Foto: Publicitātes foto
Kad ikdienas skrējienā katrai minūtei ir augsta vērtība, būtiska ir pašpārliecinātība par savu labo izskatu vienmēr un visur, gan agri no rīta, vedot bērnus uz skolu, gan dodoties darba gaitās gan pēc treniņa sporta klubā. Sky Dream Clinic, domājot par savu klientu veselību un skaistumu, paplašina pakalpojumu klāstu un atklāj pirmo mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centru "Sky Beauty", kas piedāvā klientiem pasaulē atzītas skaistuma un estētikas procedūras, lai ļautu justies skaisti jebkurā dzīves situācijā.

"Sky Beauty" centrā ir iespējams veikt mikropigmentācijas procedūras, kā arī jaunas, augstas kvalitātes estētiskās un aparātu kosmetoloģijas procedūras sejai un ķermenim ar unikālo ICOONE Laser aparātu.

Permanentais meikaps – skaistums, kas nepieviļ!

"Sky Beauty" lepojas ar atzītiem un profesionāliem meistariem, kuriem ir ilggadēja pieredze permanentā meikapa veikšanā, izmantojot jaunākās tehnikas, kas paspilgtina un izceļ klienta dabisko skaistumu, vai tās būtu uzacis, acis vai lūpas.

Darbā tiek izmantoti tikai augstākās kvalitātes materiāli un vislielākā uzmanība tiek pievērsta darba drošībai un sterilitātei.
Permanentais meikaps ir lieliska iespēja, kā ar vienas procedūras palīdzību samazināt laiku, kas jāpavada ikdienas meikapa uzklāšanai, un kas sniedz tūlītēju pārliecību, ka tu izskaties lieliski šeit, tagad un vienmēr!

Piedāvājumā ir arī jaunākās paaudzes lāzers, ar kura palīdzību ir iespējams izlabot nekvalitatīvu mikropigmentāciju, kā arī noņemt tetovējumus.

Medicīniskā mikropigmentācija

"Sky Beauty" piedāvājumu klāstā ir arī medicīniskā mikropigmentācija. Tā ir unikāla metode, ar kuras palīdzību var mazināt rētu un depigmentācijas plankumu (vitiligo) redzamību, koriģēt krūšu areolas formu, atjaunot uzaucis un starpskropsu līniju alopēcijas vai ķīmijas terapijas izraisītas matu izkrišanas gadījumā. Pigmentācijas procesā krāsviela ar speciāla aparāta palīdzību tiek ievadīta galvas ādas virsējā slānī mikropunktu veidā. Katrs mikropunkts attēlo skūtā mata folikulu, kas kopumā rada vienmērigi noskūtas galvas izskatu.

Aparātu kosmetoloģijas procedūras

Līdz ar "Sky Beauty" atklāšanu, centra pakalpojumu klāsts papildināts arī ar īpaši efektīvām estētikas un aparātu kosmetoloģijas procedūrām sejai un ķermenim ar ICOONE Laser. ICOONE Laser ir inovatīva, droša un neinvazīva masāžas tehnoloģija, kas ļauj vienlaikus izmantot divas masāžas galviņas, tādejādi simetriski iedarbojoties uz asinsriti un limfas plūsmu. ICOONE Laser procedūras rada 100% patīkamas sajūtas, tās liek aizmirst par nogurumu, mazina stresa, un rada vispārēju labsajūtu. Meistari ikvienam klientam izstrādā personalizētu procedūru programmu atbilstoši vēlmēm un vajadzībām - silueta koriģēšanai, tauku nogulšņu un pietūkuma likvidēšanai, celulīta novēršanai, muskuļu krampju un sāpju mazināšanai, kā arī sejas ādas liftingam, krunciņu mazināšanai vai ādas uzlabošanai.

Sejas skaistumkopšanas procedūras

Sky Beauty" centrā var veikt skaistumkopšanas procedūras ar profesionālo kosmētiku GUINOT un skaistuma injekcijām JUVEDERM. Sejas ādas jaunībai un tvirtumam tiek piedāvāta inovatīva aparātprocedūra Guinot Hydradermie lift, kas palīdz izlīdzināt mīmikas krunciņas un ļauj ādai izskatīties jaunākai. Rezultāts ir pamanāms jau pēc vienas procedūras.

"Sky Beauty" centrā ir iespēja arī pierakstīties uz vaksāciju, lai Jūs vienmēr justos ērti un pārliecināti, atpūšoties saulainā krastā vai dodoties peldē baiseinā.

Skropstu un uzacu skaistumam

Lai izceltu skropstu un uzacu dabisko skaistumu, centrs piedāvā veikt arī skropstu un uzacu laminēšanu, skropstu pieaudzēšanu, kā arī uzacu korekciju un krāsošanu.

Mēdz teikt, ka skaistums ir gaistošs, bet "Sky Beauty" tic, ka rūpējoties par skaisto, tas tikai vairojas. Gluži kā izmeklēts dārza zieds, lolots un lutināts, zied vēl ilgāk un krāšņāk. Tāpat rūpējoties par sevi, varam uzplaukst vēl dzīvāk un gūt lielāku pārliecību par sevi. "Sky Beauty" misija ir uzdāvināt pārliecību par savu skaistumu jebkurā dzīves situācijā, un izcelt to, kas jau no dabas ir skaists!

Izmanto iespēju: līdz 30.novembrim dodies uz bezmaksas konsultāciju pie "Sky Beauty" permanentā meikapa speciālistiem un uzzini, kā izcelt tavu unikālo skaistumu un gūt vēl lielāku pārliecību par sevi!

Piesakies bezmaksas konsultācijai pie permanentā meikapa speciālista šeit:

Bērzaunes iela 7, Rīga
Tārl.: +371 24886555

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!