Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 7. augustā, Latvijas akupresūras produktu ražotājs "Pranamat ECO" Lucavsalā rīkos lielāko akupresūras masāžas nodarbību pasaulē, ko oficiāli fiksēs kā Ginesa rekordu. Bez maksas piedalīties pasākumā un kļūt par daļu no rekorda varēs ikviens interesents.

"Ginesa rekorda uzstādīšana ir nopietna procedūra, esam šī notikuma īstenošanā ieguldījuši daudz resursu, jo mums ir svarīgi parādīt, ka Latvija var – gan radīt mūsdienīgu produktu sabiedrības dzīves kvalitātes uzlabošanai, gan pulcēt jaudīgu kopienu, kam labsajūta un saliedētība ir vērtības. Mēs vēlamies nest Latvijas vārdu pasaulē tā, lai mūsu zīmols ir laimīgi, mierpilni un veseli cilvēki.

Gaidīsim visus interesentus pasākumā Lucavsalā, kur ikvienam būs ne tikai unikāla iespēja būt daļai no Ginesa rekorda, bet arī baudīt kvalitatīvu kopābūšanas laiku dažādās aktivitātēs visai ģimenei," aicina uzņēmuma "Pranamat ECO" līdzīpašniece Olga Grigorenko.

Uz šo notikumu tiek aicināti gan "Pranamat ECO" produktu ilggadējie lietotāji, gan iesācēji, gan arī tādi, kuriem vēl nav sava masāžās paklājiņa. Apmeklētājiem nepieciešams iepriekš reģistrēties mājaslapā. Pēc veiksmīgas reģistrācijas apmeklētājs e-pastā saņems QR kodu, ko uzrādīt pasākuma norises vietā.

Pasākuma dalībnieki aicināti ierasties no plkst. 11.00. Atklāšana plānota plkst. 11.45, jogas nodarbība pasniedzēju Madaras Ābeles un Līvas Jasmanes vadībā sāksies plkst. 12.00, savukārt centrālais notikums – Ginesa rekorda uzstādīšana ar lielāko akupresūras masāžas nodarbību – norisināsies no plkst. 12.30. Pasākuma laikā gaidāmi arī daudz dažādu pārsteigumu, konkursu, dāvanu un citu aktivitāšu.

Norises vietā būs iespēja saņemt fizioterapeitu bezmaksas konsultācijas, kā arī varēs noskaidrot speciālistu atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem par akupresūras produktiem "Pranamat ECO" atpūtas zonā.

Pasākums paredzēts visai ģimenei – kamēr vecāki piedalīsies Ginesa rekorda uzstādīšanā jeb akupresūras masāžas nodarbībā, bērni varēs nodoties rotaļām un stafetēm kopā ar pasaku tēliem Elzu un Ķepu patruļu, kā arī animatoriem. Bērnu izklaidei būs brīvi pieejamas arī piepūšamās atrakcijas un smilšu lampas.

Paužot atbalstu ukraiņiem, pasākuma laikā sadarbībā ar biedrību "Tavi draugi" būs iespējams veikt ziedojumus. Savukārt sadarbībā ar Valsts Asinsdonoru centru pasākuma dalībnieki varēs nodot asinis, pateicībā par to saņemot dāvanā akupresūras masāžas spilventiņu sirds formā.

Par "Pranamat ECO"

Akupresūras produktu ražotājs un eksportētājs "Pranamat ECO" ir ģimenes uzņēmums, kas 2009. gadā dibināts Latvijā. "Pranamat ECO" iedvesmo ilgtspējīgā veidā rūpēties par savu veselību un labsajūtu, līdzcilvēkiem un planētu. Uzņēmuma produkciju ir izstrādājuši zinātnieki, un to veselību veicinošās īpašības ir pierādītas klīniskos pētījumos. Uzņēmums saražojis vairāk nekā divus miljonus produktu, kurus lietotāji 130 valstīs jau novērtējuši kā efektīvu līdzekli cīņā pret muskuļu saspringumu, galvassāpēm un citām diskomfortu veidojošām problēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!