Specializēto veikalu tīkla “Parketa Centrs” veikalos uzsākta jauna unikāla akcija – pircējiem ir iespēja iegādāties lamināta parketu līzingā bez pirmās iemaksas un firmas meistari to IEKLĀS BEZ MAKSAS.

Tātad, akcijas laikā Jums ir iespēja tikt pie jaunas, kvalitatīvas grīdas, pirkuma dienā nemaksājot par to ne santīmu, un līzinga atmaksu sākt tikai no nākošā mēneša. Ja jūs iekārtojat jaunu vai remontējat esošo māju vai dzīvokli, izmantojiet iespēju iegādāties kvalitatīvu grīdas segumu, maksājot ne uzreiz, bet pa daļām! Jauno grīdas segumu jums bez maksas ieklās profesionāli meistari, turklāt atbildību par kvalitāti uzņemsies “Parketa Centrs”.

Grīdas seguma bezmaksas ieklāšanas akcija ir spēkā līdz 2005. gada 31. decembrim visos “Parketa Centra” veikalos.

Pērkot vismaz 25 m2 jebkuru lamināta parketu, izolācijas materiālu un grīdas līstes, mūsu meistari laminātu ieklās bez maksas. Akcijas laikā nopirkto lamināta parketu mēs ieklāsim trīs mēnešu laikā pēc akcijas beigām (jebkurā iespējamā laikā līdz 2006. gada 31. martam).

Akcijas laikā visas preces ir iespējams iegādāties līzingā uz termiņu līdz 36 mēnešiem, turklāt pazeminātas līzinga procentu likmes ir precēm no 49 līdz 500 latu vērtībā.

SIA ‘’Parketa Centrs’’ ir lielākais specializēto veikalu tīkls, kas saviem klientiem piedāvā plašāko un daudzveidīgāko koka un uz koka bāzes ražoto grīdas segumu sortimentu Latvijā. “Parketa Centrā” strādā pieredzējuši un zinoši sava amata meistari, kuri gan palīdzēs izvēlēties piemērotāko grīdas segumu un palīgmateriālus, gan profesionāli novērtēs jūsu “melno grīdu”, iesakot labāko risinājumu, gan ieklās jauniegādāto grīdas segumu atbilstoši visaugstākajām prasībām.

Grīdas segumam jākalpo daudzus gadus, tāpēc, to mainot, ir īpaši svarīgi izvēlēties vispiemērotāko risinājumu tieši Jums un ieklāt to tā, lai grīdas segums saglabātu savu kvalitāti un kalpotu ilgi. Jaunajai grīdai ir jāiekļaujas kopējā interjerā, tai jābūt piemērotai dzīves stilam un paradumiem. Grīda arī attiecīgi jākopj. “Parketa Centra” speciālisti ir īpaši apmācīti, lai varētu ne tikai palīdzēt klientiem izvēlēties viņiem vispiemērotāko grīdas segumu un to ieklāt, bet arī sniegt konsultācijas katra grīdas seguma kopšanā.

“Parketa Centrs” piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu un atbild par materiālu un pakalpojumu kvalitāti. Vai uzticot Jūsu jaunās grīdas ieklāšanu citiem meistariem, Jums būs garantija, ka šis grīdas segums tiešām kalpos ilgi? Diez vai! Toties “Parketa Centrs” meistari strādā ar garantiju un tā attiecas arī uz seguma bezmaksas ieklāšanu.

Akcijas noteikumi apskatāmi: http://www.oh.lv/parketacentrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!