās interneta vietnēs pieejamajām!

Kur ātri un izdevīgi noformēt kredītu? 

Lai izvērtētu tirgū pieejamos kredītu piedāvājumus un to noformēšanas un atmaksas nosacījumus, kā arī izvēlētos tieši Tev izdevīgāko risinājumu, izmanto kādu no Gudriem.lv kredītu kalkulatoriem - ātrie kredīti, patēriņa kredīti, auto līzings un norēķinu kartes.


Starp citu - ja Tev ir nepieciešams ātrais kredīts, pievērs uzmanību, ka 5 kredītiestādes saviem jaunajiem klientiem pirmo aizdevumu piedāvā bez maksas!

Kur izdevīgi ieguldīt brīvos naudas līdzekļus?

Lai patstāvīgi veiktu termiņnoguldījumu tirgus izpēti un atrastu izdevīgākās depozīta (vai krājkonta) procentu likmes, Tev būtu jāizskata vairāk nekā 20 banku piedāvājumi. Mēs to esam izdarījuši Tavā vietā!

Kādu interneta un/vai TV pakalpojumu sniedzēju izvēlēties?

Norādot savu dzīvesvietu un nepieciešamo pakalpojuma veidu, Tu uzskatāmas tabulas veidā iegūsi pārskatu ar detalizētiem 10 Latvijas telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēju (tostarp - Lattelecom, Balticom, Baltkom, Izzi u.c.) piedāvājumu aprakstiem. Izmēģini tūlīt!

Pirms veikt izvēli, ieskaties Gudriem.lv!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!