Foto: Publicitātes attēls

Redzes klīnika "Naujas Regėjimas" Viļņā atsakās no novecojušām tehnoloģijām — eksimērā un fentosekunžu lāzera.

2016. gadā oftalmoloģijas nozare Baltijā sasniegusi jaunu līmeni redzes lāzerkorekcijā — cietvielu refrakciju lāzeru "Lasersoft" (Vācija) ar viļņa garumu 210 nm.

Protams, jaunā redzes korekcijas aprīkojuma pamatā ir daudz dārgāka tehnoloģija. Jauns un uzlabots ir it viss — desmit reizes ātrāka redzes korekcija ar auksto LED tehnoloģiju. Operācijas laikā radzenes temperatūra nepaaugstinās. Enerģijas parametru augstie rādītāji impulsu starplaikā ievērojami uzlabo lāzerkorekcijas kvalitāti, nodrošinot daudz gludāku apstrādājamās radzenes virsmas optisko zonu, kas ir īpaši svarīgi autovadītājiem un pilotiem diennakts tumšajā laikā. Salīdzinājumā ar parasto lāzeru "Lasersoft" lāzera iedarbības punkts ir 3-4 reizes mazāks, ļaujot gūt rezultātu, kas pārsniedz normu divas un pat vairāk reizes.

Pateicoties starojuma mijiedarbībai ar skābekļa molekulām, šī lāzera darbības laikā neveidojas ozons. Par jaunā lāzera tehniskajām priekšrocībām runāt var daudz, piemēram, pacientiem šī ir jauna iespēja saņemt daudz kvalitatīvāku redzes lāzerkorekciju.

Ieteikums pacientiem — noteikti jautājiet ārstam par tehniku, kāda tiek izmantota klīnikā. Tā kā aprīkojums ir dārgs, protams, reizēm rodas kārdinājums izmantot novecojušas ierīces, īpaši — tā dēvētajos "viena ārsta centros", pacientiem jābūt pieejamai visai informācijai par redzes korekcijas aprīkojumu, ieskaitot ražošanas gadu. Tāpat iesakām meklēt atsauksmes par klīniku sociālajos tīklos.

Mēs lepojamies, ka, ņemot vērā mūsu klīnikas pieredzi, "Lasersoft" ir izvēlējies mūs kā savu pārstāvi, kurš mācīs un iepazīstinās ar visām jaunā cietvielu lāzera aukstās LED tehnoloģijas priekšrocībām redzes korekcijā.

Pateicoties izciliem rezultātiem mūsu klīnikā un apmierinātiem pacientiem, sadarbībā ar vācu partneriem mēs ieviesīsim šo tehnoloģiju visās Baltijas valstīs.

Atvadoties no vecajām tehnoloģijām, esam sarūpējuši pārsteigumu pacientiem 2016. gadā. Lai gan jaunā tehnoloģija klīnikai izmaksā krietni dārgāk, 2016. gadā mēs piedāvājam īpašo — iepazīšanās cenu.

Steidziet iegūt jauno redzes korekciju par veco cenu!

Plašāka informācija: www.eyes.lt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!