Foto: Publicitātes foto
Steidzīgajā ikdienas skrējienā mēs nereti aizmirstam par kārtīgām ēdienreizēm, tās aizvietojot ar veikalu plauktos atrodamām ātrajām uzkodām vai našķiem, bet "Bonduelle Inspiration" atgādina – svaigas un savām vēlmēs atbilstošas maltītes sagatavošana nebūt neprasa daudz laika vai pūļu.

Ne visu darba vietu tuvumā ir piemērotas ēstuves, un pat vislabākās kafejnīcas piedāvājums, baudīts dienu dienā, var apnikt. Taupot laiku, siltas pusdienas gadās aizvietot ar gatavajiem salātiņiem, sviestmaizēm, kādu bulciņu vai jogurtu, kas ilgtermiņā ietekmē gan pašsajūtu, gan maciņa saturu. Tāpēc "Bonduelle Inspiration" projektā "Pusdienas birojā" piedāvājam vairākas idejas uz darbu līdzi ņemamo maltīšu pagatavošanai.

Kārbiņā vai burciņā ir iespējams paņemt līdzi gluži vai restorāna cienīgu maltīti, kas ne tikai sajūsminās jūsu garšas kārpiņas un dos spēku un enerģiju pēcpusdienā veicamajiem darbiem, bet arī kolēģiem liks apbrīnot jūsu pavāra prasmes.

Līdzi ņemamo pusdienu sagatavošana nebūt neprasa daudz laika vai pūļu, un to ir iespējams paveikt pat cilvēkam, kura prasmes ēdiena gatavošanā aprobežojas ar olas uzcepšanu vai sviestmaižu sasmērēšanu.

"Bonduelle Inspiration" produkti ļauj pusdienām piešķirt pēc garās ziemas tik nepieciešamo krāsainību un svaigumu, un ērtais iepakojums mazā izmēra bundžiņās ļaus tos paņemt līdzi uz darbavietu, lai pievienotu maltītei vai padalītos ar kolēģiem.

Maltīšu pagatavošanā iespējams gan izmantot ierastos zaļos zirnīšus, saldo kukurūzu vai pupiņas, gan piešķirt jaunus akcentus, maltīti papildinot ar aunazirņiem, kvinoju vai pilngraudu speltas putraimiem. Īpaši spēcinošu maltīti padarīs graudaugu un sēklu maisījuma, kura sastāvā ir bulgurs, sarkanā kvinoja, zelta linu sēklas un ķirbju sēklas, pievienošana.

Jūsu fantāzijai "Bonduelle Inspiration" produktu izmantošanā nav robežu – tos var izmantot sildošu un sātīgu maltīšu pagatavošanai vai gluži vienkārši pievienot svaigiem zaļumiem, pagatavojot vieglus salātiņus, bet iedvesmu "Bonduelle" iekļaušanai savā ēdienkartē atradīsiet recepšu izlasē "Pusdienas birojā".

"Bonduelle Inspiration" – ēd dārzeņus katru dienu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!