Foto: Publicitātes foto
Mūsdienu klients vēlas ievērojami lielāku kontroli pār saviem izdevumiem nekā iepriekš, izvēloties, kā, cik un kādā periodā ir gatavs maksāt. Veiksmīgi attīstot un pierādot sevi Igaunijā, inovatīvo finanšu tehnoloģiju uzņēmums ESTO nolēmis ieņemt vadošu vietu arī Latvijas e-komercijas tirgū.

Uzņēmums izstrādā un pārvalda modernāko maksājumu platformu, kuras galvenais uzsvars ir elastīga un automatizēta produkta nodrošināšana saviem klientiem. Tehnoloģiskās konkurences priekšrocības ir ļāvušas uzņēmumam īsā laika periodā iekļūt nobriedušā POS finansēšanas sektorā.

"Mūsu esošie Igaunijas un Lietuvas partneri izmanto ESTO pakalpojumus gan e-veikalos, gan klātienes veikalos visās Baltijas valstīs vienlaicīgi – ar vienādotiem procesiem, nosacījumiem un ātru, vienkāršu integrāciju. Mēs redzam, ka varam palīdzēt daudziem Latvijas tirgotājiem palielināt vidējā pirkuma grozu un kopējos pārdošanas apjomus. Savukārt klientiem mēs piedāvājam pilnībā automatizētu 60 sekunžu ātru noformēšanas procesu, kas atvieglo iepirkšanos un padara to patīkamāku. Darbojamies Latvijā vien pāris mēnešus, bet sadarbību esam uzsākuši ar vairāk nekā 20 partneriem. Mūsu pakalpojumus novērtē tādi uzņēmumi, kā "ideal.lv", "weekendshoes.lv", "24a.lv", "stilmann.lv", "rokaspulksteni.lv", "verkter.lv" un citi," stāsta Baiba Tētiņa, ESTO LV, AS valdes locekle.

Bankas maksājumi bez komisijas maksas

ESTO ir pirmais Baltijā, kas ļauj partneriem bez maksas izmantot visas Baltijas bankas. Maksājumi no klienta konta uz uzņēmuma kontu ieplūst reāllaikā, sniedzot uzņēmumiem mūsdienu maksājumu risinājumu bez jebkādas transakciju maksas.

Risinājums ir ātrs un drošs gan tirgotājam, gan klientam – tas ir viegli savienojams ar visām e-veikala funkcijām, un ļauj veikt pirkumu vien ar pāris peles klikšķiem. Digitālais maksājuma rīks dod iespēju iegādāties preces, un pirkuma apmaksu sadalīt vairākās daļās, izvēloties sev ērtāko maksāšanas veidu.

ESTO maksājumu metodes:

  • "Pērc tagad un maksā vēlāk!"

Klients apstiprina pasūtījumu un var veikt apmaksu bez papildu maksas 30 dienu laikā.

  • ESTO trīs daļu SLICE maksājuma veids.

Klients apstiprina pasūtījumu un var veikt apmaksu trīs vienādās daļās bez papildu maksas.

  • ESTO pilnībā automātisks nomaksas risinājums.

Iespēja izdalīt maksājumu no trīs līdz pat 60 mēnešu garam periodam.

Elastīgi risinājumi palielina pārdošanas apjomus

Ja agrāk partnerus piesaistīja iespēja veikt bezmaksas bankas maksājumus, tad šodien maksājumu risinājuma klāsts ir kļuvis krietni plašāks, ļaujot gan privātajiem, gan biznesa klientiem pārplānot maksājumus un norēķināties par precēm tad, kad viņiem ir visērtāk.

Kā viens no uzņēmumiem, kas nolēma doties inovatīvu risinājumu virzienā, ir juvelierizstrādājumu un pulksteņu ķēde "Goldtime" ar vairāk nekā 20 fiziskajiem veikaliem un e-veikaliem. Uzņēmums ieviesa ESTO trīs daļu "Slice" apmaksas veidu, kur klients var norēķināties trīs vienādās daļās bez papildu maksas, un tas pacēla uzņēmuma pārdošanas apjomus pavisam jaunā līmenī.

Trīsvirzienu apmaksas metode palīdz palielināt partnera vidējā iepirkumu groza vērtību vismaz par 20%, piedāvājot pievienoto vērtību klientam un būtiski palielinot kopējo pārdošanas apjomu.

