Jūs meklējiet ienesīgu biznesu Austrumeiropā vai Baltijas valstīs? Jūs neesat gatavi lielām investīcijām un šaubīgu perspektīvu sagaidīšanai? Gribat visu uzreiz un tagad? Iegādājieties hosteli Latvijas galvaspilsētas sirdī – Vecrīgā! Apmeklejiet http://www.riga-backpackers.com/sale/ !

Hosteļu bizness ir viens no visstraujāk augošiem un perspektīvākiem biznesiem Baltijas reģionā. Iemesli ir saprotami: Eiropas Savienības paplašināšanās, Baltijas valstu iestāšanās NATO, drīzā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pievienošanās Šengenas valstīm – visi šie faktori kļuva par iemeslu straujai reģiona ekonomikas attīstībai. Un protams tūrisms! "Vecās" Eiropas valstis arvien biežāk izmaina savus ierastos maršrutus un dodas uz agrāk neiepazītām Baltijas valstīm. Un vairākumos gadījumu paliek apmierināti: vēl neizlutinātie ar tādu viesu daudzumu rīdzinieki ar prieku pieņem savus Eiropas kaimiņus augstāka līmenī – mēs arī esam Eiropa! Varbūt tā arī ir atbilde uz jautājumu, kāpēc tādi aviācijas biznesa giganti kā Ryanair un Easyjet atvēra savus maršrutus tieši uz Rīgu. Interese un pieprasījums pēc mūsu pilsētas ir patiešam iespaidīgs.

Kāpēc tieši mēs?

Pēdējos gados Vecrīga kļuva par vienu no vismodernākiem izklaides centriem Austrumeiropā: desmitiem nakts klubu, simtiem kafejnīcu un restorānu ikdienu sagaida viesus. Lielākais Baltijas un Skandināvijas valstīs ūdens atrakciju parks "Līvu", unikālā kalnu ainava Siguldā, Jūrmalas kūrorts, Nacionālā Opera, muzeji un daudz kas cits liek tūkstošiem britu un skandināvu tūristiem tiekties mūsu pilsētā. Lūk ko uzrakstīja mūsu draugi – dāņu tūristi 2006. gada pasaules hokeja čempionāta laikā mūsu hosteļa viesu grāmatā: the most wonderful and friendly hostel in Baltic States we've ever seen. Will come again! We lost the championship but we are the champions! ;)

Izklaides nepārtraukti!

Riga Backpackers Hostel atrodas pašā Vecrīgas centrā, uz vienas no krāšņākām ielām – Mārstaļu. Tas, ka hostelis atrodas tuvu visām vecpilsētas ievērojamām vietām nodrošina mums nemaināmu popularitāti. Doma laukums un baznīca, sv.Pētera baznīca, prezidenta pils, Rīgas Rāts nams, Melngalvju nams – viss tas atrodas ne vairāk kā 5 minūšu ilga gājiena attālumā no mūsu hosteļa. Riga Backpackers Hostel atrodas tur, kur gandrīz gadsimtu veca vēsture sastopas ar pēdējiem izpriecu industrijas jaunumiem.

Ērti visiem!

Riga Backpackers Hostel piedāvā optimālu izmitināšanas variantu visiem, kas prot skaitīt naudu. Ja labāk patīk dzīvot lielajā un skaļā kompānijā – lūdzu! Tie, kam patīk labi izgulēties klusumā arī jutīsies pie mums komfortabli. Pie mums nav jādomā par agru celšanos no rīta: hostelī ir ieviesta vēlā check-out sistēma. Protams, pēc garšīgām un sātīgām brokastīm. Tiem, kuri atbraukuši uz Rīgu ar savu automašīnu mēs piedāvājam, stāvvietu uz visu apmešanās laiku. Bagāžas nodaļa un seifs arī būs rīcībā visu diennakti. Ja klients nav paspējis nokārtot visus darbus pirms atvaļinājuma, nav problēmu – internets ir vienmēr ieejams. Mūsu personāls vienmēr palīdzēs izsaukt taksometru, atrast vajadzīgo autobusu, kā arī pastāst_ ees kā tikt līdz jebkurai vietai Rīgā.

Piezvaniet mums un mēs detalizēti izstāstīsim Jums par šo ienesīga biznesa iegādes iespējam!

Maksims Rapoports, CEO, +371-29540900, backpackers-sale@inbox.lv

Sergejs Hiršfelds, PR, +371-29489298, hirsh@escalada.lv

http://www.riga-backpackers.com/sale/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!