Foto: Publicitātes foto

Pateicoties jaunajām bezvadu austiņām "Huawei FreeBuds 5i", ikvienam lietotājam ir pieejama augstas kvalitātes klausīšanās pieredze par saprātīgu cenu. Ar mūsdienīgām tehnoloģijām un jauninājumiem audio atskaņošanā, dažādi ikdienas paradumi kā, piemēram, mūzikas klausīšanās, seriālu skatīšanās vai sarunas ar tuviniekiem ir atviegloti, ērti pielāgojot ierīces iestatījumus savai labpatikai.

Pārnēsājamās bezvadu austiņas ar iespaidīgu trokšņu slāpēšanas efektu ir lieliski piemērotas lielākajai daļai jauniešu, jo tās nodrošina spēcīgu izklaides un audio pieredzi. "Huawei FreeBuds 5i" ir arī vienas no nedaudzajām bezvadu austiņām, kas nepārsniedz 80 eiro budžetu. Jaunajam modelim, kas ir pieejamas trīs modernās krāsās – baltā, melnā un gaiši zilā – ir arī divi trokšņus slāpējoši mikrofoni, ilgstošs darbības laiks un citas praktiskas funkcijas.

Īpaši augstas kvalitātes skaņa

Lai gan ikviena cilvēka dzirdes jutība un akustiskās vēlmes atšķiras, "FreeBuds 5i" jebkuru klausīšanās pieredzi paaugstina jaunā līmenī. Apvienojot programmatūras, aparatūras un mākslīgā intelekta sniegtās iespējas, tiek nodrošināta īpaši augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāte.

Pateicoties augstas jutības 10 mm dinamiskajam draiverim, skaļruņi nodrošina augstu dinamisko diapazonu un amplitūdu, kas klausītājiem sniedz, piemēram, īpaši dziļus basus un skaidrus augstos toņus.

Jaunā tehnoloģija ne tikai pārraida augstas izšķirtspējas signālus, bet arī nodrošina skaņas optimizācijas funkciju un pielāgošanos klausītāja ausij. Tas nozīmē, ka austiņas, kas aprīkotas ar adaptīvo ekvalaizeru, mūzikas klausīšanās laikā nepārtraukti optimizē algoritmus, atpazīstot lietotāja auss kanāla struktūru un to, kā ierīce tiek valkāta, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai lietotājs spēlē interaktīvu spēli, skatās seriālu dīvānā vai klausās mūziku, algoritms vienmēr nodrošina augstas kvalitātes klausīšanās pieredzi.

Spēcīga trokšņu slāpēšanas funkcija

Jaunās austiņas "FreeBuds 5i" ir aprīkotas ar jaudīgu trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, pateicoties diviem mikrofoniem, kas palīdz uztvert ārējo troksni un nodrošina vislabāko lietošanas pieredzi, slāpējot skaņas līdz pat 42 decibeliem.

Katrs lietotājs var izvēlēties kādu trokšņu slāpēšanas režīmu vēlas izmantot, piemēram, "Ultra" – skaļām un trokšņainām lidostām, "General" – kafejnīcām vai praktisko "Cozy" režīmu, lai dzirdētu apkārt būtiski notiekošo.

Trokšņu slāpēšanas funkcijas īpašā iezīme ir tā, ka, izmantojot austiņas, skaņas ir ne tikai dzidras, bet arī lietotājs ir skaidri dzirdams zvanu un sarunu laikā. Tas ir iespējams, pateicoties "Huawei FreeBuds 5i" iekšējā un ārējā mikrofona trokšņu slāpēšanas tehnoloģijai, kurā mākslīgā intelekta algoritms palīdz pielāgot skaņas kvalitāti atbilstoši apkārtējai videi.

Nemainīga lietošanas pieredze

Turklāt austiņu jaudīgās funkcijas nemazina to izturību – "FreeBuds 5i" pilnībā uzlādēta akumulatora darbības laiks ir līdz pat 28 stundām. Savukārt ar ātrās uzlādes funkciju tikai 15 minūtes uzlādes sniedz veselas četras stundas darbības laika.

Jaunās bezvadu austiņas ir arī mitrumizturīgas, piemēram, pret sviedriem un ūdens šļakatām, tādējādi nodrošinot drošu valkāšanu dažādos laikapstākļos, kā arī ērtu tīrīšanu ar mitrajām salvetēm. Savukārt vieglā savienojuma nodrošināšana ar datoru, viedtālruni, planšetdatoru vai viedpulksteni neatkarīgi no operētājsistēmas ļauj viegli veikt dažādus darba vai ikdienas pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!