Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
Ingūna Bedikere (45) no Ikšķiles ir atklājusi unikālu metodi ātrai angļu valodas apguvei! Intervijā lasi un uzzini, kā arī Tu jau šodien vari apgūt angļu valodu, izmantojot šo vienkāršo valodas apguves veidu...

– Vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

Jaunībā, vēl skolas gados pret angļu valodu bija izveidojies tāds kā protests. Sanāk, ka atsēdēju stundas, tā arī neko neiemācoties, kaut apzinājos, ka man angļu valoda nākotnē būs vajadzīga...

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu tieši tagad?

- Strādāju uzņēmumā, kur arvien biežāk sanāca tikties ar ārzemniekiem. Nāca klienti un uzsāka sarunu angliski, bet es ne sapratu, ne mācēju kaut ko sakarīgi atbildēt. Mēģināju atcerēties kaut vienu frāzi, bet sarunāju tik muļķīgi, ka pēc tam bija jāsarkst un jāsmejās. Bija tik liels diskomforts, ka nolēmu pēc iepējas ātrāk apgūt angļu valodu. Par Šveices metodi uzzināju internetā. Visvairāk mani uzrunāja tas, ka varēju mācīties nepiespiesti un brīvi, sev ērtā laikā un vietā.

– Kā notika mācīšanās?

Viss bija daudz vienkāršāk, nekā biju iedomājusies: internetā reģistrējos programmai un uzreiz saņēmu to savā e-pastā. Patika, ka varēju mācīties sev izdevīgā laikā, kur vien bija dators vai telefons. Daudz ērtāk un izdevīgāk, nekā tad, ja būtu izvēlējusies mācīties kursos. Visu var atkārtot tik daudz, cik nepieciešams, kamēr esi apguvis visu. Nodarbības ir tik interesantas, ka jau pēc nedēļas sajutu būtiksu progresu. Tas motivēja mācīties un apgūt angļu valdodu arvien augstākā līmenī.

– Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

Tagad angliski varu pateikt un saprast teju visu, kas man vajadzīgs. Ir izveidojies pietiekošs vārdu krājums, lai nebūtu jābaidās sarunāties. Kolēģi slavē, ka mana angļu valodas izruna ir ļoti laba. Šveices metode man ļoti palīdzēja izprast un iemīlēt angļu valodu.

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Kad sapratīsiet, kā darbojas Šveices metode, uzreiz būs skaidrs, kāpēc tā ir tik unikāla. Tas ir vienkāršakais un izdevīgākais veids, kā sākt runāt angliski uzreiz! Vienkārši pamēģiniet!

Dodies uz SwissLanguages un saņem savu angļu valodas apmācības programmu jau tagad! Uzmanību! - pirmajiem 99 interesentiem – 55% ATLAIDE, tāpēc pasteidzies un dodies uz SwissLanguages.com jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!