Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās droši vien nevienam nerodas šaubas, ka putekļu sūcējs-robots ir neaizstājams palīgs mājās. Tas nodrošina ne tikai ideālu tīrību, bet arī taupa mūsu laiku. Vēlaties atrast modernāko putekļu sūcēju-robotu? Iepazīstieties ar "Ecovacs" zelta kvalitātes standartu "Deebot T9 AIVI"!

"Ecovacs" – Vācijas putekļu sūcēju-robotu tirgus līderis – prezentē jaunās paaudzes putekļu sūcēju–robotu, kas ne tikai apmierinās, bet arī pārspēs pat izvēlīgāko pircēju gaidas. Jaudīgais, viedais, ar jaunām tehnoloģijām papildinātais "Ecovacs Deebot T9 AIVI" rūpīgi iztīrīs ne tikai grīdas, bet arī paklājus, likvidēs visus vecos traipus, nepalaižot garām pat attālākos mājokļa stūrīšus.

Patstāvīgi pieņem pareizus lēmumus

"Ecovacs" jaunais "Deebot T9 AIVI" pārsteidz ar savu viedumu. Pilnveidotais mākslīgais intelekts un integrētās jaunās tehnoloģijas nodrošina, ka šis putekļu sūcējs-robots patstāvīgi pieņem pareizus lēmumus un veic darbu tikpat kvalitatīvi, kā to izdarītu cilvēks.

"Ecovacs Deebot T9 AIVI" spēj patstāvīgi skenēt telpu, saplānot kustības trajektoriju un pielāgoties sarežģītam telpas izkārtojumam, kā arī nodrošināt ideālu visu zonu tīrību, pat grūtāk aizsniedzamamās. Turklāt sistēma pati var noteikt istabas veidu – viesistaba, guļamistaba vai vannas istaba – un, ņemot to vērā, izvēlēties labāko, šai telpai piemērotāko tīrīšanas plānu.

Robots ar mākslīgo intelektu atpazīst septiņus biežāk sastopamos šķēršļus mājoklī un gudri izvairās no tā ceļā esošajām rotaļlietām, krēslu kājām vai sliekšņiem. Tas arī būs saudzīgs pret mēbelēm, pārvietojoties izvairīsies no kabeļiem un citiem priekšmetiem, kas var iepīties starp sariņiem. Revolucionārā "TrueMapping" navigācija sīkus objektus konstatē četras reizes labāk nekā LDS (lāzera tiešā strukturēšana), tāpēc, ja zeķes, čības, grīdas drānas vai citi priekšmeti nebūs nolikti savā vietā, varat būt droši, ka tie netiks sabojāti, un robots turpinās strādāt bez traucējumiem.

Varēsiet justies mierīgi arī trokšņa dēļ: "Ecovacs" viedais "Deebot T9 AIVI" atpazīst cilvēkus un tīra vietās, kur viņu nav, turklāt darbojas ļoti klusi, neradot standarta putekļu sūcējiem raksturīgo troksni, tāpēc varēsiet atpūsties vai strādāt netraucēti. Ja tomēr vēlaties, lai nekas nenovērstu uzmanību, kad esat mājās, lietotnē "Ecovacs Home" varat iestatīt robota darba laiku, kad jūsu nav mājās, un precīzi saplānot tā maršrutu integrētajā mājokļa kartē, kas redzama ne tikai 2D, bet arī 3D formātā. Ar novatorisko moduli, kas aprīkots ar DToF lāzeru, jūsu "Deebot T9 AIVI" pielāgojas dažādam telpu izkārtojumam, raiti pārvietojas gan gaismā, gan pilnīgā tumsā, rūpīgi iztīrot jūsu mājokli jebkurā laikā un bez jebkādiem traucējumiem. Ja putekļu sūcējs–robots izlādēsies, jums nebūs jāatgriežas mājās, lai to uzlādētu. Ja baterija sāks izlādēties, "Ecovacs Deebot T9 AIVI" pats dosies uz uzlādes staciju, lai uzlādētu bateriju, un pēc tam turpinās tīrīšanu no vietas, kurā apstājās.

