Foto: Publicitātes foto
No šodienas lietotāji Eiropā, izmantojot elektrokardiogrammas funkciju jaunajos "Huawei Watch GT 3 Pro" un "Huawei Watch D" viedpulksteņos, varēs veikt medicīniskas kvalitātes sirds darbības pārbaudes. Tas ļaus ērti uzraudzīt sirds ritmu un aktīvi reaģēt uz iespējamiem sirds veselības riskiem. Pateicoties CE sertifikātam, "Huawei" EKG lietotne ir ieguvusi tirgus pieejamības kvalifikāciju 33 Eiropas valstīs, tostarp arī Latvijā.

""Huawei Watch GT 3 Pro EKG" sensora modulis var reāllaikā analizēt ierīces valkātāja sirds sinusa ritmu un priekškambaru fibrilāciju. Šī elektrokardiogrammas uzraudzība var palīdzēt lietotājiem identificēt neregulāru sirds ritmu, kā arī daudzas citas sirdsdarbības problēmas. Mērīšanas process ir vienkāršs un ērts – uz pulksteņa jāieslēdz EKG lietotne, 30 sekundes jānotur pirksts uz elektrodiem ierīces sānos un pulksteņa ekrānā ir redzami pārbaudes rezultāti," skaidro "Huawei" produktu apmācību vadītājs Mikus Tillers.

Turklāt viedpulksteņa PPG sensori ļauj lietotājiem veikt arteriosklerozes skrīningu, savukārt ar mākslīgā intelekta palīdzību ierīce spēj sniegt pielāgotus veselības padomus, kā vēl vairāk uzlabot sirds un asinsvadu veselību.

""Huawei Watch GT 3 Pro" jaunā un uzlabotā elektrodu tehnoloģija ir padarījusi elektrokardiogrammas signālu vākšanu precīzāku. Šī EKG funkcija, kas sastāv no "Huawei TruSeen 5.0+" sirdsdarbības monitora un PVD pārklājuma elektrodiem uz izliektās, caurspīdīgās neokristāla korpusa aizmugures, var izvietot astoņus fotoelektriskos sensorus gredzenveidā, uztverot uzlabotus signālus un filtrējot traucējumus, lai nodrošinātu lietotājiem rezultātus reālajā laikā. Pateicoties šai uzlabotajai veselības uzraudzības tehnoloģijai, viedpulksteņa lietotāji var uzraudzīt savu sirdsdarbību 24 stundas diennaktī un saņemt tūlītējus brīdinājumus par izmaiņām ārpus normas rādītājiem," norāda Tillers.

Kā ziņots iepriekš, "Huawei Watch GT 3 Pro" spēj uzraudzīt arī lietotāju skābekļa līmeni asinīs (SpO2), kā arī ierīce ir aprīkota ar "Huawei TruSeenTM 5.0+" sirdsdarbības monitoru un "Huawei TruSleep 2.0" miega monitoringu, lai nodrošinātu valkātājus ar visaptverošām veselības uzraudzības funkcijām.

EKG lietotnes sniegtās iespējas ir pieejamas arī "Huawei Watch D" viedpulkstenī, ļaujot iestatīt pielāgotus mērījumu plānus, pamatojoties uz kuriem ierīce sniegs asinsspiediena atgādinājumus plānotajos laikos, piemēram, pamošanās un gulētiešanas laikā, lai valkātājs varētu sekot līdzi izmaiņām asinsspiedienā.

"Huawei" ir apņēmies nodrošināt patērētājiem tehnoloģijas, kas var palīdzēt klientiem uzlabot ikdienas dzīves kvalitāti, tostarp nodrošinot viņiem tehnoloģijas un informāciju, kas var ļaut kļūt informētākiem par savu veselību un fizisko formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!