Foto: Publicitātes foto

Pats mazākais "Hyundai" krosovers ar skanīgu nosaukumu, drosmīgu dizainu, bagātīgu inteliģentu drošības un savienojamības funkcijas klāstu un plašu salonu, ar ko tas izceļas savā segmentā. "Bayon" galvenā priekšrocība ir tā braukšanas kvalitāte, kas ir pietiekami mīksta, lai viegli izbrauktu trakulīgus ceļus un vienlaikus patīkami mierīga braucienam cauri pilsētai. "Hyundai Bayon" ir daudz slēpto talantu, turklāt, lai par to pārliecinātos, nav ilgi jāgaida, jo jaunais krosovers ir pieejams uzreiz "Skandi Motors"!

"Hyundai Bayon" ir pilnīgi jauns modelis un speciāli tam radīts arī jauns, no citiem radikāli atšķirīgs dizains. Aizmugurējā daļa pārstāv "Hyundai" stilistu avangardu, pārsteidz ar drosmīgām lauztām līnijām un ļauj izcelties mazo krosoveru piedāvājumā. "Bayon" raksturo lakonisks, plašs un gaišs salons. Liela uzmanība tajā ir veltīta priekšējo un aizmugurējo pasažieru komforta paaugstināšanai un bagāžas nodalījuma ietilpības palielināšanai. Ērti priekšējie sēdekļi ar apsildi, bezvadu lādētājs, apsildāmā stūre un salona noskaņas apgaismojums ir tikai daļa no ērtībām, ko piedāvā "Bayon".

"Hyundai Bayon" ir apveltīts ar modernākajām tehnoloģijām un augstākās klases drošības funkcijām, piemēram, uz navigāciju balstīta viedā kruīza kontrole un ātruma ierobežotājs, ar kuru vadītājs jutīsies pārliecināts, lai arī kuru ceļu tas izvēlētos. Papildu pārliecību, vadot "Hyundai Bayon", radīs piedāvātais plašo savienojamības aprīkojuma klāsts, tostarp 10,25 collu digitālo instrumentu bloks un 10,25 collu audio navigācijas iekārta vai audiosistēma ar 8 collu displeju. Audiosistēmai ir pieejamas bezvadu "Apple CarPlay" un "Android Auto" sistēmas.

"Bayon" aprīkojumā ietilpst arī jaunākā "Hyundai Bluelink" versija, kas mūsdienu cilvēka aizņemtajā ikdienā ir liela pievienotā vērtība. Vairs nav jāatgriežas autostāvietā, lai pārliecinātos, vai aizslēdzi automašīnu vai jādomā kur to esi novietojis. To iespējams noskaidrot attālināti. Tāpat ar "Hyundai" Bluelink palīdzību iespējams pārbaudīt apkopes intervālus un pat atlikušo degvielas daudzumu.

Latvijas apstākļiem "Hyundai Bayon" ir ideālais pirkums. Šo auto var ērti izmantot ne tikai pilsētā, bet arī ārpus tās, turklāt nešķirojot gadalaikus un koplietošanas ceļu kvalitāti. Paaugstinātais klīrens un īsās pārkares atļaus ērti novietot auto pilsētā. Tāpat "Hyundai Bayon" jutīsies kā zivs ūdenī arī uz grants seguma ceļiem.

Apvienojumā ar B segmenta automobiļa veiklību, "Hyundai Bayon" piedāvā apvidus auto komfortu, ietilpību un degvielas ekonomiju. Pārsteiguma sajūtu nodrošinās arī 100 ZS jaudīgais un dinamiskais motors, kam ir nodrošināts divsajūgu automātiskās pārnesumkārbas atbalsts. Automātiskās pārnesumkārbas klātbūtne ļauj jauno "Hyundai Bayon" ērti un droši vadīt ikvienam.

Raugoties no tehnoloģiskā pildījuma skatu punkta, "Bayon" ir visnotaļ moderns auto. Pat bāzes versijā, kuras cena ir no 15 990 eiro, tam ir plašs aprīkojuma klāsts - joslu ieturēšanas asistents, frontālas sadursmes novēršanas palīgsistēma ar automašīnu, gājēju un velosipēdistu atpazīšanas funkcija un daudz kas cits.

Salonā, sākot no "Comfort" aprīkojuma līmeņa, papildus modernajam, digitālajam savienojamības aprīkojumam, pieejama arī atpakaļskata kamera, atpakaļskata monitors ar novietošanas norādēm, kā arī pieejams vadītājam vēlamais noskaņojuma apgaismojums un bīdāms priekšējais roku balsts ar glabāšanas nodalījumu.

Vēl patīkamāk ir uzzināt, ka šobrīd "Hyundai Bayon" tieši šādā "Comfort" aprīkojumā ar visiem augstākminētajiem komforta labumiem pie oficiālā Hyundai pārstāvja "Skandi Motors" maksā tikai 22 280 eiro, turklāt viss auto iegādes process neaizņems vairāk kā dažas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!