Foto: Publicitātes foto

Latvijas pirmais auto koplietošanas pakalpojuma sniedzējs "Carguru" nostiprina videi draudzīga servisa statusu, papildinot savu autoparku ar 16 jauniem elektriskiem "VW e-up!".

"Neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā Covid-19 pandēmija piebremzēja "Carguru" autoparka attīstību, no finansiālā viedokļa 2020. gads bija veiksmīgs. Pozitīvs rezultāts, pirmkārt, tika sasniegts, pateicoties mūsu lietotāju lojalitātei un tam, ka šajos nestandarta ekonomiskās situācijas apstākļos mums izdevās pārskatīt biznesa modeli un ievērojami palielināt procesu efektivitāti. Šogad mēs plānojam nostiprināt rezultātu un audzēt autoparka izmērus," uzsver uzņēmuma vadītājs Vladimirs Reskājs.

Līdz šim, trīs gadu garumā "Carguru" autoparkā bija tikai "Toyota" automobiļi ar hibrīda dzinējiem. 2021. gadu uzņēmums izlēma iesākt ar "Volkswagen" markas elektromobiļiem "e-up!", kas tika iegādāti sadarbībā ar "Moller Auto Lidosta".

""Volkswagen" centrs "Moller Auto Lidosta" ir bijis elektroauto attīstītājs Baltijas valstīs pēdējo gadu laikā, kā arī viens no pirmajiem auto dīleriem, kurš uzstādījis "ātro" uzlādes staciju saviem klientiem, kuri pārvietojās ar elektro automašīnām. Ir patiess prieks, ka to novērtē tāds Latvijas lepnuma uzņēmums kā "Carguru" un mēs esam pārliecināti, ka šis ir lielisks veids, kā sabiedrībai parādīt elektroauto pārākumu ikdienas pilsētas gaitās," pauž Edgars Šturcs, Tirdzniecības nodaļas vadītājs, "Moller Auto Lidosta".

"Volkswagen e-up!" – ir stilīgs, mūsdienīgs un viegli vadāms elektromobilis, kas ir lieliski piemērots, lai iepazītos ar elektromobiļu pasauli. Šī īpašību kombinācija padara to par gandrīz ideālu partneri ne tikai pilsētvidē, bet arī ārpus tās. Nomas maksa sākas ar 0,00 eur/min gaidīšanas režīmā naktī (0,04 eur/min dienā) līdz 0,23 eur/min tarifam "Basic" un 0,27 eur/min tarifam "Pro" (pašrisks 0,00 EUR) par braukšanu. Tai pat laikā būs pieejami ari citi, "Carguru" lietotājiem jau zināmi tarifi, kuri ļaus izbaudīt elektromobiļus ar ievērojamu atlaidi – līdz pat mīnus 40%.

"VW e-up!" nomas maksā ir iekļauta uzlāde visās "Elektrum" uzlādes stacijās. Turklāt, uzlādējot elektromobili nomas laikā, lietotājs saņems 20% atlaidi (vai 25% atlaidi tarifā "Pro") no tekoša brauciena summas. Papildus tam tagad tiek strādāts pie cita veida atlīdzības mehānismu izstrādes.

"Katra auto koplietošanas mašīna aizstāj līdz pat 16 privāto automašīnu Rīgas ielās, tādējādi uzlabojot apkārtējo vidi. Attīstot īstermiņa automašīnu nomu, Carguru palīdz padarīt Rīgu par pievilcīgāku vietu cilvēku dzīvošanai," uzskata Reskājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!