Foto: Publicitātes foto
Darīt kaut ko produktīvu ir lielisks veids, kā atbrīvoties no emocionālā stresa. Liec savam prātam būt produktīvam un nāc mācīties angļu valodas kursus tiēssaistē!

Kāpēc mācīties angļu valodu attālināti?

1. Mācību norise un laiks ir pielāgots tavām vajadzībām

Mācību vielas, it sevišķi jaunas svešvalodas apgūšana vislabāk norit brīdī, kad cilvēkam ir radusies vēlme mācīties un ir vislabākais noskaņojums tam. NH mācību centra tiešsaistes angļu valodas kursi tiek piedāvāti dažādos laikos un dienās, līdz ar to mācīties var tad, kad ir iedvesma vai kad ir brīvs brīdis.

2. Ērta mācību vide

Angļu valodas apmācības norit izmantojot datoru un mikrofonu, līdz ar to vide, kur mācīties ir atkarīga no tevis paša – vai patīkamāk pie galda mājās, varbūt svaigā gaisā pagalmā, iespējams ērtāk ir dīvānā vai gultā. Tiešsaistes angļu valodas kursus var mācīties jebkurā vietā – iekārtojies ērti un mācies!

3. Laika ietaupījums

Tā kā šobrīd pasaulē un Latvijā mums visiem vēlams uzturēties mājās, mācības un darbs notiek attālināti, tad nav jāpavada laiks ceļā uz kursiem un Mācību centru. Iepriekš, lai nokļūtu līdz Mācību centram, bija jāizmanto sabiedriskais vai personīgais transports, taču šobrīd mācības neklātienē to visu atvieglo, kā arī tiek ietaupīts laiks nokļūšanai līdz mācībām.

4. Augsti novērtētu un profesionālu pasniedzēju atbalsts

NH mācību centra pasniedzēji ir profesionāli ar atbilstošu izglītību un pieredzi, kas nodrošina mācībām piemērotu atmosfēru. NH mācību centra pasniedzēji izmanto inovatīvas mācību metodes, kas salauzīs valodas barjeras un iemācīs Tev domāt angliski. Pasniedzēji nodrošina, lai katra pavadītā stunda kursos ikvienam būtu patīkama un vērtīga!

Izmēģini angļu valodas kursus ONLINE 1 nedēļu BEZ MAKSAS! Lēmumu par mācību turpināšanu varēsi pieņemt pēc tam!

Papildus – pārliecinies par savām angļu valodas zināšanām un aizpildi bezmaksas ONLINE testu!

Uzzini vairāk zvanot 67847600 vai info@nh.lv!

www.nh.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!