Ir liekais svars, bet nezini, ar ko sākt, jo viss liekas grūti? "MonacoFit.com" programma tev sagatavos gatavu plānu, ar kuru svara zudums ir garantēts bez badošanās un sporta zāles. Tagad "MonacoFit.com" uztura speciālistu un treneru komandai ir pievienojies Latvijā pieprasītākais fizioterapeits un fitnesa modelis Rolands Admidiņš, kurš regulāri rūpēsies par efektīviem un pārdomātiem treniņiem visām problēmzonām, kamēr ar "MonacoFit.com" uztura plānu tu ēdīsi savus mīļākos produktus. "MonacoFit.com" tievēšanas komanda var dabūt formā ikvienu. Iedvesmojies un pamēģini arī tu!

Ideālā proporcija tauku dedzināšanai: 70% veselīgs, garšīgs uzturs un 30% fiziskās aktivitātes

Rolands Admidiņš. "MonacoFit.com":

Es pats esmu daudz ekspermentējis, lai sasniegtu savu labāko formu un pašsajūtu. Jau vairāk nekā trīs gadus sekoju līdzi savam ikdienas uzturam un esmu sapratis, ka tikai ar pareizu uzturu mēs varam sasniegt vēlamo rezultātu – ar pareizu uzturu mēs uzlabojam savu veselību, pašsajūtu, izvairāmies un novēršam dažādas traumas, kā arī veidojam skaistu augumu.


Rolands Admidiņš, vairāki uztura speciālisti un treneri savas zināšanas un pieredzi ir apvienojuši programmā "MonacoFit.com", lai ikviens, kurš vēlas uzlabot savu augumu, varētu efektīvi un veselīgi sasniegt sev vēlamo rezultātu. Šo notievēšanas metodi jau izvēlējušies vairāk nekā 350 tūkstoši cilvēku, un arvien lielāku popularitāti tā iegūst arī jauno māmiņu vidū. Ar šo programmu cilvēki notievē un sasniedz savu mērķi katru dienu.

"MonacoFit.com": kā darbojas šī unikālā notievēšanas programma?

Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī "MonacoFit.com" notievēšanas aplikācijā tu atbildi uz jautājumiem par esošajiem paradumiem, veselības stāvokli un mērķi, kuru gribi sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots tev piemērots individuāls plāns, lai rezultātu tu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas "MonacoFit.com" uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes un treneru sagatavoti, mājas apstākļos pildāmi vingrojumi. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, "MonacoFit.com" tev pašam ir iespēja izvēlēties, kādus produktus tu vēlies vai nevēlies redzēt savā uztura plān, un kuri vingrojumi tev patīk, bet kuri – nē. Sanāk, ka tu pats nosaki, kāds būs tavs tievēšanas plāns, bet "MonacoFit.com" garantē, ka rezultāti būs jau pēc nedēļas. Tāpēc ir vismaz jāpamēģina!

Viņi pamēģināja...

Jānis Danilēvičs, mīnus 15kg

"Sākot ievērot "MonacoFit.com", es biju pārsteigts, cik programmā viss ir pārdomāts un viegli ievērojams. Es ātri piešāvos, un mans organisms sāka strādāt kā pulkstenis, zinādams, kad un kas man ir jāēd. Viss bija pateikts priekšā, atlika vien ievērot. Tieši patīkamais process un ātrie rezultāti pārliecināja, ka "MonacoFit.com" ir īstā programma, kas aizvedīs mani pretī mērķim.
Kopumā esmu nometis apmēram 15 kilogramus un nedomāju apstāsties, jo tagad jau sapnis par sešpaku liekas pavisam reāls! Esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā XL izmēra vietā tagad nēsāju M, un beidzot varu izvēlēties apģērbu, kas patīk un izceļ augumu. Beidzot jūtos kā īsts vecis (smejas)!



Liene Lēruma, mīnus 13kg

"Svars samazinājās katru dienu. Metu nost vismaz pa kilogramam nedēļā (smejas). Ļoti izbaudīju arī foršo sajūtu pēc katras ēdienreizes, kad vairs neplīsti pušu no pārēšanās, bet ir laba sāta sajūta. Gan ēšana, gan vingrojumi pilnībā saskaņā ar manām vēlmēm un varēšanu. Dažkārt treniņus izlaidu un devu savam ķermenim brīvdienu. Savam plānam sekoju ar gandarījumu – tas, manuprāt, ir svarīgākais tievēšanas procesā. Ar katru dienu jutos arvien enerģiskāka un spēcīgāka, protams, arī tievāka (smejas),"

Iemesli, kāpēc ar "MonacoFit.com" tu tiešām notievēsi:

1. Tu varēsi ēst visu, kas tev garšo, bet darīsi to pareizi un svars turpinās kristies

2. Tu varēsi trenēties tikai 30 min. dienā, bet darīsi to pareizi, tāpēc tavas ķermeņa aprises uzlabosies pa dienām
3. "MonacoFit.com" plāns derēs tieši tavam mērķim, dienas ritmam un izvēlēm ēdiena ziņā

4. Tavu uztura un treniņu plānu veidos labākie Latvijas treneri, fizioterpeiti un uztura speciālisti

5. Tu notievēsi, tērējot mazāk līdzekļu nekā pims tam

6. Nekādas sevis mocīšanas – tu tievēsi ar prieku un gardām maltītēm.

7. Rezultāti spogulī un uz svariem būs redzami jau pirmajā nedēļā!


Jo ātrāk pieteiksies, jo ātrāk notievēsi! Negaidi "labāku" dienu, jo liekais svars pats no sevis nepazudīs. Pamēģini "MonacoFit.com" vismaz 7 dienas tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!