Mums vienmēr ir svarīga pašiem sev doto solījumu izpildīšana. Bet pārdevējam solījumu pildīšana ir obligāta. Multimediju komplekss Quick Teacher apsola Jums iemācīt svešvalodu 2 mēnešos. Kādas gan mums ir garantijas, ka Quick Teacher izpildīs dotos solījumus. Uz neērtajiem jautājumiem atbildēs SIA M.A.R.I.D.I direktors Aleksandrs OBULĒVIČS.

Līvija KALĒJA

Kādas man ir garantijas un uz ko šīs garantijas attiecas?

Mēs dodam garantiju, ka, nodarbojoties pēc Quick Teacher metodikas pa 2 stundām dienā, Jūs iemācīsieties svešvalodu un varēsiet kontaktēties. Pat, ja Jūs nodarbosieties ik pārdienas vai pāris reižu nedēļā, pēc katrām 60 mācību stundām iemācīsieties 2000 jaunus svešvalodas vārdus. Ja, izpildot šo vienīgo nosacījumu, Jūsu rezultāti pēkšņi izrādīsies sliktāki un Jūs nebūsiet apmierināti, mēs atgriezīsim naudu par programmu.

Mūsu kompānijas darbības laikā ES teritorijā nav bijis NEVIENS klients, kurš būtu atgriezis programmu pēc tam, kad bija mācījies saskaņā ar Quick Teacher metodiku.

Iedomājieties: VISI, kuri ievēroja mācību metodiku ir apmierināti ar sasniegto rezultātu.

Bet cik vispār cilvēku šajā laikā ir "iemācījušies svešvalodu 2 mēnešos"?

Baltijas valstīs vien pēdējo divu gadu laikā Quick Teacher ir nopirkuši vairāk nekā 5000 cilvēku. Cilvēki izdarīja savu izvēli. Ļoti šaubos, ka kaut vienā svešvalodu apguves centrā Baltijā bijis tāds klientu daudzums. Tikai pateicoties mūsu programmas lietotājiem un rezultātiem, kurus tie sasniedza, Quick Teacher vien pāris gadu laikā kļuvis par Nr.1 mūsu valstī.

Cik tieši no šiem 5000 cilvēkiem pēdējo 2 gadu laikā ir sasnieguši apsolīto, mēs zinam, tiešā veidā kontaktējoties ar lietotājiem. Mēs zvanam saviem klientiem un interesējamies, kā viņiem klājas apmācībā. Cilvēki mācās dažādi: kāds katru dienu, cits - reizi nedēļā. Protams, ka otrajā variantā cilvēks apgūs valodu ilgāk. Tie, kuri sasnieguši mūsu apsolīto un ir apguvuši svešvalodu ir ļoti ļoti daudz. Quick Teacher – ta nav brīnumnūjiņa, jo nodarboties tāpat vajag, tikai tas jādara saskaņā ar metodiku.

Jūs diezgan bieži publicējat rakstus, kur iespējams izlasīt par Quick Teacher lietotāju veiksmīgo pieredzi. Kā Jūs iegūstat tādu daudzumu atsauksmju?

Kā jau teicu, mēs zvanam mūsu klientiem un interesējamies kā viņiem iet apmācības procesā. Klientam tiek piedāvats aizpildīt anketu ar jautājumiem. Un uz šo atbilžu pamata tiek rakstīti raksti. Lietotāji un viņu pieredze – reāli, īsti. Ja klients kritizē programmu – šī kritika būs arī rakstā, ja uzslavē – ta arī būs uzrakstīts, viss ir godīgi. Pie tam ir jau tāda lieta kā "klusais telefons", cilvēku baumas. Aptaujājiet savus paziņas – kāds Jums noteikti izstāstīs par savu pieredzi darbā ar Quick Teacher.

Jums neliekas, ka Quick Teacher cena nav visiem pa kabatai?

Piekrītu, ne visiem. Tāpat arī visiem nav pa kabatai biļetes uz teātri, ne visiem ir pa kabatai kvalitatīvs ēdiens, ne visiem pa kabatai laba literatūra. Mēs cenšamies, lai visi, kuriem ir vēlēšanās, varētu iemācīties svešvalodu un pie tam ieekonomēt laiku un naudu. Viss ir salīdzināms.

Ja Quick Teacher salīdzinātu ar izmaksām un apmācības laiku pie privātskolotāja vai grupā kursos, tad, pie minimālās vienas mācību stundas cenas – 5 lati, no Jums paprasīs kā minimums 500 latus. Quick Teacher maksā 117,50 Ls (4 500 vārdi + 3 000 frāzes un teikumi) – ekonomija un izdevīgums ir acīmredzami. Tāpat papildus programmā ir izrunas trenažieris, pareizrakstības trenažieris, gramatika, fonētika un daudz kas cits.

Klientu ērtībai mēs sadarbojamies ar līzinga kompānijām, un tagad Jūs varat sākt apgūt svešvalodu ar Quick Teacher izdarot tikai pirmo iemaksu – 10% apmērā no pilnās vertības. Katru mēnesi Jums būs jāmaksā ap 10 latiem, un tas, piekritīsiet, jau daudziem ir pa kabatai. Līzinga līgumu var noslēgt tieši pie mums ofisā vai caur internetu.

P.S. Atcerieties, ka ar vienu CD var nodarboties līdz 5 cilvēkiem, katrs ar savu lietotājvārdu un paroli. Programmai Quick Teacher ir garantija un pilna servisa apkalpošana visā svešvalodas apguves laikā. Mēs nenodarbojamies tikai ar vienkāršu disku tirdzniecību. Mēs piedāvājam Jums instrumentu ātrai svešvalodas apguvei. Un tikai tad, kad Jūs to esat iemācījušies, mēs uzskatām savu darbu par padarītu.

www.QT.lv

Piezvaniet pa tel. 7 50 99 99

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!