Foto: Publicitātes foto
Mēs esam izvēlējušies labākos virtuves trauku un virtuves piederumu zīmolus, ko varat iegādāties savai virtuvei.

Mēs piedāvājam labāko "Emile Henry" sortimentu un krāsu izvēli!

Šis ceļojums sākās 1848. gadā, kad jaunais podnieks Žaks Henrijs atklāja keramikas pasauli nelielā darbnīcā savā dzimtajā Burgundijas ciematā Marsinī. Viņam radās patiesa aizraušanās ar zemes un uguns mākslu. 1986. gadā pēc ilgiem pētījumiem uzņēmums radīja pirmos krāsainos traukus izmantošanai cepeškrāsnī. Tas bija izrāviens virtuvēm visā valstī! Un nu jau sešas paaudzes ilgst šī aizraušanās ar kvalitatīvu keramiku, kas ir rokām darināta darbnīcās Burgundijā, Francijā.

Vēl mums ir viens no augstākās kvalitātes čuguna trauku zīmoliem – "Le Creuset". Šim uzņēmumam arī ir ievērojama vēsture, kas aizsākās 1925. gadā. Briseles gadatirgū tikās divi beļģu rūpnieki – viens bija emaljēšanas speciālists, otrs – liešanas eksperts. Kopīgi viņi "uzlauza kodu" čuguna emaljēšanai un ieviesa virtuvē krāsas. Mūsdienīga klasika – "Le Creuset" čuguna kastroļi ir gandrīz gadsimtu ilga pilnveidošanas darba rezultāts. Nodoti no paaudzes paaudzē, tie ar laiku kļūst labāki.

Mēs neesam aizmirsuši par galda piederumiem, kurus esam izvēlējušies no "Sola" zīmola!

"Sola Switzerland AG" jau kopš 1866. gada ir smalkāko galda piederumu radītājs un ražotājs. Piecu paaudžu garumā "Sola" galda piederumi ir radīti, izmantojot tīrāko Šveices pieskārienu un zināšanas, un līdz pat mūsdienām pilnībā atbilst mūsu uzņēmuma dibinātāju kvalitātei, profesionalitātei un apkalpošanas garam. No vietējās ražotnes Centrāleiropā mūsu uzņēmums 150 gadu laikā kļuva par pasaules tirgū atzītu Šveices galda piederumu un galda servēšanas rīku ražotāju.

Mēs esam izvēlējušies dažādu sortimentu, lai ikviens varētu atrast sev piemērotus galda piederumus.

Ja meklējat augstākās klases virtuves tehniku, esam izvēlējušies unikālu zīmolu "KitchenAid". No ikoniskā statīva miksera līdz novatoriskām iekārtām – zīmola "KitchenAid" iekārtu komplekti ir izstrādāti, lai atraisītu jūsu est gatavošanas potenciālu. Kopš 1919. gada "KitchenAid" rada kulinārijas iedvesmu, nodrošinot, ka ar "KitchenAid" jūs virtuvē varat paveikt visu, ko vēlaties.

"KitchenAid" produkti ir efektīvi, izturīgi, vienkārši, ērti lietojami, ar mūžīgu dizainu un plašu krāsu gammu.

"KitchenAid" saviem produktiem nodrošina ļoti stingrus garantijas nosacījumus un, ja nepieciešams, profesionālu un ātru produktu apkopi.

"Zwilling" – ļoti labi pazīstams un iecienīts zīmols

Jau 1731. gadā Pēterim Henkelsam radās ideja reģistrēt "Zwilling" preču zīmi Zolingenes galdnieku ģildē Vācijā. Mūsuprāt, ģeniāla ideja, jo tas padara "Zwilling" par vienu no vecākajiem zīmoliem mūsdienu pasaulē. Vācieši ir labi pazīstami ar savu mīlestību pret tradīcijām. Un paldies viņiem par to!

Nav svarīgi, vai meklējat pannu, katlu, glāzes vai pievilcīgus galda piederumus. "Zwilling" piedāvājumā ikviens var atrast kaut ko unikālu savai virtuvei.

"Crock-Pot" – ja jūs meklējat kaut ko, kas gatavos jūsu vietā, tad labākais risinājums būtu iegādāties lēnās vārīšanas katlu "Crock-Pot"!

Iespējams, jūs pārsteigs fakts, ka "Crock-pot" lēnās vārīšanas katls, ko izmanto daudzās virtuvēs visā pasaulē, pirms vairāk nekā četriem gadu desmitiem debitēja kā vienkāršs pupiņu vārīšanas katls. Šajā laikā "Crock-pot" zīmols noteica jaunu veidu, kā mājsaimniecēm pasniegt savām ģimenēm pieejamu, maigu un gardu maltīti, izmantojot lētus gaļas gabalus, un piedāvāja palīdzību aizņemtām māmiņām, kas rūpējas par savu ģimeni, ar ērtu gatavošanas metodi, kas palīdzēja samazināt virtuvē pavadīto laiku. Lēnās vārīšanas katli ir daļa no daudzām mīļām ģimenes atmiņām, jo atgādina par iepriekšējo paaudžu iecienītākajiem ēdieniem un gatavošanas aromātiem.

Ja meklējat lielisku pannu, kas kalpos ilgi un kurai piemīt dabiskas nelīpošas īpašības, tad iesakām izvēlēties "de Buyer" pannu!

Pirms aptuveni 200 gadiem uzņēmums Val d'Ajol komūnā, nelielā kaltuvē, ražoja galda piederumus no metāliem, kas iegūti vietējā teritorijā.

Strādājot kopā ar kulinārijas profesionāļiem, lai attīstītu savas zināšanas nozarē un ražotu "īstus" piederumus, uzņēmums ir priekšā tehniskajiem sasniegumiem un ir vienīgais ražotājs, kas strādā ar dažādiem materiāliem (tērauds, alumīnijs ar pārklājumu, nerūsējošais tērauds, varš u.c.), kas atbilst dažādām ēdienu gatavošanas metodēm, kuras raksturīgas tradicionālajai franču virtuvei.

Jau vairākus gadus kaislīgiem, prasīgiem un rūdītiem gardēžiem ir pieejama "de Buyer" pieredze un meistarība, kas ļauj izbaudīt tīras gastronomiskās laimes mirkļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!