Foto: Publicitātes foto
Vasaru var pavadīt ne tikai laiski baudot sauli, bet arī dodoties ceļā uz veselīgu skaistumu! Līdz 30.jūnijam masāžas studiju tīkla "Figura Line" studijās visā Latvijā norisināsies akcija "Izpārdodam vasaru!". Tās laikā dodies uz jebkuru studiju klātienē vai pērc internetveikalā FiguraLine-shop.lv īpašo vasaras laika abonementu un tā ietvaros apmeklē neierobežotu skaitu limfas stimulācijas masāžu.

Akcijas laikā iegādātie abonementi būs derīgu konkrētu laika posmu, bet ne ilgāk kā līdz 31.augustam. izvēlies un iegādājies sev piemērotāko:

  • 69 EUR - masāžu abonements uz 2 nedēļām (ietaupi līdz 81 EUR)
  • 99 EUR - masāžu abonements uz 3 nedēļām (ietaupi līdz 126 EUR)
  • 129 EUR - masāžu abonements uz 4 nedēļām (ietaupi līdz 171 EUR)
  • 199 EUR - masāžu abonements uz 8 nedēļām (ietaupi līdz 401 EUR)

Pieci iemesli kāpēc Tev izmantot piedāvājumu

1. Ceļš uz skaistumu caur veselību

Šī masāža ķermenim saudzīgā veidā veicina limfas plūsmu organismā, sekmējot organisma attīrīšanu dabīgā veidā, kas savukārt uzlabo dažādus procesus, tajā skaitā paātrina vielmaiņu.

2. Pielīdzināma fiziskām aktivitātēm

Stundu garā masāžā uz īpašā masāžas aparāta/trenažiera ļaus patīkamā un relaksējošā veidā iztērēt 200 – 500 kalorijas.

3. Vispusīgs rezultāts

Regulāri apmeklējot limfa stimulācijas masāžu, gan jutīsiet patīkamas pārmaiņas – enerģijas pieplūdumu, bezmiega, nemiera un galvassāpju samazināšanos, gan arī citi pamanīs jūsu ādas stāvokļa un figūras uzlabošanos.

4. Ātrs rezultāts

Pirmās izmaiņas jūtamas jau pēc 3-4 regulāriem masāžas apmeklējumiem, bet 80% klientu jau pēc 6 masāžām ir izmērāmi rezultāti - ķermeņa apkārtmēru samazināšanās.

5. Atbalsts vietējiem uzņēmējiem

"Figura Line" ir Latvijā radīts veselīga skaistuma koncepts, kura pamatā ir limfas stimulācijas masāža, kas papildināta ar dabīgiem produktiem un pakalpojumiem – vingrojumu komplekss, ietīšanas probēmzonām masāžas laikā, uztura konsultācijas, u.c. Studiju īpašnieki ir mazie privātie uzņēmēji Tavā pilsētā.

Atceries, studijas strādā pēc pieraksta, tāpēc arī pirkuma izdarīšana ieplāno "Figura Line" studijas apmeklējumu jau laicīgi . Esi mīļi gaidīta sešās studijās Rīgā – Āgenskalnā, Imantā, Juglā, Pļavniekos, Purvciemā, Vecrīgā. Kā arī studijās citā Latvijas pilsētās - Aizkrauklē, Dobelē, Jēkabpilī, Madonā, Ogrē, Preiļos, Salaspilī, Talsos un Tukumā.

Visu studiju tālruņa numuri pieraksta veikšanai www.figura-line.lv

Neaizmirsti, ka izdevīgos masāžas kursus akcijas "Izpārdodam vasaru!" laikā iegādāties vari arī internetveikalā, saņem to e-pastā un ar izdruku doties to izmantot sev ērtākajā studijā.

Pirkumus veic internetveikalā FiguraLine-shop.lv

Nepalaid garām jaunumus - seko "Figura Line" profiliem arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!