Jau kopš 2004. gada tirdzniecības centrs "JĒKABPILS CENTRS", Vienības ielā 7, ir lielākais un izvietojuma ziņā veiksmīgākais centrs Jēkabpilī, kas nu jau kļuvis par pilsētas iedzīvotāju un tās ciemiņu iecienītāko iepirkšanās un satikšanās vietu.

Ik gadu TC "JĒKABPILS CENTRS" tiek apmeklēts vairāk kā 1 miljons reižu. Šeit darbojas vairāk kā 40 dažādi veikali un līdztekus plaši iecienītiem zīmoliem, tādiem kā RIMI, NARVESEN, DOUGLAS, JAHONTS, LĀČUKS, LAUMA, DANIELE DONATI, LATTELECOM, JĀNIS ROZE grāmatnīca un citi, ir atraduši vietu arī vietējie uzņēmēji - KATE, PĒDA u.c., kas ar savu preču piedāvājumu nereti pārspēj pat galvaspilsētas veikalus. Patīkamu atmosfēru un augstu ēdiena kvalitāti garantē "TOMATO PICA", kas apmeklētājiem piedāvā gan sātīgus ēdienus, gan arī veldzējošus dzērienus.

Atzīmējot tirdzniecības centra desmitgadi, 2014.gada augustā tika uzsākta rekonstrukcija. Tirdzniecības centrs tiek pārplānots un būtiski paplašināts, iegūstot plašu un mūsdienīgu izskatu, radot jaunas platības vēl nebijušiem veikaliem. Jau šobrīd norisinās pārrunas ar Latvijā plaši pazīstamu zīmolu ķēdēm, kas redz sevi kā neatņemamu jaunā Jēkabpils Centra daļu. 2015.gada sākumā apmeklētājiem durvis vērs jaunais RIMI HYPERMARKET veikals, kas salīdzinot ar patreizējo RIMI SUPERMARKET būs vēl plašāks un ar sortimentu bagātāks.

Sakarā ar augstāk minēto, ir uzsākta tirdzniecības centra rekonstrukcijas 1. kārta, kas saistīta ar piebūves izveidi tirdzniecības centra aizmugurējā daļā. Šīs kārtas ietvaros tirdzniecības centrs turpinās savu darbu ierastajā kārtībā un apmeklētājiem Tirdzniecības Centrs būs pieejams līdz gada nogalei.

2. rekonstrukcijas kārtu plānots uzsākt 2015.gada 2. janvārī. Šīs kārtas ietvaros tiks pievienota piebūve esošajai tirdzniecības centra ēkai, kā arī veiktas izmaiņas esošajā telpu plānojumā. Šo darbu laikā tirdzniecības centrs tiks apmeklētājiem slēgts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!