Foto: Publicitātes foto

Visiem tiem, kurus interesē investīcijas un praktiskas zināšanas, "TMS Brokers" ir sagatavojis īpašas treidinga dienas. Nav svarīgi, vai esat sava treidinga karjeras sākumā vai jums ir jau kāda pieredze investīcijās, šis pasākums jums sniedz jums unikālu iespēju iegūt praktiskus padomus no tiem, kuri ir seko līdzi tirgum. TMS treidinga dienas norisināsies 26. un 27. aprīlī "Ostas skatos" Rīgā.

""TMS Brokers" ir 20 gadu pieredze Polijā, un no paša sākuma mēs koncentrējāmies uz mūsu klientu apmācīšanu, lai ļautu viņiem pieņemt gudrus investīciju lēmumus. Mēs skaidri redzam tirgus vajadzības, kā arī investīciju iespējas, un tagad mēs vēlamies ar šīm zināšanām padalīties ar saviem klientiem. Tāpēc esam nolēmuši organizēt īpašas investīciju dienas "Investē gudri", kurās mēs prezentēsim savu redzējumu par tirgu un dosim praktiskus ieteikumus, kā gudri investēt," stāsta Arturs Raudive, "TMS Brokers Europe" lielo klientu konsultants.

Mūsdienās tirgus mainās ārkārtīgi strauji, cita starpā kriptovalūtu un jaunu tiesisko regulējumu dēļ, tāpēc aizvien lielāka nozīme tiek piešķirta izglītībai, kas ļauj treideriem investēt pārdomāti. "Investē gudri" būs lieliska iespēja satikties gan ar TMS ekspertiem, gan ar neatkarīgiem treideriem, kuri dalīsies ar savām zināšanām par tirgu, sniegs savu ieskatu par aktuālo tirgus situāciju. Šīs unikālās konferences divu dienu laikā dalībnieki iemācīsies par noderīgākajām stratēģijām, kas balstītas uz pieejamiem rīkiem, kas mūs sagaida tuvākajā nākotnē saistībā ar kriptovalūtām, un kā atrast iespējas izejvielu tirgū. Otrās dienas laikā visiem viesiem būs iespēja piedalīties live treidinga sesijā un redzēt, kā tirgoties reālā tirgū.

"Otrā diena tiks veltīta live treidinga sesijām, kuras parādīs, kā pielietot zināšanas praksē. Mēs jau vairākus gadus organizējam vebinārus un seminārus Polijā un citur pasaulē, prezentējot stratēģijas, kuras iespējams pielietot reālā tirgus vidē. Live treidinga sesijas laikā mēs veicam darījumus ar reālu portfeli un pēc tam diskutējam atdeves rādītājus," stāsta Lukašs Zembiks, "TMS Brokers" OTC tirgus un apmācību projektu vadītājs.

Pasākumu apmeklēs atzīti eksperti un treidinga praktiķi:

  • Bartošs Savickis, TMS analīzes un izpētes komandas vadītājs. Aktīvi interesējas par izejvielām, ASV monetāro politiku un valūtu tirgu, tehniskās analīzes pielietošanu tirgus prognozēšanai.
  • Lukašs Zembiks, "TMS Brokers" OTC tirgus un apmācību projektu vadītājs
  • Arturs Raudive, Lielo klientu konsultants
  • Adams Raks, Treideris un "Comparic Media Group" redaktors. Savā tirdzniecībā viņš izmanto Fibonači līmeņus un cenu darbības vispārējos principus. Liels vienkāršības piekritējs.

Konference notiks "Ostas skati", Matrožu ielā 15, Rīgā.

Piedalīšanās pasākumā "Investē gudri" ir bezmaksas. Jums tikai jāpiesakās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!