Foto: Publicitātes foto
Sākoties gada romantiskākajam mēnesim, mēs esam gaidu un satraukuma pilni. Gaidāmās brīvdienas aizņems mūs ar sagatavošanos un domām par svētkiem, neskatoties uz koronavīrusa ierobežojumiem. Nepieciešama ir tikai mīlestība – tagad vairāk nekā jebkad agrāk! Tāpēc "BestSecret" nāk klajā ar trim iespējamiem scenārijiem, lai jūs sagaidītu Svētā Valentīna dienu šogad visdrošākajā, ērtākajā un stilīgākajā veidā.

"BestSecret" – ekskluzīva iepirkšanās platforma vīriešiem, sievietēm un bērniem ar neticami zemām cenām vismodernāko dizaineru tērpiem. Atklāj tādus zīmolus kā "Calvin Klein", "Guess", "Diesel" par neticamu cenu!

Labas ziņas visiem modes un tiešsaistes veikalu mīļotājiem – mums ir ekskluzīvs ielūgums tieši jums, lai jūs kļūtu par šīs slēgtās iepirkšanās kopienas locekli! "BestSecret" piedāvā vairāk nekā 3000 starptautiski pazīstamu modes zīmolu ar atlaidi līdz pat 80%.

Izmanto šo unikālo iespēju pievienoties šodien un izvēlies Valentīna dienas apģērbu, kas vislabāk atbilst garastāvoklim un vēlmēm. Bet pasteidzies, jo ielūgumu skaits ir ierobežots. Un, lūk, padoms – negaidi pārāk ilgi ar sava pasūtījuma veikšanu, lai varētu saņemt to līdz 14. februārim.

Atklājiet pilsētu kopā romantiskā pastaigā

Nav pārsteigums, ka šogad pavadīt laiku ārā un doties pastaigā pa jauku parku vai dārzu ir ļoti populārs veids, kā pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem. Lai gan mums jāatzīst, ka februāris nav tik dāsns ar saulainiem un komfortabliem laika apstākļiem, kā varētu cerēt. Tāpēc pārliecinies, ka saģērbies silti un ērti, lai patiesi izbaudītu šo pieredzi ar savu partneri.

Ja vēlies izveidot stilīgu romantisku izskatu ielai, mēs iesakām izvēlēties apģērbu ar vairākiem slāņiem, tādu kā zemāk norādītais. Nebaidies kombinēt tādus apģērba gabalus kā kleitas, džemperus un mēteļus, un mēģini kļūt rotaļīga ar dažādiem krāsu toņiem, kas tev visvairāk patīk. Visbeidzot, neaizmirsti aksesuārus – cepures un cimdi papildinās tavu izskatu un garantēs, ka visa tava uzmanība tiks veltīta otrajai pusītei, nevis laika apstākļiem.


Pagatavo īpašas un mājīgas vakariņas mājas apstākļos

Ja laika apstākļi biedē ar savu nenoteiktību, un jūs drīzāk dosiet priekšroku mājīgam vakaram mājās, vari pamodināt savu iekšējo šefpavāru un pagatavot īpašas vakariņas vai iepriekš pasūtīt dažas galda spēles un kārtis vēlai nakts izklaides programmai. Šādam gadījumam, kāpēc gan neizvēlēties mīkstu un ērtu adītu vai ikdienas kleitu, lai mazliet uzlabotu savu ierasto ikdienas izskatu.

Ja jūti, ka esi gatava spert soli uz priekšu, nedaudz paeksperimentē ar savu apģērbu, izvēloties rotaļīgas apdrukas vai spilgtas krāsas.

Lai radītu īpašu un romantisku atmosfēru mājās, papildini istabu ar jaukiem dekora elementiem, iededz dažas aromātiskas sveces un, protams, izmanto nedaudz ziedu. "BestSecret" ir neticams rožu pušķu piedāvājums, kas saglabāti sarežģītā (videi draudzīgā) procesā, kas ļauj tos uzturēt līdz pat trim gadiem. Tie ir īsti ziedi, kas ir savākti skaistākajā ziedēšanas stadijā.

Izbaudiet viens otra klātbūtni, izmantojot videozvanu

Lai gan dažiem no mums varētu būt paveicies pavadīt šo dienu kopā ar partneri, daudzi ir izaicināti globālās pandēmijas laikā ieturēt distanci un viņiem ir jābūt radošiem, lai pavadītu šo laiku kopā. Ja esat no šiem cilvēkiem un plānojat romantisku video randiņu, mēs iesakām koncentrēties uz tiem apģērba gabaliem, kas pārsvarā būs kadrā. Skaisti topi un krāsainas blūzes ļaus tev izskatīties īpaši labi ar kontrastējošiem aksesuāriem, piemēram, auskariem vai matu lentēm.


Sagatavojies ilgi gaidītām vakariņām ārpus mājas

Daudzi uzskata, ka ar februāra iestāšanos restorāni un kinoteātri beidzot atkal tiks atvērti. Tiem no jums, kas saglabājuši savu optimismu, vietnē ir pieejams plašs skaistu drēbju klāsts, no kurām var izvēlēties. Iedvesmojies un izbaudi ekskluzīvu piekļuvi modes pasaulei vietnē "BestSecret"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!