Šajā modelī integrētā augstas izšķirtspējas 360° HD kamera ar mikrofonu ļauj vērot telpas reālā laikā un pat sazināties ar cilvēkiem vai nokontrolēt mājdzīvniekus, kuri atrodas telpās. Savienojot putekļu sūcēju un telefonu, attālināti varēsiet pārvaldīt un mainīt tā darbu. Šo funkciju var izmantot arī mājokļa aizsardzībai. Kamēr jūs neesat mājās, noteiktā laikā putekļu sūcējs–robots apbraukās mājokli un, ja konstatēs personu, iemūžinās to un nosūtīs brīdinājuma ziņojumu uz telefonu.

Neaizstājams palīgs tiem, kuriem ir mājdzīvnieki

Tie, kuriem ir mājdzīvnieki, īpaši novērtēs "Ecovacs Deebot T9 AIVI" putekļu sūcēju–robotu. Unikālā dizaina "AeroForce®" gumijas sariņi, rotējot uz pretējām pusēm, savāc dažāda garuma matus un ievieto tos tieši atkritumu savākšanas tvertnē. Sariņi vienmēr ir tīri, un no tiem nav manuāli jānoņem sapinušies mati.

Nevainojami izsūc un izmazgā dažāda veida grīdas segumus un likvidē vecus traipus

Ja līdz šim uzskatījāt, ka putekļu sūcējs-robots grīdas netīra, bet tikai uztur tās tīras, – laiks mainīt viedokli. "Ecovacs" izvirza saviem produktiem augstus standartus, tāpēc jaunais putekļu sūcēja–robota modelis "Deebot T9 AIVI" ne tikai izsūc un mazgā grīdas, bet arī spodrina tās, likvidējot pat senus traipus. Turklāt dara to visu ļoti rūpīgi.

Lai ierīce izmazgātu grīdu, pie putekļu sūcēja tiek stiprinātas speciālas vienreizējās vai daudzkārtējas lietošanas mikrošķiedras drānas, kas savāc putekļus, tīra traipus un neatstāj netīrumu pēdas. Stūrainā un noapaļotā drānas forma nodrošina, ka var piekļūt un iztīrīt grūti pieejamas vietas, stūrus. Pateicoties integrētajai modernajai "OZMOTM Pro 2.0" funkcijai, drāna veic 480 vibrācijas minūtē, nodrošinot lipīgu, vecu traipu likvidēšanu.

"Ecovacs Deebot T9 AIVI" sūkšanas jauda ir 3000 Pa. Šis pilnveidojums nodrošina daudz lielākas platības un efektīvāku dažādu grīdas segumu tīrīšanu, kā arī lielāku, smagāku atkritumu savākšanu. Lai sasniegtu maksimāli labu rezultātu, tīrīšanas laikā var izvēlēties vienu no četriem tīrīšanas līmeņiem.

Nekādas uzraudzības līdz 30 dienām ar automātiskās iztukšošanas staciju

Droši vien zināt, ka reizēm pēc mājokļa uzkopšanas no putekļu sūcēja–robota ir jāiztukšo tā savāktie netīrumi. "Ecovacs" atvieglo šo uzdevumu un tiem, kuri vēlas maksimālu komfortu, papildus piedāvā iegādāties automātiskās iztukšošanas staciju, kurā netīrumus iztukšos putekļu sūcējs-robots pats. Šajā iekārtā ar eleganto izskatu ietilpst līdz 2,5 litriem saspiestu putekļu. Atkarībā no tīrāmās telpas izmēra un netīrības ar šo tilpumu var pietikt līdz 30 dienām, kuru laikā jums papildus nebūs jādara nekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!