Foto: Publicitātes foto
Otrās paaudzes bezvadu austiņas "AirPods Pro" tagad pieejamas Latvijā – šoreiz īpaša uzmanība pievērsta skaņas kvalitātei. Jaunie austiņu uzlabojumi pārsteigs pat vislielākos mūzikas cienītājus – "Personalized Spatial Audio", divkārša trokšņu samazināšana un citas jaunas funkcijas sniedz iespaidīgu skanējumu.

Ar jaunās paaudzes "AirPods Pro" funkcijām un atjauninājumiem iepazīstina sertificēts sistēmu inženieris Andrejs Mihailovs.

Skaņa bez papildu traucējumiem

Otrās paaudzes "AirPods Pro" ir līdz šim modernākās "AirPods" austiņas. Jaunā H2 mikroshēma iestrādāta kompaktā korpusā, sniedzot pirmšķirīgu skaņas kvalitāti, divkārt labāku trokšņu likvidēšanu – "Active Noise Cancellation" – un uzlabotu "Transparency Mode" režīmu.

"Transparency Mode" izmanto iebūvētus mikrofonus, lai jūs varētu pēc iespējas precīzāk dzirdēt apkārt notiekošo, neizņemot austiņas. Jaunākais viedais "Adaptive Transparency" režīms uztver skaņas, kas ir spēcīgākas par 85 dB, piemēram, automašīnu sirēnas vai celtniecības skaņas, un dinamiski samazina traucējošos trokšņus. Tādējādi jūs varat dzirdēt apkārt notiekošo bez papildu traucējumiem.

Uzlaboti skaļruņi un pastiprinātāji piedāvā plašāku frekvenču atskaņošanas diapazonu un īpaši precīzu telpisko skaņu. "Personalized Spatial Audio" nodrošina unikālu veidu, kā baudīt vēl iespaidīgāku telpisko skaņu. Skenējot galvas un auss izmēru un formu ar "TrueDepth" kameru savā "iPhone" tālrunī, tiek izveidots personiskais profils vislabākajai klausīšanās pieredzei.

Vieglāka vadība un uzlāde

Uzlabota austiņu vadība — nākamās paaudzes "AirPods Pro" ir jutīgas ne tikai pret nospiešanu, bet arī pret pieskārienu. Šobrīd, tikai pieskaroties austiņām, jūs varat ne tikai atbildēt uz zvaniem un mainīt mūziku, bet arī pielāgot skaņu. Tas ļauj veikt vissvarīgākās darbības, neizvelkot tālruni no kabatas.

Jaunajām "AirPods Pro" austiņām ir arī ilgāks akumulatora darbības laiks, un tās ar "Active Noise Cancellation" darbojas līdz sešām stundām ilgi. Izmantojot austiņu kastīti četrām papildu uzlādēm, "AirPods Pro" akumulatora darbības ilgums tiek pagarināts līdz pat 30 stundām.

Atjaunināto austiņu kastīti tagad iespējams uzlādēt četros dažādos veidos: ar "Apple Watch", "MagSafe" un "Qi" bezvadu uzlādes standartu un "Lightning" kabeli. Jaunā kastīte ir ūdensizturīga, un tai ir īpaša siksniņa vēl ērtākai pārnēsāšanai. Uzlādes kastītē ir iebūvēts skaļrunis, kas ne tikai informē par savienojumu ar viedierīci, bet arī atvieglo austiņu atrašanu, kad tās nav redzamas.

Otrās paaudzes "AirPods Pro" savienošana ar citu "Apple" ierīci ļauj izmantot funkciju "Find My", lai noskaidrotu precīzu austiņu un uzlādes kastītes atrašanās vietu.

Uzņēmums "Apple" rūpējas arī par vidi. Uzņēmums ir izvirzījis mērķi līdz 2030. gadam atmosfērā sasniegt oglekļa neitrālu (CO2) emisiju līmeni un ražot produktus, neizmantojot Zemes resursus.

Visām ierīces funkcijām

"Apple" ierīces piedāvā izcilu funkcionalitāti un pielāgošanas iespējas ikdienas dzīvē, taču vēl labāk to potenciālu varat izmantot, izmantojot tās kopā. Ierīces nevainojami darbojas sapārotā režīmā un lieliski papildina viena otru.

"AirPods" un "AirPods Pro" bezvadu austiņas ir viegli savienojamas ar "iPhone" tālruņiem un darbojas nevainojami ar "Apple Watch" pulksteņiem, "iPad" planšetdatoriem un "Mac" datoriem. Izmantojot austiņas, jūs varat klausīties mūziku vai atbildēt uz zvaniem no pievienotas "Apple" ierīces. Tās automātiski nosaka pievienotu mūzikas atskaņošanas ierīci, tāpēc jums nav katru reizi jāuztraucas par to savienošanu. Visās "Apple" ierīcēs varat uzzināt "AirPods" akumulatora līmeni.

"AirPods" iespējams arī savienot ar citu ražotāju "Bluetooth" iespējotām ierīcēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!