Ņemot vērā milzīgo sabiedrības interesi par gaidāmo “Chippendales” uzstāšanos 10. oktobrī Ķīpsalas hallē, aģentūra “Promotion” sagatavojusi “Chippendales” informatīvo mājas lapu latviešu valodā, kura aplūkojama “www.promotion.lv”.
Šeit var iepazīties ar “Chippendales” biogrāfiju, aplūkot fotogaleriju, šova norises vietas zāles plānu, kā arī iegūt informāciju par biļešu tirdzniecības vietām un cenu.

Īpaši kaismīgām “Chippendales” pielūdzējām ir iespēja izteikt savus komentārus un apmainīties viedokļiem sadaļā “Starp mums, meitenēm...”.

“Chippendales” cienītāju ērtībai ir palielināts biļešu tirdzniecības vietu skaits. Biļetes tagad nopērkamas arī SIA “Baltijas Biļešu Birojs” tirdzniecības vietās mūzikas veikalos “Gailītis G”, kas atrodas u/v “Centrs” 3. stāvā, t/c “Maxima” (Deglava 67 un Saharova 20a) un t/c “Mols”.

Palielinājies arī SIA “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietu skaits. Tagad biļetes var iegādāties ne tikai DUS Statoil Kr. Valdemāra ielā 104 un Eksporta ielā 1c, bet arī DUS “Statoil” Ulmaņa gatvē 127, Duntes ielā 15 un Gunāra Astras ielā 10.

Tāpat kā līdz šim, biļetes iegādājamas arī SIA “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās Rīgas Kongresu nama kasēs, u/v “Centrs”, t/p “Alfa”, t/c “Spice”, t/c “Origo”, t/a “Kolumbs Juniors”, kā arī www.ticketservice.lv.

Biļetes cena zālē - 12 Ls, vēlāk 15 Ls.

Biļetes cena Fanu zonā – 20 Ls, VIP zonā – 30 Ls.

Kā jau tika minēts agrāk, 10. oktobrī Ķīpsalā notiks “Chippendales” Eiropas tūres atklāšanas šovs, kas pēc milzīgajiem panākumiem ASV ir atzīts par pašu veiksmīgāko grupas 25 gadu pastāvēšanas vēsturē. To veidojis viens no pasaulē atzītākajiem producentiem “Louis J.Pearlman”, kurš padarījis slavenas tādas grupas kā “Backstreet Boys” un “N Sync”.

Lai izpildītu visus šova tehniskos nosacījumus un nodrošinātu tā realizāciju pilnā apjomā, aģentūra “Promotion” sadarbībā ar “Chippendales’ producentiem, kā vispiemērotāko vietu šova norisei izvēlējusies Ķīpsalas halli, kas tiks īpaši aprīkota un izgaismota, lai radītu patīkamu atmosfēru un labu redzamību pasākuma apmeklētājām ( zāles plāns www.promotion.lv).

Zāle tiks dalīta vairākās daļās, kurās tiks izvietota 20 x10m liela skatuve, bāri, kafejnīcas, speciāli podesti ar galdiņiem VIP zonā, īpaša Fanu zona, kur šova laikā būs iespējams piekļūt vistuvāk skatuvei.

Tiks radīta milzīga kluba atmosfēra un pats galvenais – nodrošināta maksimāli laba skatuves pārredzamība visām “Chippendales” pielūdzējām.

Pēc “Chippendales” uzstāšanās tiks organizēta fotosesija, kuras laikā apmeklētājām tiks dota iespēja nofotografēties kopā ar šova dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!