Nesen presē parādījās informācija, ka jaunajā Eiroparlamenta ziņojumā teikts, ka katram Eiropas Savienības iedzīvotājam kā minimums ir nepieciešams zināt 2 svešvalodas. Svešvalodu zināšana Eiropas Savienības pilsoņiem palīdzēs pilnīgāk izmantot savas tiesības un iespējas Savienības robežās. Svešvalodu zināšanu pārbaudei tiks izmantoti speciāli testi, kuros valodu zināšanas tiks pārbaudītas 4 dažādos veidos – cilvēkam ir jāprot lasīt, klausīties, rakstīt un runāt svešvalodā. Ar Quick Teacher palīdzību Jūs 2 mēnešu laikā varat apgūt visas šīs iemaņas. Paklausīsimies, ko par programmu saka tās lietotāji.

Līvija KALĒJA

Ivo TARVĀNS, SIA Euro Baltic Wood Processors directors Izlasīju Quick Teacher lietotāju atsauksmes "Dienas Biznesā" un nolēmu noskaidrot kas lācītim vēderā. Lai arī angļu valodas apguves Profesionālo kursu iegadājos pirms aptuveni pusgada, mācīties pēc šīs programmas uzsāku pavisam nesen – aptuveni pirms mēneša. Šobrīd vēl visu kursu neesmu pabeidzis, bet apmācība notiek raiti. Katru dienu mācos 2 stundas – stundu no rīta un stundu pusdienas laikā. Līdz šim nekādus trūkumus programmā neesmu pamanījis. Mani darba kompanjoni ir angļi un jau tagad esmu pamanījis, ka sazināties ar viņiem man ir kļuvis daudz vieglāk.

Inta, lauksaimniecības uzņēmuma direktore Aptuveni pirms 8 mēnešiem es uzsāku mācīties angļu valodu ar Quick Teacher. Visu kursu vēl neesmu pabeigusi, jo iesākto pametu pusratā, bet es noteikti turpināšu mācīties. Apmācības process ir efektīvs, bet tas varētu būt interesantāks. Sākotnēji centos mācīties 2-3 reizes nedēļā pa 1 stundai, bet laika trūkuma dēļ mācības izpalika. Pilnībā valodu vēl neesmu apguvusi, bet pēc darbošanās ar Quick Teacher saprotu krietni vien vairāk.

Rolands MILLERS, jahtas kapteinis Tā kā strādāju ārzemēs, tad angļu valodu es zinu puslīdz labi. Jūsu programmu es nopirku, lai pilnveidotu savu valodas prasmi. Visā visumā ar programmu esmu apmierināts, bet izlasot Jūsu interviju Delfos gribētu ko piebilst. Jūs sakāt, ka vienīgās nepilnības ir problēmas ar garumzīmju attēlošanu dažos diskos, manuprāt, programmā ir iekļautas dažas frāzes, kuras latviešu valodā vairs netiek aktīvi lietotas – šīs frāzes ir "nedzīva" valoda. Bez tam esmu saskāries arī ar dažām gramatiskām kļūdām, taču visumā Jūsu programmu un darbu vērtēju pozitīvi un gaidu latviešu-spāņu programmu.

Mārīte ROZENFELDE, Rēzeknes Augstskolas docente 2005. gada vasarā es uzsāku mācīties angļu valodu pēc Quick Teacher "Profi" kursa. Līdz šim jau esmu izmēģinājusi daudz un dažādus svešvalodu apmācību veidus – mācības grupās, individuālās apmācības kopā ar pasniedzēju – bet tās neatbilda manām vajadzībām. Esmu aizņemta darbā un līdz ar to man ir grūti atrast konkrēti noteiktu laiku apmācībai, bet ar Quick Teacher mācos sev ērtā laikā. Mācos es darba dienu vakaros un brīvdienās – man pieņemamā laikā, kad neviens netraucē. Tagad saprotu gandrīz visu, ko angļu valodā runā mani kolēģi, kā arī pašai atrodas daudz vairāk vārdu, lai varētu izteikt savu domu – esmu sākusi runāt raitāk.

Gatis KRASTIŅŠ, strādā vairumtirdzniecības uzņēmumā Par Jūsu programmu un tās iespējām es izlasīju internetā un nolēmu izmēģināt. 2005. gada rudenī es iegādājos Standarta kursu angļu valodas apguvei un uzsāku apmācību procesu. Šobrīd (2006. gada jūnijā) vēl neesmu pabeidzis visu apmācību kursu, jo mācos tikai brīvajos brīžos. Pats apmācību process norit diez gan raiti un man patīk tas, ka ir iespējams mācīties dažādos virzienos. "Angļu-latviešu" sadaļu jau esmu apguvis, bet ar "latviešu – angļu" sadaļu priekšā vēl ir daudz darba. Par programmu neko sliktu nevaru pateikt, bet gribu uzslavēt iespēju, ka ar programmu ir iespējams strādāt abos virzienos.

Līga, strādā bankā Internetā izlasīju atsauksmes par Jūsu produktu un tas piesaistīja manu interesi. Tā kā nedzīvoju Rīgā, tad izbraukāt uz valodu kursiem ir grūti un ceļa izdevumi vēl papildus sadārdzinātu valodas apgūšanu. Savukārt ar Quick Teacher ir iespēja nekur nebraukt un lietderīgi izmantot laiku. 2005. gada rudenī es sāku mācīties vācu valodu pēc Profesionālās programmas. Uz doto brīdi (2006. gada jūniju) apmācību kursu vēl neesmu pabeigusi, jo man saniķojās dators, taču apņēmība pabeigt nav zudusi. Mācos es vēlu vakaros, kad mājās ir miers un klusums. Cenšos mācīties katru darba dienas vakaru, bet gadās arī , ka neizdodas atrast tam laiku. Pareizos tulkojumus jau pirmajā reizē gandrīz vienmēr atlasīju precīzi, kaut arī likās, ka konkrēto vārdu neatpazīstu. Ar ko es neesmu apmierināta? Sākotnēji man bija problēmas ar programmas instalēšanu, bet pēc tam viss "aizgāja". Nepatīk, ka dažu garumzīmju vietā rēgojas ķeburi, bet kopumā programmu uzskatu par efektīvu un interesantu. Kad aizbraucu uz Vāciju, sākumā šķita, ka neko nesaprotu, bet saspringumam atslābstot, sāka darboties arī saprašana.

Aleksandrs OBULEVIČS, multimediju kompleksa Quick Teacher izstrādātāju pārstāvis, personīgo spēju attīstīšanas treneris (Coach, Eriksona Universitāte, Vankuvera, Kanāda), sertificēts psihologs (Brisele, Beļģija), SIA M.A.R.I.D.I. directors 2006. gada pirmajos 6 mēnešos Quick Teacher noieta pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējā gada atbilstošo laika periodu, sastādīja 1089% - tātad šajā laika periodā gadā Quick Teacher lietotāju skaits pieauga 12 reizes. Tas ir saistīts ne tikai ar jau eksistējošo, bet arī jauno – nesen izstrādāto programmu, ar kurām mūsu klienti var apgūt citas svešvalodas, pārdošanas pieaugumu. Latvijas tirgum esam izveidojuši Superprofesionālo kursu, kurš sastāv no Profesionālā un Biznesa kursa. Kopējais programmas leksikas krājums sevī iekļauj 14 000 vārdus un 4 200 frāzes un teikumus. Vairāk par šo programmu Jūs varat uzzināt mūsu mājas lapā www.QT.lv Iemācieties svešvalodu 2 mēnešos!

www.QT.lv

Zvaniet pa tālr. 7 50 99 99

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!