Foto: Shutterstock
Internets ir kļuvis par neatņemamu mūsdienu pasaules sastāvdaļu. Saskaņā ar statistikas datiem globālajā tīmeklī iepērkas katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs. Kāpēc gan neizmantot šo fantastisko priekšrocību Jūsu biznesa attīstībai?

Ja Jums ir bizness - ideja vai prece, kas, Jūsuprāt, ir nepieciešama cilvēkiem, vai arī Jūs meklējiet jaunas pārdošanas iespējas, Jums noteikti liksies saistošs Interneta mārketinga kompānijas www.KlientuFabrika.lv piedāvājums. Proti, Jums ir iespēja saņemt pilnīgi jaunu, īpaši Jūsu biznesa vajadzībām izstrādātu pārdošanas sistēmu, kas pielāgota darbam Interneta vidē.

KlientuFabrika.lv sadarbībā ar lielāko privāto pasta kompāniju Post Service (www.PostService.lv) piedāvā Latvijas tirgū vēl nebijušu pakalpojumu - Interneta veikala izstrādi + veikala klientu apkalpošanu, loģistikas darbus u.c. Vārdu sākot - visu, kas nepieciešams interneta veikala funkcionēšanai. Tas ir tik vienkārši - no Jums nepieciešama vien prece, kuru vēlaties pārdot. Pārējo paveiks šo uzņēmumu speciālisti.

Viss sākas ar Jūsu idejas dzīvotspējas izpētes un Jūsu biznesa potenciālās peļņas Interneta vidē aprēķiniem. Vēlāk, ņemot vērā noteiktas Jūsu biznesa prasības, tiek izveidots Interneta veikals. Ja šobrīd nevarat atļauties izveidot un uzturēt savu Interneta veikalu finansiālu apsvērumu dēļ, Jūs to varat nomāt. Tādējādi Jūs iegūsiet mūsdienīgu dizainu, kas ir efektīvs gan raugoties no pārdošanas viedokļa, gan arī no meklēšanas sistēmu (Google u.c.) un preču salīdzināšanas sistēmu (salidzini.lv u.c.) optimizācijas viedokļa.

- Interneta veikala izveides procesā nozīmīga ir katra nianse. Taču viens no būtiskākajiem pirkšanas stimuliem gan reālajā dzīvē, gan arī Internetā ir nevis informācija un fakti, bet gan emocionālais faktors. Proti, cilvēki pērk preces un pakalpojumus tikai tad, ja viņiem viss patīk. Mēs varam izveidot skaistu, ērtu un ergonomisku dizainu, ņemot vērā Jūsu esošo un potenciālo pircēju psiholoģiskās īpatnības, - norāda KlientuFabrika.lv vadītājs Dmitrijs Krasnovskis.

Lai pasūtījumi materializētos reālos pirkumos, nepieciešama laba loģistika. Vēl viens pozitīvs aspekts - Jums nav jāinvestē personāla apmācībās un loģistikas izstrādē, lai varētu nodrošināt pasūtījumu piegādi visā Latvijas teritorijā. Šo darbu Jūsu vietā paveiks KlientuFabrika.lv partneris Post Service - uzņēmums, kurš piedāvā pilnu pakalpojumu spektru, sākot ar pasūtījumu pieņemšanu zvanu centrā un beidzot ar preču uzglabāšanu, komplektāciju un piegādi. Jūsu klienti saņems preci 24 stundu laikā no pasūtījuma brīža, turklāt par ļoti draudzīgu samaksu.

- Post Service īsteno individuālu pieeju katram klientam un spēj piedāvāt unikālus, tikai konkrētā klienta prasībām atbilstošus risinājumus. Mēs esam gatavi piegādāt jebkādu preci. Pat tad, ja vēlaties pārdot Internetā stikla vāzes, mēs nodrošināsim to piegādi laikā un bez defektiem. Kas ir būtiski, pieaugot pārdošanas apjomiem no 10 līdz 200 vai 2000 vienībām mēnesī, Jums, lai nodrošinātu klientu servisu, nebūs jāpaplašina autoparks vai jāmeklē jauni darbinieki. Mūsu uzņēmums atrisinās šo jautājumu Jūsu vietā, - skaidro Post Service Sadarbības nodaļas vadītāja Inna Semenova.

Post Service jaunums Latvijā - nākotnes pasta termināļi. Tie ir elektroniski pašapkalpošanās stendi "Mana pasta stacija", kuri tiks izvietoti tirdzniecības centros visā Latvijā. Šo stendu priekšrocība ir lietošanas ātrums (pakas iespējams saņemt un nosūtīt nepilnu 30 sekunžu laikā) un ērtums (termināļu ilgās darba stundas, ērtas klientu autostāvvietas utt.). Turklāt, lai varētu izmantot šos termināļus, cilvēkam nav nepieciešams personu apliecinošs dokuments. Pilnīgi pietiek ar kodu, ko viņš saņem savā mobilajā tālrunī, kad paka ir piegādāta.

- Internets sniedz mums unikālas iespējas un plašumus, jo pārdošanas process nenotiek tikai noteikta rajona vai pilsētas robežās. Internets - tie ir vairāk nekā 4 miljardi potenciālo pircēju visā pasaulē. Tālab šeit ļoti būtiska nozīme ir idejai. Piemēram, savulaik kādam Vācijas uzņēmējam radās it kā absurda ideja tirgot Internetā numurētas zeķes. Šodien viņa uzņēmums numbersocks.com ir pazīstams visā pasaulē, bet viņš pats ir kļuvis par ļoti turīgu cilvēku. Ir cilvēki, kuri viņa zeķes pērk joka pēc. Taču lielākais vairums tās pērk, jo šīs zeķes, kaut arī nedaudz, taču atvieglo viņu ikdienu, - tā Dmitrijs Krasnovskis.

Ļoti nozīmīga loma veiksmīgai, uz pārdošanu orientēta biznesa attīstībai Interneta vidē ir mārketings. Arī šajā ziņā Jums varēs palīdzēt KlientuFabrika.lv un Post Service. KlientuFabrika.lv piedāvā pilnu Interneta mārketinga pakalpojumu spektru, sākot no klasisku Interneta mājas lapu dizaina un beidzot ar mārketinga stratēģiju izstrādi, kā arī kompleksu reklāmas kampaņu īstenošanu Internetā. Savukārt Post Service var Jums piedāvāt kompleksus risinājumus tiešo pasta sūtījumu (direct marketing) jomā.

- Vēl viena mūsu priekšrocība - lieliski pārzinot visus veiksmīga Interneta mārketinga noslēpumus, mūsu speciālisti palīdzēs popularizēt Jūsu ideju patērētāju vidū. Mūsu jaunizveidotā sistēma ir patiešām vienkārša. Lai to notestētu, nav nepieciešamas lielas investīcijas. Jums ir jābūt tikai biznesa idejai un precei, - uzsver Dmitrijs Krasnovskis.

Uzziniet vairāk, atnākot uz bezmaksas konsultācijām, pa tālruni 67881740 vai www.klientufabrika.lv

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!