Vienkāršs interfeiss un droši risinājumi rada uzticību

ESTO mērķis ir viegli, droši, ērti un ātri piedāvāt katra e-veikala klientam piemērotu apmaksas veidu. Tas nozīmē, ka risinājuma ieviešanai ir jābūt plānotai, pārdomātai un organizētai. Ir iespējams ieviest visas populārākās e-veikalu platformas – "WooCommerce", "Magento", "PrestaShop", "Shoproller", "Mozello" u.c., kā arī pielāgotus e-veikalus.

Līdzās ērtiem risinājumiem viena no ESTO aktivitātēm ir arī partneru iesaiste savos mārketinga kanālos. ESTO savus 120 000+ aktīvos klientus arvien vairāk virza uz partnera e-veikalu, proti, sadarbība ar maksājumu un iepirkšanās pakalpojumu sniedzēju partnerim nesīs arī jaunus klientus un papildu pārdošanas apjomus. Šo iespēju jau izmanto vairāk kā 1000 partneru visā Baltijā.

"Ieguvumi, ko radam partneriem ir ciparos izmērāmi – vidēji mūsu partneru vidējais pirkuma grozs pieaug par 26% un kopējais pārdošanas apjoms par 20% pēc sadarbības uzsākšanas. Esošie Igaunijas un Lietuvas partneri labprāt izmanto mūs arī Latvijā, tādejādi vienādojot klientiem sniegto servisu un sadarbību interneta veikalā un klātienes veikalos. Tāpat mūsu tirgotāji augstu vērtē mūsu piedāvāto privātā zīmola nomaksas risinājumu- tas vairo tirgotāja klientu lojalitāti un uzticību, kas rezultējas pārdošanas apjoma pieaugumā," informē Baiba Tētiņa.

Kāpēc izvēlēties ESTO?

  • Ērti, bez komisijas un visā Baltijā.

ESTO ir pirmais Baltijā, kas ļauj partneriem bez maksas izmantot visu trīs valstu bankas.

  • Draudzīgs patērētājiem.

Iespēja pasūtīt preces tiešsaistē, bet izvēlēties dažādus apmaksas veidus un sev ērtāko apmaksas laiku.

  • Ātra un ērta bezmaksas sadarbības uzsākšana.

Sadarbības uzsākšana ar ESTO ir ērta un bez maksas, un maksājumu risinājuma integrācija aizņem 15 minūtes.

Piesakoties mājas lapā https://www.esto.lv/business vai rakstot uz partneri@esto.lv, jūs saņemsiet detalizētu piedāvājumu un ieteikumus labākiem pārdošanas rezultātiem.

  • Pārdošanas un mārketinga atdeves pieaugums.

Viena no ESTO aktivitātēm ir arī partneru iesaiste savos mārketinga kanālos, kas palīdz tikt pie jauniem klientiem un papildu pārdošanas apjoma.

  • Profesionāls partneris ilgtermiņa attiecībām.

ESTO padara visus maksājumus ērtus gan patērētājam, gan tirgotājam e-veikalā un klātienes veikalā, piedāvājot visdažādākos norēķinu veidus pārdošanas palielināšanai un konversijas paaugstināšanai – dažādiem klientu segmentiem ar dažādiem maksājumu plāniem un iespējām.

ESTO tika dibināts 2017. gadā un nodrošina pilnībā automatizētu un uz tehnoloģijām balstītu finansēšanu tirdzniecības vietās un maksājumu risinājumu tirgotāju partnerību tīklam Igaunijā, Lietuvā un Latvijā. ESTO biznesa modelis ir atvieglot maksājumus starp klientu un tirgotāju e-komercijas vidē, nodrošinot reāllaika maksājumus tirgotājam un maksājumus pa daļām klientam. Starp tās partneriem ir daži no lielākajiem mazumtirgotājiem Baltijas tirgū – "Kaup24", "Weekendshoes", "ONOFF", "Valge Klaar", RDE, "Bigbox", "Photopoint" un daudzi citi.

Plašāka informācija:
ESTO LV, AS
Valdes locekle Baiba Tētiņa
Mob.: +371 29161111
E-pasts: baiba.tetina@esto.lv
esto.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!