Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
"Angļu valoda tagad vajadzīga ik uz soļa, un šī programma ļauj to apgūt ātri un bez iesprindziena," saka Ilze Lagzdiņa (42) no Ventspils. Intervijā lasi un uzzini, kā arī Tu jau šodien vari apgūt angļu valodu, izmantojot šo vienkāršo valodas apguves veidu.

Vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

Skolas laikā biju apguvusi gan vācu, gan angļu valodu. Vēlāk mācījos arī kursos, pa pastu pasūtīju grāmatas un kasetes... Ar laiku iegūtās zināšanas izzuda, jo ikdienā pirms 15 gadiem svešvaloda nebija tā nepieciešama. Tomēr tagad dzīve bez angļu valodas nav iedomājama...

Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu?

Esmu pasākumu vadītāja un bieži esmu nonākusi situācijas, kad ir jārunā angliski. Arī uz ielas bijušas reizes, kad nevarēju elementāri atbildēt uz ārzemnieku uzdotiem jautājumiem. Sapratu, ka beidzot jāatrisina šī problēma. Internetā izlasīju labas atsaukmes par Šveices metodi. Piesaistīja atlaide, jo privātstundas maksā ievērojami vairāk un rezultāts bieži izpaliek. Man bija svarīgi, ka angļu valodu piedāvā apgūt ātri, neizejot no mājām un sev izdevīgā laikā.

Kā notika mācīšanās?

Viss notika ātri un bez aizķeršanās. Reģistrējos programmai un uzreiz jau varēju sākt mācības. Šveices metode ir izstrādāta tā, lai nav jaiespringst gramatikas džungļos, bet rosina uz komunikāciju, kas, manuprāt, ir galvenais. Patīk, ka varu izvēlēties, kā formēt nodarbības, - piemēram, ja nevēlos mācīties jaunus vārdus, atkārtoju iepriekšējās dienās mācīto, izvēlos teikumu saprašanas daļu, lai labāk atmiņā iegultos jaunie vārdi.

Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

Mācībām katru dienu atvēlēju neilgu laiku, taču jau pēc dažām nodarībām jutu progresu. Tagad esmu ļoti gandarīta, ka varu pateikt jau daudz vairāk teikumu. Es vairs nebaidos pateikt kaut ko nepareizi, turklāt mana pašapziņa ir cēlusies un jūtos ļoti lepna par sevi.

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Ja gribi ātri apgūt angļu valodu vai kādu citu svešvalodu, noteikti iesaku Šveices metodi. Paturi prātā, ka angļu valoda tagad vajadzīga ik uz soļa, un šī programma ļauj to apgūt ātri un bez iesprindziena. Reģistrējies programmai un sasniedz mērķi jau drīz!

Dodies uz SwissLanguages un saņem savu angļu valodas apmācības programmu jau tagad!

Uzmanību! - pirmajiem 49 interesentiem – Jaunā mācību gada īpašā ATLAIDE, tāpēc pasteidzies un dodies uz SwissLanguages.com tieši tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!