Foto: Publicitātes foto
Cilvēkus izsenis ir interesējušas atbildes uz jautājumiem: kāda ir panākumu formula; kas jādara, lai liktenis būtu labvēlīgs; kas gaidāms; ko mainīt; no kā jāizsargājas; ko darīt savādāk nekā parasti... Meklējot atbildes uz dzīves jautājumiem, daudzi prāti ir pievērsušies jomām, kas ļauj ne tikai paredzēt dzīves gaitu, bet arī to saprast.

Jēdziens "astroloģija" ir cēlies no grieķu vārdiem - astra - zvaigzne, logos - doma, saprāts, vārds, likums. Astroloģija ir instruments apkārtējās vides un sevis izzināšanai. Pati daba mums rāda, ka viss notiek pēc iepriekš stingri noteikta plāna. Pasaulē katram no mums ir sava zināma vieta. Astroloģija prognozē dzīves notikumu raksturu, bet precīzu izpausmes veidu izvēlas cilvēks. Caur astroloģiju mēs izzinām dabas noslēpumus, enerģiju plūsmas, vibrāciju likumības, kas darbojas visur. Izprotot organisma sinhrono harmoniju ar Kosmosu un ārējiem notikumiem, cilvēks var sasniegt veseluma, līdzsvara, veselības un labklājības pilnīguma stāvokli.

Mēs dzīvojam pārmaiņu laikmetā, kad beidzās vecais dzīves cikls un saskatāmas jaunā cikla iezīmes. Šim ir jābūt laikam, kad mēs ne tikai ticam, bet arī apgūstam zināšanas par to kā būt saskaņā ar Visumu. Tieši šo sintēzi, kas veidojas cilvēka savienībai ar dabu un vienotības sajūtai ar Visumu, var dot astropsiholoģija. Astropsiholoģija ļauj tvert katra cilvēka īpašības, viņa talantus, spējas, uzvedības īpatnības un daudz ko citu, balstoties uz individuālo horoskopu.

Savukārt papildinot zināšanas medicīniskajā astroloģijā, paveras plašākas iespējas izvērtēt planētu izpausmes  cilvēka organismā un mērķtiecīgi samazināt vai aktivizēt dzīvības enerģiju.

            Mūsdienu medicīniskās astroloģijas galvenais princips ir ārstēt slimnieku, nevis slimību un galvenais uzdevums - profilakse. Medicīnas saiknes ar astroloģiju ir atrodamas tālā senatnē. Visiem zināmi izcili ārsti, kuri savā darbā izmantoja astroloģiju, Hipokrāts, Avicenna, Galēns, Paracelzs, Vezālijs, Ptolemajs un citi. Jau Platona, Pitagora un Aristoteļa darbos cilvēka ķermenis tiek uzskatīts par sistēmu, kas dublē un atspoguļo makrokosmosu vai Visumu kopumā. Mūsu laikā eksperimentāli ir pierādīts, piemēram, ka mūsu asinis ietekmē Saule, mēness un citas planētas: pierādītas asins plūsmas kopsakarības ar Mēness fāžu maiņu, pilnmēness laikā palielinās pēcoperācijas krīžu skaits, no pirmās līdz trešajai mēness fāzei biežāk rodas stipra asiņošana...Astroloģija var palīdzēt ārstiem iedodot atslēgu pie dabas un nelabvēlīgu simptomu rašanās iemesliem. Saules Zodiaks projicējas mūsu ķermenī auniem trīc galva, bet dvīņiem - rokas, vēršiem vājums provocē kakla slimības, strēlniekiem vājinās iegurņa muskuļi, zivis krīt no kājām, mežāži nolaižas uz ceļiem...

Medicīniskā astroloģija var daudz ko izstāstīt, pateikt priekšā un palīdzēt, bet šī disciplīna nekādā gadījumā nepretendē uz pārākās zinātnes statusu. Astroloģija ir labs palīgs tieši ārstiem, jo spēj atrast atbildes uz daudziem jautājumiem, kam mūsdienu medicīna nepievērš uzmanību. Astroloģijai nav robežu. Nākotnē tai varētu būt būtiska nozīme tieši medicīnas jomā.

Dabas likumi ir vieni visiem un Astroloģija ir iespējams viena no vissenākajām zinātnēm, kura spēj sniegt atbildes uz jautājumiem.

SIA "VIPMED" Astro-medicīnas apmācības centrs dod iespēju cilvēkam satikties pašam ar sevi, apgūt mākslu dzīvot...

 

Uzņemam studentus 2011./2012. mācību gadam nodarbību sākums martā ar iepazīšanās lekciju

SIA "VIPMED" Astro-medicīnas apmācības centrs atrodas A.Čaka iela 118A, Rīgā, reģistrēta kā mācību iestāde, apmācību programma licencēta 2009.gadā

Sīkāk  26373734, astromed.centrs@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!