Foto: Publicitātes attēls
Mūsdienās uzturs ir kļuvis par prioritāti. Pēdējo gadu laikā būtiski pieaugusi interese par veselīgu ēdienu un veselīgu dzīvesveidu. Ēšanas paradumi tiek pārskatīti, jo arvien biežāk tiek uzsvērti neskaitāmi sabalansētas diētas ieguvumi. Centienos pēc labākas dzīves un veselīgākiem ēšanas paradumiem mēs meklējam kvalitatīvus produktus, kas ne tikai apgādā organismu ar nepieciešamām barības vielām, bet arī ir garšīgi.

Brokastu pārslas ir ātri un viegli pagatavojama maltīte, kas nodrošina organismu ar visām labajām uzturvielām un enerģijas lādiņu, kas nepieciešams ik rītu. Mūsu produktu klāstā dažādas gardas brokastu izvēles atradīs ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Nestlé brokastu pārslas ir pareizā izvēle tiem, kuri ņem vērā ne tikai garšu, bet arī ēdiena kvalitāti un drošību. Ražotas zem stingras uzraudzības, Nestlé brokastu pārslas ir augstas kvalitātes, turklāt pārbaudīts un drošs produkts. Radītas ar kaislību pret ēdienu un rūpēm par veselību, Nestlé brokastu pārslas satur neskaitāmas uzturvielas, kas nodrošina veselīgu un sabalansētu uzturu, līdz ar to tās tiek uzskatītas par īpaši labu izvēli brokastīm.

Ierastā ikdienas steiga, īpaši no rītiem, bieži vien attur no veselīgām un uzturvielām bagātām brokastīm. Taču Nestlé brokastu pārslas ir lielisks risinājums! Pilngraudu brokastu pārslas ar pienu ir uzturvielām bagātīgs dienas sākums, kas dod būtisku ieguldījumu veselīgā un sabalansētā uzturā. Vairāk nekā desmit gadus mēs esam strādājuši pie recepšu uzlabošanas – samazinājuši cukuru un sāli, kā arī palielinājuši šķiedrvielu un pilngraudu īpatsvaru līdz tādam apjomam, ka tagad tie ir Nestlé brokastu pārslu galvenā sastāvdaļa.

Pretēji vispārpieņemtajiem uzskatiem, cukura līmenis brokastu pārslās ir līdzvērtīgs vai pat zemāks par cukura līmeni tādos ierastos brokastu ēdienos kā augļu jogurts, augļu sulas vai grauzdiņš ar džemu. Ir pierādīts, ka bērni, kuri brokastīs regulāri ēd pārslas, krietni retāk cieš no uzturvielu trūkuma. Pilngraudu produktu iekļaušana uzturā jau uzreiz nodrošina tevi ar nepieciešamo enerģijas lādiņu, turklāt ilgtermiņā tas var veicināt veselīgu svaru, samazinot aptaukošanās risku. Salīdzinājumā ar ierastajām brokastu izvēlēm, mūsu brokastu pārslas kopumā nodrošina vairāk pilngraudu, šķiedru un mikroelementu, kā arī pateicoties uzturvielu blīvumam, zemajam tauku saturam un holesterīna neesamībai, nozīmīgi veicina veselīgu uzturu.

Porcija pārslu ar pienu ir lielisks sabalansētu brokastu galvenais elements, kurā ir gan pilngraudi, gan svarīgākās uzturvielas, vitamīni un minerālvielas. Turklāt, līdz ar pilngraudu labajām īpašībām, Nestlé brokastu pārslas ir spēcinātas ar svarīgākajiem vitamīniem un minerālvielām. Līdz ar to Nestlé brokastu pārslu iekļaušana uzturā var būt efektīvs veids, kā palielināt mikroelementu, to skaitā B un D vitamīnu, folijskābes, dzelzs, magnija un cinka, uzņemšanu.

Tiek uzskatīts, ka brokastis ir dienas svarīgākā maltīte, kas ļauj gan pieaugušajiem, gan bērniem uzņemt pilnvērtīgu uzturu. Brokastu pārslas ir optimālā izvēle dienas sākumam, kas apmierina ikdienas uztura vajadzības. Kā redzi, ir vairāki iemesli padarīt brokastu pārslas par ikrīta paradumu – turklāt tie visi nāks par labu! Pamēģini un ļauj Nestlé brokastu pārslām padarīt tavus rītus vienkāršākus un uzturvielām bagātākus!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!