Foto: Publicitātes foto
Apvienojoties vairāku nozaru speciālistiem, pēc ilgām un garām diskusijām, kā arī vairāk kā gadu ilga darba, tika radīts pilnīgi līdz šim Latvijā neredzēts auto sludinājumu portāls - aCar.lv, kas spēj piedāvāt saviem apmeklētājiem izmantot mūsdienīgu tirdzniecības platformu pilnīgi bezmaksas.

aCar.lv saviem apmeklētājiem piedāvā izmantot portālu uz visām savām interneta ierīcēm vienlīdz vienādi, nav svarīgi vai tiek lietots dators vai viedtālrunis, lietošanas vienkāršums ir panākts vienlīdzīgi uz visām ierīcēm.

Viens no piemēriem, ir Izveidotās grafiskās ikonas, kas attēlo katru kategoriju, tā rezultātā ir panākts, ka pat nelasot kategoriju nosaukumus, ir vienkārši saprast, kas zem tām slēpjas.

Ir padomāts arī par steidzīgajiem, jo tagad vairs nav jāapmeklē portāls ik minūti, baidoties pazaudēt savu meklēto auto. Tagad atliek vien portālā aizpildīt savu interesējošā auto parametrus un gaidīt paziņojumu savā e-pastā ar informāciju par pārdevēja sludinājumu, kas atbilst meklētāja ievadītājiem parametriem.

Neesi nekad pārdevis auto? Nebaidies! Ievietojot sludinājumu ir sagatavots video materiāls, kas ar dažādiem video ieteikumiem spēs Tev palīdzēt labāk sagatavot savu auto pārdošanai.

Ienāc un pārliecinies aCar.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!