Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
"Ar mani ir notikušas neticamākās pārmaiņas - esmu zaudējusi 32 kilogramus un jūtos lieliski! Ja kāds man stāstītu, neticētu, ka kas tāds ir iespējams!" stāsta Iveta Kaupuža no Ķekavas. Lasi interviju ar Ivetu un uzzini, kā bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju.


Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu uzzināju sociālajos tīklos. Biju ļoti skeptiska, taču manas šaubas izgaisa, kad pati savām acīm ieraudzīju brāļa sievas lielisko rezultātu. Viņai ar Stokholmas diētu bija izdevies atgūt skaistu augumu, tāpēc arī es nolēmu izmēģināt.

– Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Stokholmas diētas sastādītais uzrura plāns mani patīkami pārsteidza tieši ar to, ka ēdienu nevajadzēja gatavot stundām ilgi. Visas receptes ir ātri pagatavojamas, turklāt finansiāli tas ir daudz izdevīgāk, nekā ēst neveselīgu pārtiku. Nav nekādu nezināmu produktu, un ēdieni ir īsta bauda!

Rezultātus redzēju jau pirmajās dienās - biju nometusi 1,5 kg. Turpmāk katru dienu uz svariem kāpu ar prieku, un pēc nedēļas biju nometusi jau 6 kg liekā svara.

Ar mani ir notikušas neticamākās pārmaiņas - esmu zaudējusi 32 kilogramus un jūtos lieliski! Ja kāds man stāstītu, neticētu, ka kas tāds ir iespējams!

Tagad pilnībā ir mainījusies mana domāšana par uzturu. No rītiem mostos ar viegluma sajūtu, labu garastāvokli, un esmu enerģijas pilna. Beidzot varu pirkt tādu apģērbu, kāds man patīk. Jūtos skaista un vesela!

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Visiem, kuriem ir problēmas ar lieko svaru, noteikti iesaku Stokholmas diētu! Negaidiet kārtējo pirmdienu, lai sāktu šo fantastisko piedzīvojumu! Vienkārši pamēģiniet un jums viss izdosies!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Pārvērtības ar Stokholmas diētu: stils, grimms: Daiga Ulmane, frizūra: Elvisa Šulca
Apģērbs: VAIDE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!