Foto: Publicitātes foto

Ja Tu gribi nomest svaru, bet īsti netici, ka to var izdarīt viegli un ātri, tad šis LIELAIS MonacoFit.com izaicinājums ir domāts tieši tev! Nomet vismaz 15 kg un saņem samāksāto naudu atpakaļ + piedzīvo neaizmirstamas pārvērtības kopā ar stilistu, frizieri, vizāžistu un fotogrāfu 200 eiro vērtībā! Lasi tālāk un uzzini recepti, kas liks taviem taukiem kust un pašapziņai augt!

Kāpēc MonaocFit.com, nevis kāda cita ārzemju programma?

MonacoFit.com ir Latvijā radīta svara zaudēšanas programma, kas apvieno profesionālas zināšanas un pieredzi par to, kā mums, latviešiem, notivēt visvieglāk un garšīgāk! Programma, balstoties uz tavu mērķi, pielāgo un sagatavo tievēšanas plānu. Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī MonacoFit.com notievēšanas aplikācijā tu atbildi uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un mērķi, kuru gribi sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas MonacoFit.com uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, MonacoFit.com lietotājam pašam arī ir iespēja izvēlēties, kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā. Programma piemērojas arī jaunajām māmiņām, veģetāriešiem un gaļēdājiem.

Zaiga un Jānis Danilevičs ir tikai divi no vairāk nekā 350 000 MonacoFit.com lietotājiem, kuri izvēlējušies dzīvot skaisti – bez liekā svara!

Zaiga ar MonacoFit.com nometa 18 kilogramus un tagad nēsā trīs izmērus mazāku apģērbu.


Jānis Danilevičs trīs mēnešos ar MonacoFit.com atvadījās no 15 kg tauku!

Komentē MonacoFit.com Rolands Admidiņš:

Es pats esmu daudz eksperimentējis, lai sasniegtu savu labāko formu un pašsajūtu. Jau vairāk nekā trīs gadus sekoju līdzi savam ikdienas uzturam un esmu sapratis, ka tikai ar pareizu uzturu mēs varam sasniegt vēlamo rezultātu – ar pareizu uzturu mēs uzlabojam savu veselību, pašsajūtu, izvairāmies un novēršam dažādas traumas, un veidojam skaistu augumu.

Ko īsti nozīmē cilvēkam sakārtot ēdienkarti?

Svarīgi ir atmest stereotipus, ka "sakārtot ēdienkarti" nozīmē, ka būs jāēd tikai salātlapas. MonacoFit.com notievēšanas programmā tas tā noteikti nav! Tu varēsi ēst visu, kas tev garšo, bet darīsi to pareizi, un svars turpinās kristies. Sanāk, ka tu pats nosaki, kāds būs tavs tievēšanas plāns, bet MonacoFit.com garantē, ka rezultāti būs jau pēc nedēļas. Tāpēc ir vismaz jāpamēģina!

Kad? Tagad! Ne pēc mēneša, ne jaunajā gadā un ne pirms vasaras, bet šodien – tieši tagad! Jo ilgāk atliec, jo vecāks paliec.

Kāpēc? Jo ar garantiju zaudēsi daudz kilogramu, bet nevienu eiro!

Kas jādara? Jāpieņem lēmums notievēt un jāpamēģina programma vismaz nedēļu!

Izmanto MonacoFit.com GARANTIJU – ja zaudēsi vismaz 15 kg un piekritīsi fotosesijai, saņemsi ieguldīto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai (arī svētkiem)

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

Uzmanību! Tavs tievēšanas izaicinājums sākas tagad un šeit

*Savu dalību obligāti piesaki, nosūtot "nometīšu vismaz 15kg" uz e-pasta adresi challenge@monacofit.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!